33

преди 15 години

A moje li az da pitam kakvo se ima pred vid pod porasnala inteligencia?

32

преди 15 години

Kato ne prechisliavash sebe si kym inteligenciata, zashto osujdash koi e inteligenten i koi ne?!?!? Ako ima neshto unizitelno, to e takiva kato tebe da pluqt negativizym po vsichko!

31

преди 15 години

не причислявам себе си към интелигенцията.опазил господ.аз съм просто един бачкатор в женски род,поведението ви е унизително като за интелигентен човек.

30

????

преди 15 години

В книжовния бълг. език формата "впредвид" не съществува!!!

29

преди 15 години

аз имах впредвид по-скоро порасналата интелигенция

28

Детски педагог

преди 15 години

Да си интелигентен и да си активен са две различни неща. Децата през първите 7 години, които са най-важните, едва ли имат кой знае какъв досег с интелигенцията в която и държава да се намират. Бъди сигурен, че родителите са най-важните примери за подражание. От тях зависи и възпитанието на децата. Пак прехвърляте отговорността!!!

27

преди 15 години

за да си интелигентен не е достатъчно да си само интелигентен.трябва да си активен и да полагаш усилия в някоя посока.нашата интелигенция по-скоро си седи и нищо не прави,дори на избори не гласува,защото не е интелигентно явно.е,как да взимат децата пример от интелигентните,като те самите нищо от себе си не желаят да дадат?

26

NNN

преди 15 години

Значи ли това, че и ти Мишел, живееш в чужбина?!?!?! Ако не, значи освен всички нас- простолюдието, обиждаш и себе си.Чети си просто чужди сайтове, гледай си чужди програми и не се занимавай с нищо българско. Хем плюете, хем нищо не правите. Според психологията, човек забелязва у другите първо качествата, които и той притежава и вижда това, което му се иска да види. Разбирам, че не сте доволни от живота си в България- моля не предавайте тогава вината другиму. Такива като вас все чакат всичко на готово да им дойде от държавата, ама така не става. И най-сетне някой се сетил за децата с таланти и вие пак не сте доволни. Е на вас ниама как да ви се угоди!!!И жал ми е за тебе Мишел, че не успяваш да видиш интелигенцията в Бг. Аз и в чужбина доста дълго съм била, ама болшинството българи там са работници на черно. Е на това ли му викаш интелигенция!?!?! Жалко!!

25

Мишел дьо Монтен

преди 15 години

23 Kalin - абсолютно си прав,приятелю!Истинската интелигенция на България отдавна е напуснала.

24

Мария

преди 15 години

Аз за първи път гледам Брадър-а с интерес. Вярно не всяко предаване, но мисля, че това издание е забавно и освен това ме провокира да пусна SMS за децата. Единствено се надявам наистина събраните пари да отидат в помощ на каузите, които коментират.А никак не ми харесва постоянно да се плюе по всичко, което се прави в България, в телевизиите и т.н. Щом едно предаване не ти харесва, превключваш на друг канал и готово.Единствено имам забележка към избора на Тодор Сл., но най-вероятно е там за да има скандал с Кошлуков. Това не ми харесва.

23

kalin

преди 15 години

Българските випове са *** и Комунисти това е обществото.Други просто няма дори и да има ,тях отдавна ги няма.

22

NNN

преди 15 години

Българинът само да плюе знае и нищо друго. Това е комплексарска история! Важното е, че хората събират пари за благотворителни цели и до момента се справят много добре. Сигурна съм, че хората писали негативни коментари тук и един SMS не са се сетили да пуснат. Точно затова- защото знаят само да плюят и нищо друго не умеят. Но както вече казах комплексите трябва да избият някъде.Как ще ни харесват по света като ние самите се самоизяждаме, няма по разединено общество от нашето и като пример веднага ще отбележа видните писатели, оставили следите си тук, не успяли в нито една област, освен в плюенето.Да живее България!

21

отвратен

преди 15 години

КОШЛУКОВ НЕ Е ПОЛИТИК ! ТОЙ И СЕВЛИЕВСКИ СА КРАДЦИ , ЛЕГИТИМИРАЩИ КРАДЦИ ! ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО !

20

Индианец

преди 15 години

Кошлуков, спри с лъжите. Ти знаеш по-добре от мен, защо лежа в пандиза. Ти изобщо не беше политически ангажиран. И ако си разказвал политически вицове, това е било в банята, със сапунисани очи. Сещаш ли се? Истината е, че ти си едно малко мазохистче и те опандизиха за умишленото ти самонараняване с цел отклонение от военна служба. Не си мъж!

19

DDT

преди 15 години

VUTRE VUNKA CHEREP EDNA MANTINELA !!! BRAVO NA HAZARTA

18

ddt

преди 15 години

abe nali subirat pari za decata be prostaci, zamislete se samo kolko ste prosti :))) i kvo kato e politik, pone si kazva vsichko bez da luje choveka, e za takiva kato vas hazarta e napisal edna rima: VUTRE VUNKA CHEREP EDNA MANTINELA !!!

17

vn

преди 15 години

Koshlukov e simpatiaga!

16

vn

преди 15 години

Za pruv put predavaneto ne prostee i e interesno, sprete s tozi negativizum! Iavno bulgarite osven da pluait drugite nishto drugo ne mogat da izmisliat!Taka shte si stoim v dupkata bez gram tvorchestvo i vuobragenie!

15

преди 15 години

Кошлука може да бъде полезен като обеснява как американците си чистят зъбите с конец! Той нали беше там на аванта. Иначе неговата партия "Новите фльорци" е един фантом.

14

Мишел дьо Монтен

преди 15 години

как т.н."български политици" подкупват с пари,кебапчета и капачки за буркани *** да ходят да им гласуват,за да легитимират новите им далавери,как са готови на всичко,дори и в простотии като "Биг Брадър" или "Шоуто на Слави" да участват само и само да са популярни!...