35

преди 15 години

ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО - ПОВЕЧЕ НИКОГА! ЧЕСТНО НИКОГА! ПО-ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ ТУРСКО РОБСТВО ОТКОЛКОТО РОБСТВО НА МУТРИ И КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА!

34

преди 15 години

ти, човече, май не си от СОФИЯ...

33

преди 15 години

и ОКОЛОВРЪСТНОТО и МЕТРОТО се правят с пари от държавата...

32

Дани

преди 15 години

Много малко коментари по тази тема. И в голямата си час са глупости и необективни. Това показва,че кметът е на прав път и все по-малко хора се връзват на пропагандната машина на заминаващите си след няколко месеца мишоци! Супер

31

сасхо

преди 15 години

може и социалист да съм,ама ти явно не се разхождаш из софиа,то е мърсотиа,задръстване,и кво ли не,виждал ли си пътя до Банкя,евалата мен гласувай за него,нека се погребем,и метро още няма нито околовръстно

30

sasho

преди 15 години

е браво Бойко пак ти е някои виновен.бсп,сдс,атака,ти си цвете,ти ще ни оправиш само кажи за колко дни?

29

kos

преди 15 години

Защо ще се плаща на новите боклукчии с 20 % повече отколкото на Новера!?!?!?

28

преди 15 години

Политическият балон Бойко Борисов е рожба на МЕДИЙНЯ ОНАНИЗЪМ

27

преди 15 години

Ей,скъса си за.ника от работа Бате Бойко !!!!!То не беше "На кафе " то не беше "Мюзик айдъл",то само дето във "ВИП брадър "трябваше да влезне ....голяма работа пада ...търсете кмета на всякъде където има камери и микрофони.......то и без друго и без него и с него все тая..:))

26

преди 15 години

тоя некадърник пък все нещо му пречи - такъв междугалактически глупендър не бях виждал доскоро

25

26 г

преди 15 години

шматките дето плюят по Бойко, да се осъзнаят малко. Човека работи, допуска грешки - нормално, ама има и свършена работа. Околовръсното ??? - къде другаде сме изградили път от такъв клас в България? Кога в София са се ремонтирали толкова пътища, метрото и то напредва. Кога в София общинската власт е вършила повече работа. Излезте от черупките си сдухани социялисчета.

24

26 г.

преди 15 години

...че тоаи път може да ви приватизира и апартаментите на носни цени....хахахаха....или някоя личност от БСП, Овчаров например. Тои ще ви намали сметките за парното, даже ще го направи без пари - кой колкото даде, *** важното да е от сърце. Ей мишки, я се стегнете малко...

23

преди 15 години

КОЙ МИ СР* В ГАЩИТЕ! АМА И СИМЕНС ЛИ ВЕРНО СА ОТ БСП! НЕМОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ, НО ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ ВОЛЕН БОЙКО КОСТОВ - ИЗБИРАМ БСП!

22

ватман

преди 15 години

Я влезте тука: .chumerna.snimka.bgи вижте и Сименс и Бомбардира и трамваите по света колко по напред са от нас в "социализъма".По кои пътища ще се карат тези трамваи като са 100% нископодови и се движат с 120 км. в час???Бойкови работи.На кривата ракета космоса и пречи.Само като са видели трасето и хората са си намерили оправдание да се откажат.Ами че те за двете години гаранция които ще дадат на мотрисите са фалирали от ремонти ако ги пуснат из софийските сокаци.

21

преди 15 години

Щом според мутрата бойко дори и Сименс са от БСП, аз за тях ще си гласувам, щото имам доверие на Сименс! Навярно от сименс са отказали бакшиш на софияския кмет и затова са лоши сега! Бойко е бо-***, *** и шимпанзе!!!

20

преди 15 години

На ББ пак някой му *** в гащите

19

преди 15 години

Абе софиянчета мижави като толкова не харесвате Бойко Борисов пожелавам ви следващия кмет да е серГейчо че да видите тогава как София ще стане за 4 години прожинциален град, не че сега не е.

18

преди 15 години

Хайде стига ,бе Бате Б.!Има една стара народна поговорка -"На папуняка г.за му мирише ,а той -гнездото обвинява " та и твойта работа!

17

преди 15 години

БСП+ДС=ГЕРБ..ЛИДЕР..НАПРЕД..ВМРОХора гласувайте масово!Всеки въздържал се ,всяка невалидна бюлетина са в полза на БСП , червените велможи и кардиналите от ДС!Костов премиер1Ето това е човека от който се нуждае България!

16

Йосиф Джугашвили

преди 15 години

Благодаря на боклучен Бойко за ценната информация, че Сименс били от БСП и затова бойкотирали търга с трамваите. Но най-вероятно блокадата идва от нежеланието на фирмите-кандидати да дават подкупи на самия ББ.