22

преди 15 години

Когато една стъклена чаша се счупи, и най-добрия стъклар не може да и върне стария блясък.Тия ги видяхме, да дойдат следващите!

21

parasol.blog.bg

преди 15 години

беше нужно Костов да извива ръцете на коалицията, за да направи от СДС партия, която да го слушка и която той обезличи; и която след това се разпадна на други партии, които сега ще търсят път да се сближат? Няма да стане тая работа, господа - първо, те се мразят помежду си, и, второ, доверието към тях се срина масово през годините.И всичко това - благодарение на Ииван...

20

koki

преди 15 години

Не разбирам до кога ще трябва да гласувам за старите муцуни като Екатерина Михайлова, Иван Костов, Надежда Михайлова, сигурно ще изникне отнякъде и Стефан Софиянски и Евгени Бакърджиев и т.н. Ей, хора - имайте милост - предложете ни нови и млади хора...

19

преди 15 години

Жалка картинка!Костов пак зароби СДС и ги яхна, уж ортаци, ама то нали знаете защо канят магаре на сватба - не да такова булката, а да тегли каруцата!Така Костов ще си влезе пак в парламента и ще превърне СДС в свои частни но презрени слугини. А на СДС слугинажа им е в кръвта, те си искат култа към личността, те обичат да са шамаросвани и бити и с мазохистично удоволствие и през сълзи ще повтарят Осанна на Командира! Така дясното в България ще се превърне в партия от Сталински тип и синята идея ще е тоалетната хартия на Костов.Ситуацията в СДС-ДСБ е толкова гнусна, че ми е трудно да намеря думи, за да изразя отвращението си!Костов е престъпник и грабител, не бива да се допуска да влиза във властта, защото ще донесе със себе си най-черните дни за България и всички горчиво ще съжаляваме!А комбинация Бойко и Костов би била направо жив кошмар, който интелигентните, разумните и мислещи хора със съвест и отговорност у себе си трябва да не допускат или непременно да предотвратят докато е време!Хора, отворете си очите и ушите, размърдайте си умовете, пазете себе си, семействата си, децата си и България изобщо - ДСБ-СДС-ГЕРБ ви готвят ужас на живо!

18

Мунчо

преди 15 години

Аз съм *** и ще гласувам за Костов.

17

НФБ

преди 15 години

на обединеното дясно!Не съм от СДС нито от ДСБ, но ще гласувам за България!Бъдещето е на обединените десни сили!Дано само не повтарят грешките на червените дяволи и да спрат с износа на капитали!да направят така че парите да идват и да се инвестират в страната!Няма нужда да се купуват турски или китайски стоки!Нека да ги произвеждаме у нас!къде е проблевма да се развие леката и текстилната промишленост!Кадри има..днес работят за гръцки и турски фирми нека заработят за български!....

16

дърт комуняга

преди 15 години

Търси си ракета носител костов,щото сам и ноктите на краката не може да си изреже!

15

чук

преди 15 години

Да, правилно се обединяват и който е против е дърт *** без капка мозък. До кога бе хора все Костов ще ви боде очите ? Четири години траяхте да ви управляват турци и руски мекерета-къде бяхте и какво направихте,Костов ли ви пречеше. Бил съм и в листите на СДС и на ДСБ един вид ново лице съм-кой ще гласува за мен като съм непознат за хората-давате ли си сметка какви простотии пишете.Що Каракачанов и Сидеров се дърпат,за кого работят??Айде пак да се раделим и да ходим в Анадола, да ни обрежат ,че да мирясаме.

14

anonimen

преди 15 години

na pruv pogled suedinenieto pravi silata, mno protivore4iata v desnite redizi sa otdavnashni i sa proniknali i sred elektorata. Tova obedinenie moge da se okage i s obraten znak.

13

Anry chair

преди 15 години

Тук не става въобще въпрос за това дали трябва да харесваме или не Иван Костов. Ако гледаме само назад зад гърба си никога няма да видим пропастта пред носа си към която абсолютно тенденциозно ни води комунистическата ***. И аз съм на мнение че старите десни и псевдо такива лидери трябва да се отдръпнат назад от политиката и ако това поне за момента не е възможно то това според мен е по-малкото зло в днешния ден. Не виждате ли че България комуноидите са я подкарали към .....на майната си! Аз съм на 35 години и ми писна да живея във вечен преход и перманентна криза. Сега е момента не да се държим както ощипани момета, а като отговорни хора. На всички ни е ясно че въпреки противоречията ако тези "тиквеници" десните политици си стиснат ръцете пък макар и през зъби ще дадат тласък на много отчаяни хора с десни разбирания и ценности да си направят труда вместо "за гъби" да отидат пред избирателните урни през юни.

