7

Онбашията

преди 15 години

макар и в миналото нещата да бяха наопаки, вече си идват на мястото - демокрацията върви със социализма (европа), диктатурата с капитализма (кирай). така се съчетават правилно, а не както беше до сега.

6

преди 15 години

вече си скубе косите а кризата едва започва

5

BOIXOSNOIS.blog.bg

преди 15 години

Тия още малко и С.Станишев ще поканят-да се хили по снимките

4

retro

преди 15 години

to kvo se okaza ,kolkoto po napred varvi tozi preuspqva6t kapit.svqt tolkova pove4e principi ot komunizma prilaga.estesveniqt razvoi ne moje da bade sorqn.

3

преди 15 години

предполагам че за България и дума не е станало :)

2

Доню Донев

преди 15 години

Ей, голямо мъдруване пада! Президенти, министри, учени, богаташи... Днес паралелно е имало голямо мъдруване и в Колумбийския университет. И какво? Малко по малко се движат към истината, ама със скоростта на охльови. Защото искат да решат нерешимото - хем вълкът преситен, хем агнето живо. Ама щат нещат, ще стигнат и по-далеч, жалко за загубеното време, пропуснатите възможности и страданията и жертвите.А за да се разбере същността на финасовата криза трябва да се познава същността на паричната система от дългов тип с частично покритие. Тя е нещо ужасно и в крайна сметка сама по себе си неизбежно води до ужасни последствия. Тази финансова система от появата си през 1694 г. в Англия по време на Вилхелм дьо Оранж до сега води подмолна борба за завладяване и контролиране на всичко и всичко, много пъти е успявала, много пъти се е проваляла, но упорито се опитва да се наложи, въпреки в крайна сметка пълната си безперспективност. Та цялата история на САЩ фактически е борба за отърваването от тази парична система, седем пъти са се спасявали, ама този път май наистина загазиха. А всички мерки и на Буш, и сега на Обама, че и на европейците, са палиативни и само разсрочват пълния срив. Дано в този тежък период се появят наистина по-ефективни решения. Какви - известно е и от теорията, и от практиката и в макро, и в микромащаби.Всъщност вместо да да описвам нещата, по-добре е да дам малко адреси за начално запознаване с проблема - може пък някой и да се заинтересува каква е истината. Още повече, че като гледам, даже във

1

Rembeau

преди 15 години

Гледайте сега какво става,кон на G3,Китай ще дава заеми на закъсалите братски капиталистически народи