18

преди 15 години

Не *** кратуно, просто не може да си здрав ако не си жив, сега вдяна ли го мааа???

17

преди 15 години

Смешковци сте(ако не сте един и същ) аз не съм 5-ти,но съм съгласен с него.Това което сте писали е кадар да не заспите на компа.Или сте катаджии или имате някакви комплекси щом не можете да разберете това което е писал 5-ти.Ако ще и с 10 колана да си увит като нямаш акъл и минеш на червено пак ще пострадаш,с 10 колана ако си пиян като мотика колана пак няма да те спаси и др. и др. и дупки и камионите дето излизат с кални гуми на пътя, високоскоростните ездачи-че колана е най-последния проблем с който трябва да се справим!

16

преди 15 години

"Първенството с 41 035 наказания се държи от Германия."Toва не означава, че хората са недисциплинирани, означава, че там законите се спазват!"Регистрираните нарушения.....като за България те са 2265."Това трябва да ни безпокои! Отново доказваме, че срещу 10, 20лв всеки ще си затвори очите! Жалка картинка сме!

15

преди 15 години

И като напомнят на бейрут кво? КАТ да почнат да запълват дупки ли? А тия 67 лева знаеш ли, че за нищо не стигат! Аман от мрънкачи.

14

Тединка

преди 15 години

"ако не живота , то здраветo" . Значи ще си умреш здрав? Браво бе. Май обърка нещо. И ако си мислиш че ти дето караш с коланче не можеш да бъдеш от тези 1000 магарета -философи много се лъжеш! Но все пак успех във войната по пътя.

13

преди 15 години

Ако бяхте си направили труда да прочете всичко друга песен щяхте да пеете!Но е важо да коментираш, за да виждаш, че нещо си написал. Ако КАТ-аджиите си вършеха работата нямаше да има висок процент на възможност от възникване на ПТП! Тогава за чий ти е колана! Може и да съм самоубиец. Какво ти пука на теб?! Троша моята си глава! Четете и не се изхвърляйте неподготвени!

12

преди 15 години

Мисля, че процента на хората, които не си слагат колан е доста по-голям! Лично аз се стремя почти винаги да съм с колана, но признавам, че понякога забравям.Най-жалки са ми , които си слагат колана само, когато минават покрай патрулка, а след това го махат и са доволни, че са пре*бали полицаите! !

11

преди 15 години

Ми като ти е густо да размажеш главата на жена си или детето в предния джам като набиеш яко спирачки-не им слагай коланчета. Ако искаш да излетиш от колата, като оная алфа-ромео вчера-не си го слагай-мен не ми граме, че някоя куха лейка не вдява, че колана спасява ако не живота-то здравето. И продължавайте да ревете, че КАТ са ви виновни, че *** кат мухи на пътя-по 1000 магарета-философи всяка една година. Айде със здраве!

10

преди 15 години

Май са объркали заглавието, трябва да е : "12% карат с колан" !

9

Az

преди 15 години

Като си разбиеш с главата предното стъкло и като се погледнеш целия окървавен с фрактура на черепа в спешното ще те питам тогава дали колана не е от решаващо значение. При незиползване на колан това е реалност.

8

преди 15 години

Колани-а че улиците ви напомнят Бейрут.Имам чувството че под нашите шосета е пълно с къртици.Наглоста им няма край-67 лв. за винетка.

7

`чочо

преди 15 години

Значи след 26-ти можем да си караме както си искаме.

6

преди 15 години

Голяма статистика :) Излиза, че германците са най-недисциплинираните водачи, което е смешно. А и на всички ни е ясно, защо в БГ-то няма голям брой наказани - щото са дали 10-20 лева и край със стъкмистиката.

5

преди 15 години

Точно коланите са най-големия трън в очите. Като няма за какво да се хванат в жалките си опити за рушвет - коланите "влизат в употреба"! Да проверяват за изправни светлини (това поне се вижда) и да санкционират за минаване на червено,каране в насрещното, каране с превишена скорост... Като се справят с това, тогава да изискват коланите! Те не са от решаващо значение за ПТП-тата, а за евентуални последствия от такива. Да се заемат с истинските причини за възникване на ПТП - неизправни машини, пияни водачи, неспазване на знаци и светофари, каране с превишена скорост (и да махнат табелите за допълнително ограничение на скоростта след като ремонтите са завършени и пътят е отворен)... Имам много да се желае от родните шмекери, наречени КАТ-аджии. Докато мислят само за собствения си джоб, оправия на пътя няма да има...

4

преди 15 години

Най- тъпия начин да се разделиш с 50 лева и 8 контролни точки. Ама сте си каратуни и това е-философи до един!

3

българин - за сега

преди 15 години

Щели да дебнат за превишена скорост от 20 - 26, а през останалото време, какво ще правят!

2

Nikola

преди 15 години

4udesna statistika moj tova se dulji na korumpiranite policai ili puk ne ? kato slojim i o6te 40 000 4oveka koito sa dali po 10 levamoje i da oglavim klasaciqta!

1

kaka

преди 15 години

регистрирани са толкова нарушения , зашото полицаите са си затворили очите за останалите за хилядите остана ли .Ние се дижим по българските пътища всеки ден и виждаме какво е положението ,нали?