399

samina

преди 13 години

вие сте мръсни и долни същества вкопчени в собствения си живот,като удавници за сламка и невиждащи заобикалящия ви свят,квазимода и само гледате да се наядете и и....... ,това само в тая държава може да се роди и "възпита"такова животно като вас,нямам думи от расъжденията ви,пак в кавички,вие сте хора в кавички бе

398

ym

преди 13 години

по просташко изказване не можа ли да направиш???

397

Анонимен

преди 14 години

"Венецът на природата" е по-жесток, отколкото можем да си представим. Ще дойде ли ден, когато мъчителите на животни ще влизат в затвора?Meчтай си... Докато има *** по улиците - всякакви закони в тяхна защита са безсмислени. Пак ще ги тровим, пак ще ги убиваме, докато някой не се сети, че не им е мястото по улиците...

396

bozi

преди 14 години

Не е ли време да имаме Отто фон Бисмарк в България ;за бъде въведен РЕД и ДИСЦИПЛИНА за всички -от парламентариста до гражданина.

395

DarkPaIn

преди 14 години

Затвор за такива хора! Даже те не могат да се нарекът и хора!

394

vicki

преди 14 години

Vaje , vajeeee triabva za takiva izvergi.

393

mia

преди 14 години

Ужасена съм!!!! Господ ще прати мнооого мъка на тези, които са го направили, но няма да е зле преди това да ги подгреем с наказание тук на земята...гадове мръсни!А това с малките членове е много вярно, номер 392

392

kpk

преди 14 години

Доказано е,че 100% мъчителите са мъже и 100% са с малки полови органи и немощни в секса.Този комплекс избиват с жестокост към животни ,деца и жени.

391

no one

преди 14 години

Четейки коментарите, не се учудвам защо сме на този хал...Господ да пази България, как ще просъществуваме с такова население не знам...Според мен, насилието върху животни трябва да се наказва много по-строго от насилието срещу хора, защото само по себе си то крие особена жестокост, да се малтретират беззащитни същества! Било кучета, било котки, било каквито и да е други животинки!

390

Dimira

преди 14 години

На тези, които смятат, че жестокостта към животни е нещо нормално и го правят уж заради благото на децата на България ще дам само един пример: в детската градина на сина ми има дете на 5 г, което се хвали с това, че баща му мачка кучета с колата си. Това дете постоянно тормози и бие другите деца в групата. Само преди дни за малко е щяло да извади окото на момиченце. На родителската среща, когато го попитаха защо го прави отговора му беше: "за смях и удоволствие"...това ли е бъдещето на България?

389

Gadinka

преди 14 години

Edinstveno Bog e tozi koito dava i otnema jivot.. Vsichki vie, koito prichinqvate tova na jivotnite.. abe koi izobshto ste vie i koe vi dava pravoto da pogubvate jivot.. ! Jivotnite sa Bojie tvorenie, kakto nie i vsichko jivo i nejivo vuv Vselenata.. Syzdadeni ot Bojii ryce, vdyhnat im jivot, daden im shans za jivot.. i pak pitam : koi ste vie, za da im go otnemate ... ?!?!?!

388

преди 14 години

Не мисля, че ние сме тези, които трябва да решават кой да живее и кой не. На мен лично клошарите ми пречат повече от бездомните кучета, по - страх ме е от тях, но никой не предлага тях да ги убием... не че искам...

387

преди 14 години

i men sa me hapali kucheta iamam 4 belega na krak na raka ama pak ne hodq da gi posipvam s kisilina ili podobni ne choveshki macheniq .

386

преди 14 години

Awe izrdoi mrasni : "Decata ni sa hapani ot kucheta" mi sha sa hapani kopelea mrasni estestveno che shte sa hapani. kato hodqt i gi biqt i gi palqt, osakatqvat gi za udovolstvie , i gi posopvat s kisilina kak nqma da gi hapqt. Malko im e , dano da gi zarazqt s nqkoq bolest ili da im otkasnat q krak q kara se sha sam dovolen . Ne sa vi jivotinkite vinovni maini viq ste s ivinovni . Pojelavam vi sichko nai nai..... GADNO . Chao :)

385

0000000

преди 14 години

следкато някой хора толкова много обичат проклетите кучета да си ги приберат вкъщи но ако продължават да си седят свободно по улицата и да нападат нас и нашите деца то тогава защо да не се пазим сами от тях като им мятаме отрова или просто вадиш пушката ........... и готово вече няма проблем

384

UFO

преди 14 години

>> Пожелавам на всички гадни и безчувствени жени фригидност,а на всеки изверг мръсен долен-импотентност! <<Внимавай, вселената ще ти го върне по три!

383

Alucard

преди 15 години

До всички,който смятат,че броят на кучетата и котките трябва да бъде редуциран:Що не вземем да редуцираме и броят на бебета,които се раждат,а?Толкова много хора,след 60 години се очаква картофите и някои подправки да се изчерпят напълно!Хаиде да убием няколко нещастни ***,които и без това стават ***,убиици,крадци?!?!! Нещо не ви стиска!Защото сте слаби и страхливи!Вашата смърт ще е и вашето спасение-вие просто не заслужавате да живеете щом НЕ ОЦЕНЯВАТЕ живота на невинни същества!Пожелавам на всички гадни и безчувствени жени фригидност,а на всеки изверг мръсен долен-импотентност!

382

преди 15 години

А КОЙ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ТЕЗИ КУЧЕТА СА ПО УЛИЦИТЕ ДНЕС??? Пускайте си кучките да раждат, изхвърляюте малките по улиците и след години се чудете защо има глутници по улиците...

381

преди 15 години

Честно казано, предпочитам да живея в кучешки , отколкото с хора, които въдят кучета, пускат ги по улиците, кучетата се размножават, идват пак хората и ги убиват. Или с хора, които ги тровят или стрелят по тях.

380

преди 15 години

Спокойно, народе, избивай си ти кучета, трови ги, ще дойде ден, в който всички селскостопански животни ще се заразят и ще измрат, защото това за тях би било по-добре, отколкото да стават храна на подобни хора като вас.Аз не ям месо, защото съм виждала през какво минава животното преди да се озове в чинията ми. И имам сърце, за разлика от половината умници тук. Вие продължавайте да си тровите кучета, тъкмо идва Денят на Земята! Много сте "умни". Направо нямам думи. Вместо да гърмите скитащи кучета, за които сте виновни ВИЕ, че ги ИМА, вземете се гръмнете, планетата Земя не заслужава толкова безмозъчни и уникално *** същества да я тъпчат!