55

ZnZ

преди 15 години

Какви са тези кофи на улицата зад него. Ако бях на негово място щях да правя "Ленински съботник" всяка седмица ...

54

преди 15 години

БОЙКО АКО СИ МЪЖ НЕГО УДОТОЯВАЙ СЪС ПРИСЪСТВИЕТО СИ ТОЗИ гейчо...

53

преди 15 години

ПОКАНИЛ НА КРЪЧМА ГАРАНЦИЯ БОЙКО ЩЕШЕ ДА ИДЕ ТА И ДА ТАНЦУВА ПО МАСИТЕ КАКТО СИ МОЖЕ! ЕМИ НЯКОЙ НЕМОГАТ ЗА ТОВА ГО КАНЯТ ПРЕД КАМЕРИ А НЕ ПРЕД КУ*ВИ

52

МИ

преди 15 години

Най-сериозните разговори от край време са се водили в банята под парата и сапуна,Така не се допуска компютърен вирус да опорочи системата за подслушване и доносничеството е оставало нагледно огледало за това,че решенията взети в даден момент са все пак такива ,че ползу рода има само народа,

51

турчин

преди 15 години

гледат ни и не вярват на очите си...

50

българин

преди 15 години

ВЕЛИК Е В.В. и Ц.Ц е неговият ПРОРОК!Исус и Аллах ни гледат!

49

cv

преди 15 години

Приятелю,Общи теми са "Времето", Женската красота", и "Хубавото вино", а тук става дума за съвсем други неща...... Но и темите да бяха "общи", малкия какво щеше да мънка за Женската красота, например...

48

преди 15 години

АБЕ ДА НЯМА ДА ПРАВИТЕ ДАЛАВЕРИ ЧЕ ЩЕ СЕ КРИЕТЕ! НАЛИ РАЗГОВОР ПО ОБЩИ ТЕМИ: ДА ЧУЕМ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ!

47

преди 15 години

че той Бойко си търси извинения ЗА *** ЗА ДУПКИ, ами те асфалтират все едно сме АФРИКА и тука зима няма! Еми то за зимни условия се асфалтира малко по технически, а не праскааай асфалта, мини отгоре и !

46

преди 15 години

АЙДЕ ДА ГО ЧУЕМЕ КМЕТА КАКВО ПРЕДЛАГА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАКВО МУ ПРЕЧИ ТОЛКОВА - ИЛИ НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ ОСВЕН - "АБЕ АЗ ЩЕ ГИ ОПРАВЯ, ЩЕ ВИДЯТ ТЕ"

45

cv

преди 15 години

Приятелю,Сериозен диспут се води в служебни кабинети и след наличие на обосновани специализирани доклади по темата, които страните обсъждат и всеки изказва вижданията си..., обосновавайки се на общата информационна база...А, ЦИРКАДЖИЛЪК се прави пред публика - колкото повече, толкова по-добре..., например по телевизия и радио...Професионалния ЦИРКАДЖИЯ, винаги се чувства добре и удобно пред публика..., докато професионалния УПРАВНИК работи уверено и ефикасно в работни кабинети и в присъствието на експерти... Точно това ни демонстрират ЦИРКАДЖИЯТА СТАНИШЕВ и УПРАВНИКА БОРИСОВ..., а колкото до разговор на улицата..., да, ще ти отговоря... "НА КАЛПАВ ВОДОЛАЗ, ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ"... или улицата...Защото великия Български народ е казал: "Който го може - търси начини, който не може - търси оправдания..." ... Защо ли от Позитано 20 ми се счува "нежен" плач, на тъжен професионален клоун...

44

преди 15 години

Б.Б. - белия братиЦ.Ц. - *** църенсе борят за повече джамии в България и отказват да водят дискусия пред медии да не ги изложат!Да кажат коя е тогава ТЯХНАТА телевизия и там да има дискусияСИГУРЕН СЪМ ЧЕ СЕРГО (който не ми допада също както и Волен и КОСТОВ и ВСИЧКИТЕ) поне ще отиде, защото поне има образование да ГОВОРИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪПРОСИ! А ТОЗИ ОХРАНИТЕЛ МОЖЕ ДА ХОДИ ДА ПАЗИ НЯКОЯ ДИСКОТЕКА!

43

преди 15 години

му е и малък и тънък иначе нямаше да се перчи и да се излага. Само мъже с малки патлаци се държат като него!

42

преди 15 години

ВЛЕЗ В НЯКОЙ ПОРН САЙТ И НАПИШИ ГЕЙ - излизат само мусколести като Бойко па аз да ти кажа! Дребните хора по-голям го вадят от едрите да знаеш! То е като с джиповете - тея дета са им нюню скачат на голямото щото им е малък (Справка световно проучване)

41

преди 15 години

Велик е ББ, а ЦЦ е неговият пророк! Алилуя!

40

преди 15 години

айде кажи ни в КОИ СЕКТОРИ ще работи най-осърдно твоята партия? А ама ти си само НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР. ЛИДЕРА Е ЕДНО ЧЕНГЕ! ОТ БКП също като теб!

39

Стефан

преди 15 години

тапунгери са такива като тебе,които подържат станишев. най малкото което може да се каже за Б.Б. че е мъжкар а не хомосексуален или най малко бисексуален.но това не все пак толкова важно ако управляваше мъжката а то какво.....?затова такива като теб номер 27 да вземат да си го начу..т,защото не могат да различат мъжкото от женското и то когато се касае за управлението на една държава.ясен ли съм ти бе ***!?

38

преди 15 години

бойко излез. голям бабаит си, а тази мижитурка та оплаши. големи приказки, голяма работа и накрая на седна. излез бе страхливецо. излез да те видим да чуем за идеите ти. излез няма да та молим. вмирисах ме се да те молим за *** ся и затова ли да те молим.излез да та видим колко си грамотен. излез да се посмеем малко

37

IVA

преди 15 години

СОФИЯ ВЕЧЕ ПРИЛИЧА ИЗЦЯЛО НА ВИЕНА.*** по-улиците е 5 пъти повече от капацитета на кофите за смет.Ако през ноща не те изядат кучетата то със сигурност на сутринта ще закъснееш за работа поне 1-2 часа,дупки няма вече защото сме като Виена "напред с Бойко Борисов"!!!!!!

36

Митко

преди 15 години

БСП+ГЕРБ са следващите коалиционни партньори-100%гаранция.Всичко е свързано с властта бе хора не разбрахте ли и словестните престрелки м/у Станишев и Б.Б са само за да си вдигнат рейтинга и да изолират баластрата.Не забравяйте кое е най-голямото постижение на дявола-че успял да заблоди хората,че на съществува.