12

Анонимен

преди 15 години

от ДСБ не разбра ли,че по-голямата част от нас - седесарите - не искаме никога вече коалиция с разколниците Иван Костов,Стефан Софиянски,Евгени Бакърджиев,Петър Стоянов и техните верни слуги!Явно този Борис Тодоров е дежурният драскач по форумите,на който Иван Костов плаща да води агитация сред истинските седесари та дано замисълът им успее-чрез СДС да се промъкнат в Парламента! Иначе ще си останат с двата % подкрепа!Седесари,не им се връзвайте!После ще съжалявате!

11

преди 15 години

чевени и сини демагози.............!!!

10

merkator.blog.bg

преди 15 години

...в тази държава нищо не е истинско! Всичко е фалш, менте и пародия! И десните, за мое огромно съжаление, не правят изключение! Но отново трябва да избираме по-малкото зло! ОБЕДИНЕНИЕ В ДЯСНО НА ВСЯКА ЦЕНА!!!!

9

boristodorov56.blog.

преди 15 години

И САМО ЕДИН ДЕН ЗАБРАВЯТ КАКВО ГИ РАЗДЕЛЯ И ГЛАСУВАТ ЕДИННО - НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СТРАНАТА ЩЕ БЪДЕ ДРУГА.ТЕЗИ, ДЕТО АГИТИРАТ ТУК ДА нЕ СЕ ГЛАСУВА - АКО СДС И ДСБ СЕОБЕДИНЯТ - ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ ЛИ СА ИЛИ ИГРАЯТ ПОДМОЛНОЗА ***?КОЕ Е ПО-ВАЖНО - ДА СЕ СВАЛЯТ БЕЗРОДНИЦИТЕ ОТ ВЛАСТ ИЛИНЯКАКВА КРИВОРАЗБРАНА ДИВОТИЯ ЗА КОСТОВ?Нищо не бива да пречи, още по-малко убедените седесари - щото и от ДСБ са седесари - да се спечелят изборите.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ - БОЙКО БОРИСОВ + *** = 1 000 000НОВИ БЪЛГАРСКИ ЕМИГРАНТИ. Това ли искаме? Не остана мат`рял за губене, бе хора.България ще се затрие ако се делим.

8

rumidim

преди 15 години

крайно време е Костоф *** да си ходи,за да се обединят десните най после,ама кокъла трудно се изпуска!!!

7

Георгиев

преди 15 години

ДСБ пак побърза да се включи във форума рано-рано,но този път закъсня!Става въпрос за Борис Тодоров,който съм го засичал в кохортата престъпници около Костов.Явно това е от "новите" лица,които още не са известни на широката публика.Но едно е пределно ясно - този кариерист знае,че няма шанс да успее с ДСБ,ако отидат самостоятелно на изборите!Затова търсят ракета-носител.С ГЕРБ не ги огря,та сега зомбират седесарите.Те обаче не вярвам да излязат толкова прости и късогледи!В противен случай и те ще го отнесат!

6

ОТВРАТЕН (re)

преди 15 години

Тъмносиния лидер, няма ли най-накрая да се оттегли? Направи за България - факт! Източваше я и той - факт! От тук е спорна фигура и НИКОГА не може да е човека в дясно, на когото биха дали доверието си десните избиратели. Следователно ако наистина ДСБ искат десницата да се стабилизира у нас и да се изрита комунистическо-турската мафия веднъж и завинаги, то макар и закъсняло, но е крайно време Костов да се оттегли от лидерството в ДСБ и да престане с претенциите си за постове и имунитети!!!

5

ОТВРАТЕН

преди 15 години

Тъмносиния лидер, няма ли най-накрая да се оттегли? Направи за България - факт! Източваше я и той - факт! От тук е спорна фигура и НИКОГА не може да е човека в дясно, на когото биха дали доверието си десните избиратели. Следователно ако наистина ДСБ искат десницата да се стабилизира у нас и да се изрита комунистическо-турската мафия веднъж и завинаги, то макар и закъсняло, но е крайно време Костов да се оттегли от лидерството в ДСП и да престане с претенциите си за постове и имунитети!!!

4

Седесар

преди 15 години

Иван Костов видя,че няма шанс неговата партийка да прескочи 4% бариера и реши да яхне партията СДС,която той разцепи.Щом той,Софиянски и Е.Бакърджиев бяха толкова курназ,че се отцепиха от партията-майка,да си гледат собствените партийки и да не се мъчат чрез СДС да влизат в Парламента!Ако нашето ръководство на СДС се коалира с този крадец - Иван Костов - аз и много други седесари няма да гласуваме!По-добре дясното съвсем да изчезне от политическата сцена,за да може най-сетне да бъдат забравени ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ и дясното да се възроди отново,но прочистено! КАЗАХ!!!

3

boristodorov56.blog.

преди 15 години

Ако *** не бъдат свалени от власт - още един милион младище хукнат на запад - с право - и с Българийката ни е свършено.Все едно е тогава кой ще е виновен.