18

Анонимен

преди 14 години

Не може да очакват оправдателна присъда.Щом са нарушени законите. той много добре е знаел какво е наказанието за това.

17

преди 15 години

Там бесят.С кран.Делото се обжалва след това.

16

преди 15 години

Куршум!

15

преди 15 години

И аз мисля като номер 1,няма да му се размине ,там законите важат за всички,няма двоен стандарт като в България!

14

ALKATRAZ

преди 15 години

TOVA SA NARI4A JELEZNI ZAKONI TREBE I V BG DA SA TAKIVA ... A TOZ NA6IQ AKO SA VURNI TYKA SIGORNO NACIONALEN GEROI 6TE STANE KATO SESTRITE LIBIQ ... XHAHX GOLQMA PARODIQ SME NIE BULGARITE JALKO NO ISTINA ,, !?

13

преди 15 години

Иран имат закони поне, а ние ги пускаме такива

12

tan4etonet

преди 15 години

" Глоба до 5000 лв. да е максималното наказание за убийство на пътя, предвижда проект за нов Наказателен кодекс, написан по поръчка на правосъдния министър. Вариантът не е окончателен, идеи и предложения се приемат до 23 март. Основната промяна е разграничението на тежките от леките престъпления, които ще се наричат "простъпки". Става въпрос за около 250 от общо 420-те престъпления в сегашния наказателен закон. "Простъпки" ще са застрахователната измама, иманярството, продажбата на гласове при избори, склоняване към проституция, хулиганство, шофиране в пияно състояние. Част от "простъпките" няма да се смятат за престъпление, други ще се санкционират по облекчена процедура. Това ще разтовари най-вече районните прокурори и съдии, пише в мотивите към проекта." Е,заради това не сме Иран !

11

преди 15 години

Само за изневярата не подкрепям.

10

преди 15 години

spored mene kym krana se e zapytil :)

9

преди 15 години

"Убийството, изнасилването, въоръженият грабеж, трафикът на наркотици и изневярата са престъпления, за които в Иран се прилага смъртно наказание." - ТОВА СЕ КАЗВА ПРАВОСЪДИЕ, А НЕ ПАРОДИЯ КАТО НАШЕТО!!!

8

преди 15 години

Абсолютно поддържам поста на Номер 4 Надя. Браво!

7

jiko

преди 15 години

kak se osajda. Gorkia, ne e BG tva tam

6

viovioi.blog.bg

преди 15 години

Нашите управляващи са най-добрите в такива "споразумения". Може да им опростим дъл 30-40 мил., може да им обещаем сладка контрабанда, може нещо двойни игри с петрол срешу храни,жени,органи ... бе все готини неща и при това умни!

5

Иван

преди 15 години

А ако беше минал номера.Коя голяма клечка щеше да се нагуши.Сега се спотайват а човечецът ще си отиде за тяхна сметка.Предатели.

4

Надя

преди 15 години

И аз се надявам на справедлива присъда. Само като си помисля колко деца щяха да се натровят с толкова хероин и от сърце желая справедлива присъда. Поне в Иран има надежда....

3

varban

преди 15 години

Преди години абсолютно същите изказвания имаше ,когато се разбра за сестрите в либия.....във външно не можеш ги накара да си размърдат ......

2

tan4etonet

преди 15 години

Напротив ! И медиците ни са невинни,и Живко Русев - тоже !

1

marin

преди 15 години

Сто процента ще го обесят. Там не дават условни присъди като в ***.