10

Християн Кънчев

преди 15 години

И какво, бензина няма ли да поевтинее ???????? !!!!!!!!!!!

9

de4o

преди 15 години

koy tuy be ,benizina nyama li da pada be jugana ne varvi hubau na gaz

8

преди 15 години

За съжаление това обяснение единствено Лукойл може да го даде...Все пак, не забравяйте, че лукойл е търговско дружество, и като такова се стреми към максимална печалба. И тук е мястото на държавата да определи доколко механизмите им на ценообразуване ощетяват крайния потребител.

7

Петьофи

преди 15 години

А така, 4, обясни, разбирачо?

6

Benzin

преди 15 години

до 4, а ти като толкова разбираш обясни защо, когато цените на фючърсите скача и цената не бензина веднага се коригира нагоре?А?

5

Красивото Бобче

преди 15 години

Това, което написах като мнение N 1, са думи на Пламен Орешарски.Запознайте се малко с политическата ситуация и тогава коментирайте.

4

преди 15 години

Защо хора, които не разбират коментират?Това са цените на фючърсите т.е. тези, на които ще се купува петрола през месец Април.Сегашния бензин е произведен от петрол купен миналата година на по-високи цени и затова държи по-високи цени засега. По-сериозно намаление в цената е възможно да се очаква към есента тази година, когато ефтиния петрол е вече купен и транспортиран до нас..

3

преди 15 години

В БГ БЕНЗИНА ДА НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ПАЛМОВО ОЛИО?????????????

2

БашИкономист

преди 15 години

ония съветски башибозуци от Лукойл държат такава цената на бензина?! Как така "няма търсене на петрол в Средиземноморския район, а има търсене на течни горива"????? И кога правителството ще им обясни, че свободното пазарно стопанство, няма нищо общо със слободията и спелукатовното трупане на имане върху гърба на гражданите? Дали не е време да им поискат подробна информация за образуването на крайната цена на литър бензин/дизел и да им понамекнат, че има механизми, с които можем здраво да ги сурвакаме?

1

Красивото Бобче

преди 15 години

На фона на падащите цени на петрола в световен мащаб и покачващите се цени на бензина в България, стигам до извода, че в България бензинът не се прави от петрол.