40

преди 15 години

Нищо, нищо, от веднъж нищо не става. Все от някъде трябва да се поочне. Важното е да не се спира.Само така.

39

преди 15 години

Сценки, артисти (ДАНС) - публиката е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

38

преди 15 години

АБЕ ТОЯ ДАНС ГО ЗАКРИВАЙТЕ ВЕЧЕ,ЧЕ САМО ПАРИ НА ВЯТЪРАПУСКАЙТЕ ПО-ДОБРЕ АРМИЯТА ДА РИНЕ

37

преди 15 години

ТЕАТРО СЛЕД ТЕАТРО И ФАЙДА НИКАКВА - на хората им омръзна тия некадърници от прездентската фирма ДАНС да имитират дейност и да плашат гаргите

36

преди 15 години

От въпросните скъсани презервативи и моркова, някои от депутатите за малко да забременеят и бягали на аптеката за постинори:)

35

АНБОС

преди 15 години

По последни съобщения, проверката на ДАНС открила важни улики и веществени доказателства:стари *** *** на Г-н Тадаръков, оцветени в мръсно червено и жълто-кафяво, както и няколко презерватива, с вкус и мирис на морков, полска царевица и вносен банан,по всяка вероятност, на помощния секретарски персонал!Въпросните веществени доказателства , са засекретени и предадени на следствието,с оглед, определяне на партийната принадлежност на заподозрените!Запознати , от комисията по Земеделие към НС,отричат да има партийна намеса и пояснява, че и по-рано са намирани подобни улики, при предишните правителства, но ,това не е довело донякакви съществени разкрития!

34

Гайче

преди 15 години

Чудех се къде сами черните боксерки, а те тия ги сложили на главите си! Ей, сладури, бива бива глад за мъжка ласка, ама чак толкоз...

33

J.B.

преди 15 години

Какъв ДАНС , какви "нахлувания ! Пълни глупости . А бе тия що ни взимат за абдали . Ще стане като с Леков ! ШУМ , ШУМ и накрая ще се оакат .

32

a

преди 15 години

изобщо не се говори на турски език, всичми си говорят на български, относно изтичането на информация, със сигурност има такова нещо, няма как да разберат какво става и просто така на нахлуят в мзх

31

преди 15 години

Докато 240 *** в парламента не влязат в затвора, значи тия качулатите скопосници само имитират дейност!

30

ПОМОГНЕТЕ!

преди 15 години

Предлагам всички блогъри да поведат кампания, която да накара все повече хора да се замислят и осъзнаят, че ако наистина искаш нещо добро за държавата, то ТРЯБВА да се гласува! Гласувайте бе хора.. стига сте стояли пред компютрите и сте си чесали пръстите на клавиатурата. Нека на идващите избори избирателната активност да се повиши! Вярвайте, че ниската избирателна активност е добре дошла за управляващите.. колкото по-ниска.. толкова по-добре е това за тях т.е. разбират, че могат да си правят циркове в държавата, защото на народа не му пука за нея. Чрез гласуване хората показват, че се интересуват от бъдещето на държавата си.. от своето бъдеще. Не казвам гласувайте за еди коя си партия.. просто казвам ГЛАСУВАЙТЕ без значение за кого. Важно е! Не ви ли писна тази подигравка от страна на политиците с нас?! ===Нека всички блогъри, уеб разработчици и всички останали хора да .. да помогнат за тази кампания. Било то чрез създаване на сайтове или по някакъв друг начин да убедят колеги и приятели да гласуват, защото има значение !ПС: Обединението прави силата, нали !?

29

преди 15 години

ima da se pravqt proverki ot DANS,kato posle ne se ustanovqvat NIKAKVI NARUSHENIQ i nikoi ne e osaden!cirk v milata Rodina!

28

ss

преди 15 години

Не очакваите кои знае какво.

27

преди 15 години

Ур а а а,хващат на някого качулката.

26

edin

преди 15 години

mai se sabuduha tezi ot DENS i se razmardaha,no dano ne e pak nqkoq akciq bez posledstviq za6toto ve4e ni omrazna ot PR akcii.

25

преди 15 години

театро.Смешно и жалко.Това е акция за наивниците.Целта е да кажат че са проверили и всичко там е о кей.Току що го направиха в рибново.

24

Червената помия

преди 15 години

Гарга на гарга око не вади!!!Спомнете си за Емин.Ако беше западна служба, до сега половината били тогава в сарайте да са в затвора, другата половина-в следствието.Докато Не гласувате на избори, и Доган *** е вечния балансьор с 450000 гласа, това ще ни чака-ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА.

23

преди 15 години

ДАНС е новата придворна театрална трупа на управляващите! Само постановки правят и театър играят, а полза за държавата - никаква! Всичко е грим и пудра и естествено - виновни няма по смисъла на закона!

22

преди 15 години

Всяко чудо за 3 дни...

21

преди 15 години

ех, най - сетне! Плачеха са тия за това!