12

преди 15 години

"11. - 14.03 23:24 - "Хю Хефнър остава без дом&...От: azНаучете се заглавията да съответсват на материала под него.Много сте *** и новините ви с всеки изминал ден стават все по-глупави.Всеки ден едно и също-или си измисляте новини или преувеличавате със заглавията или в новините ви няма 1% истина...А до прди няколко месеца бяхте номер 1-засрамете се!"Напълно те подкрепям!!!

11

az

преди 15 години

Научете се заглавията да съответсват на материала под него.Много сте *** и новините ви с всеки изминал ден стават все по-глупави.Всеки ден едно и също-или си измисляте новини или преувеличавате със заглавията или в новините ви няма 1% истина...А до прди няколко месеца бяхте номер 1-засрамете се!

10

преди 15 години

е това е пи4 голям

9

Ебателят

преди 15 години

Това е човекът на когото завиждам най-много - от цялото си сърце и душа!

8

преди 15 години

А, вие не се грижете да дядо Хю! Той си е подсигурил старините благодарение на разни балъци дето немогат да си намерят гадже и се забавляват като въздишат по каките в списанието! Та вие не се тревожете. На дядо ви Хю няма да му се наложи да живее в панелка с минимална пенсия. Добре се е усетил какво се търси и го е предложил на пазаря. Сега не му остава нищо друго освен да се радва на живота заобиколен от млади момичета.

7

nadan

преди 15 години

Заглавието е ужасно. Ще рече човек, че Хю остава бездомен, безпаричен и ще започне да живее от пенсия!Според мен заглавието трябва да е : Хю продава старата си къща, нанася се в по-голямо имение.

6

преди 15 години

хю е просто мноооооого голям:) да е жив и здрав!!!

5

mitternacht.blog.bg

преди 15 години

А ако намираш тези трите за много красиви, явно се нуждаеш от коренна промяна на ценностната система и разясняване на понятието "красиво" защото от прекалено много чалга и алкохол си загубил първото и размил второто.

4

преди 15 години

ПЕТ СТАИ, СЕДЕМ БАНИ?!?!?! Явно в Сащ щом имаш повече бани от стаите за живеене си богат, защото това не е първата каща за която чувам подобно нещо.

3

Bandit

преди 15 години

Ако мислиш, че тези момичета са маймуни, то най вероятно имаш нужда от психотерапевт да ти помогне затова, че жените не ти обръщат внимание защото си прекалено грозен и ***.

2

anonimen

преди 15 години

bravo,natezi godini da izdirja takiva madami i to v tazi kriza. No v legloto nyama kriza,znae si vkusa dyadkata :)

1

mitternacht.blog.bg

преди 15 години

на снимката-дядка (евала му правя!), три руси маймуни и една жена, която сякаш случайно е попаднала там, с тоя мрачен стил на обличане.