89

преди 15 години

187. - 08:41 - Най-после съгласие!От: GBВижте какво, престанете да обръщате внимание на писаници от типа СДС дойде на власт с помощта на ДПС, Царя дойде на власт с ДПС, БСП управлява с ДПС и т.н. Разберете едно ДПС Е ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ! В това число и за българските турци, колкото и невероятно да ви звучи това! Те по начало са противоконституционна партия, но вече се изродиха до не само гангстерска мафия, но и отиват към терористична ислямистка органиозация тип АЛ-Кайда! Мама му стара, слепи ли сте бе братя!Каквото било-било! Дайте сега да оправим грешката, за да не стане късно! Всички заедно да строшим с крак главата на тази уродлива змия!

88

недържавен служител

преди 15 години

Трябва да се гласува,дори да е за някои който няма шансове,трябва да покажем някакво мнение.Иначе на престъпниците им излиза по евтино да купуват гласове и те да стоят на власт.Когато доста голяма част от българския народ упражни правото си на вот,те няма да могат да спечелят с малкото купени гласове.

87

gesha

преди 15 години

тази година дано да се гласува повече..че Турците пак ще гласуват на 100% и пак ДПС на власт..ужасс..джамии ,депесарско правителство..писна ми..иначее се водим християнски народ..пази боже...

86

преди 15 години

ми да.гласувайте.научете се.крайно време е.научете се да носите отговорността си сами,а не да я прехвърляте на другите,щото ви е по-лесно.

85

преди 15 години

Гласувайте!

84

гласуващ

преди 15 години

Чудо и приказ! За български евродепутати ще гласуват турските туристи, щото българите са заети с взаимно оплюване най-вече във форумите! Ашколсун!

83

Ивелин Иванов

преди 15 години

На тези евроизбори ще гласувам за Движение НАПРЕД. Миналите подкрепих ГЕРБ и общо взето - нито чух нещо от тях, свързано с Европарламента, нито разбрах с какво са се занимавали там. нали уж ги изпращаме там за да лобиат и за нашите национални интереси, а не само да се кичат с титлата "евродепутат"...

82

бивш седесар

преди 15 години

абе я се скрий с твоите доказателства . Личен свидетел съм на харизването на Нефтохим. Ходи търкаляй аспиринчета по парапету.

81

преди 15 години

я докажи че костов е крадил ама с документи и факти.Такива доказателства има много за бсп дпс и царя.Посочени от ес.Докажи че за костов са казали еди си кога че са дали информация че има в чужди банки милиони както например в. топлото и цяла армия от червени царски и турски крадци.

80

гого

преди 15 години

Е те не са питали гадните турци и ***..всичките ще гласуват на 100%..ДПС пак ще са на власт..а ние ще си се оплакваме пак..ще гласъвам за атака..

79

преди 15 години

''евродепутатът от АТАКА Димитър Стоянов ''-на този недораслек пък изобщо не може да му се вярва.Не преразказвай а пусни писмото цялото за да го видим всички ако изобщо има такова писмо.Стига лъжи и манипулации.Болен е червен и е руско ***.

78

иван

преди 15 години

47% но 100 % Турци и *** пък ще гласуват за ДПС..после ние пак ще се оплакваме..е писна ми от турско правителство в БГ..аз ще гласувам за атака..

77

Mountain Dragon

преди 15 години

Атака няма панславянски идеи, подкрепата за Сърбия е дотолкова, доколкото съвпада с интересите на България. Няма ругаене на всички мюсюлмани, а само на неконституционната партия ДПС. Не знам къде си чул "големият брат" да ругае всички мюсюлмани, но определено подкрепя мюсюлманските държави, особено Иран. Отношението им към българските граждани е нормално и никого не искат да дискриминират, а напротив, борят се срещу дискриминацията на българите от страна на ДПС в смесените райони и в министерствата, контролирани от тях. Атака не е нито про-руска, нито про-американска, а про-българска, което означава, че националните интереси се поставят на първо място и в съответствие с тях се партнира както с Русия, така с Америка и ЕС, а не със слугинско и васално послушание. За това с какви експерти разполага Атака не мога да коментирам, но с разширяването на политическото им влияние, ще се намерят и експерти. Въпросът е да не се хвърлят евтини пропагандни тези, които не почиват на факти, каквито са твоите. Със здраве.

76

преди 15 години

Тодорчо,минава 23часа.Вечерния час отдавна мина.*** си пии хапчето и лягай.

75

преди 15 години

Ваньо Костов краде като ***, не се накраде толкова години :)

74

преди 15 години

35 години тато ни водеше към светли бъднини.Не желая друг да ми обещава същото.S O R Y

73

бивш СЕДЕСар

преди 15 години

Колко сте наивни в този форум. Кой кого ще се види на изборите. Това едно и кой ще прави коалиция и с кого също не се знае. А пък вие си гласувайте за Костов ,това е ваш проблем. Аз само ще кажа ,нема балами .

72

borislav

преди 15 години

tozi ili tazi ot 67 da vzeme da si xodi v gadjalia ili v tcigania ili tam ot de se e praknal burgia riazana ia iz4ezvai ot bg 4e inak mamitcatati gadjalska turska

71

преди 15 години

никога дпс не са били против бсп.Доган ходеше на кафе при т. живков а луканов обикаляше по турски и помашки села.Ив . костов и доган се скараха защото костов не удовлетворяваше ескалиращите искания на доган за цената на тютюна на електората на ***.ДПС се заканват че ако не гласували за дпс щели да гласуват за бкп.Айде айде че те нали атака са си комунисти .ЗНАЧИ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТ. УПРАВЛЕНИЕ ОТ БСП И АТАКА.Отлично -турците и *** за атака.

70

БСП(БКП) Е МАФИЯ

преди 15 години

МАСОВО ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА Д С Б ! КОСТОВ Е СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР ! И ЕС И САЩ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ И ЩЕ ОТПУСНАТ МИЛЯРДИТЕ ЕВРО ЗА БЪЛГАРИЯ ! С КОСТОВ НАПРЕД КЪМ ЕВРОПЕЙИСКИТЕ НИ СВЕТЛИ БЪДНИНИ !