110

Moniii

преди 8 години

Egati negramotnite ste!!I kakvo moje da e napravila !Bht :)!Prosto mi se priloshoava.............. :)

109

nqkade iz nz

преди 14 години

Не ,че оправдавам онзи гад ,но да е внимавала !Нали искат лоши момчета - ами те така правят :D

108

Riri

преди 15 години

Ne mi e qsno kak moje hora koito sa widqli snimka na prebita jena da sa tolkova zaradvani!? Polovinata si izkarvat rasizma warhu momicheto drugite zlobeqt i se radvat na towa 4e i sred izvestnite li4nosti ima takiva grozni sceni.... Sajalqvam tezi jalki hora... Riana e strahotna pevica. Izglejda priqten 4ovek i ne zaslujava takova unijenie. Koi e Kris 4e taka da q bie?! Da ne bi da i pla6ta hranata i drehite na garba!?

107

Биляна

преди 15 години

какво значи заслужила си го е какво като е хвърлила ключовете на колата те са милионери бе мама му стара за тоя чукан тенекията по цена ли е от любимата му аз дет съм момиче от средна класа съм правила по големи дивотии намерил че премерил ако беше безизвестно момиче кой знае кви работи още щеше да и прави а ако беше блъснала колата сигурно щеше да я убиеедин мъж ако се дразни от жена си няма нужда да я бие просто няма да е с нея готово

106

Sasha Fierce

преди 15 години

Ami az iskam da kaja 4e Rihanna si e zaslujila boq za6toto dokolkoto znam ot drugi izto4nici tq e presledvala Chris za da se uveri 4e i e veren a tova drazni vseki ! Ehhh sigurno ima i o6te n6 . Pak kokvoto i da e napravila tq ne zaslujava da q biqt . Vseki 4ovek ima prava tova e protiv volqta i !!!Pak i tozi poboi ne e parviq !! :( ! Abe te da se razbirat :) !!!

105

Sogetsu

преди 15 години

Язук за хубавото и лице , харесваше ми , но сегашните пластични хирурзи правят чудеса , така че ... но се чудя с какво е заслужила този як пердах , че чак носа й е счупен .. брях

104

desi

преди 15 години

Ами аз не мисля, че трябва да се вдига толкова шум около Риана,защото 1.Тя мойе да си е заслужила боя2.Може и да не го е заслужила3.(с извинение за това, че говоря така ) кой го какво става с тая офца

103

Denny

преди 15 години

абе ... аз мисля че тя си го е заслужила .... получил SMS от друга жена и кво?! оная веднага взела ключовете и ги хвърлила ... ами предствете си че тая кола е наета и тряа да се връща ... замисляте ли се къде може да е хвърлила ключовете!? ми и аз щех да я пребия!!! Риана не ме кефи и се радвам че си го получи,но относно с това което прочетох в другите коментари за мъжете,жените и децатааа ... а не!!! момиче съм но не отстоявам мнението че жената не се барала! в двете позиции има нещо вярно ... но вижте ... дори да е жена,дете или мъж пак не трябва да бива пребит .... няма значение от пола.... всеки побой трябва да бъде наказаван ... независимо дали е над жена,мъж или дете!!!

102

Katerina

преди 15 години

А бе,***,ти *** ли си или наистина много ***!Какво значи "жена,дете,мъж,няма значение,преди всичко е човек" Ти наистина не си добре!По твоята логика и изверг,който пребие дете не трябва да се наказва,защото и той като детето е човек....леле....в тая държава лудите вече са на всеки ъгъл....

101

Красивото Бобче

преди 15 години

Дано гадната *** деветнадесетгодишна да си получи заслуженото.Господарят никак няма да е доволен, ако не го вкарат в затвора или поне в зоопарка.

100

Eli

преди 15 години

или нещо умряло? Изобщо каква е този жаден клюкарски интерес към поредната дрогирана еднодневка? По-добре се загрижете за собствените си проблеми. :-((

99

преди 15 години

Да от 15 до 19, а тези, които са на 14 и половина и на 19 и половина и на 20 са вън от тази група. аман от заблудени хорица, които си нямат работа а слагат хората във фалшиви рамки и групи. Това е социалистическа приумица и времето й отндавна отмина, вече сме 21 век, няма мъж жена дете, всичко на пръво място е човек, ясен ли съм или да го повторя още три пъти?

98

преди 15 години

АБЕ ТИ ЛИ СИ ИЛИ КАКВО КАК ЩЕ СИ РАВЕН С ЖЕНА С ПО-МАЛКО МУСКУЛИ И ЩЕ Я БИЕШ БЕ ТОВА НЕ Е РАВЕНСТВО БЕ *** ТОВА Е НАСИЛИЕ СРЕЩУ НЯКОЙ С ПО-МАЛКО ВЪЗМОЖНОСТИ. ТОЛКОВА НЕМОЖЕШ ЛИ ДА СИ ОПРАВИШ ПРОБЛЕМИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНО АМИ ЩЕ БИЕШ БЕ ***.ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗГНИЯТ САМ САМИ НА СВЕТА А НЕ ЖЕНИТЕ ДА СЕ ВРЪШТАТ ПРИ ТЯХ И ДА ИМ ПРОЩАВАТ.

97

преди 15 години

ГЛУПОСТ! ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЛЯТ НА МЪЖЕ И ЖЕНИ НАЛИ ИМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ, ТАКОВА ДЕЛЕНЕ Е ПОДСЪДИМО! В 21 ВЕК НЕ СИ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА, А ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК, ЖЕНИТЕ НЯМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА НИТО МЪЖЕТЕ, ВСЕКИ ИМА ПО РАВНО.

96

Agent_X

преди 15 години

"след нападението от нейния приятел, изпълнителя на R&B Крис Браун, съобщава Би Би Си..." Браво на Крис Браун - човекът, който радваше младото поколение намери нов начин да си вдигне рейтинга и да си намери повече млади фенове и привърженици. Явно е пропаднал доста, щом е достигнал чак дотук да бие наляво - надясно. Не е въпросът, че е праснал Риана... Утре може да бъде някоя друга и т.н. "Преди две седмици нейният 19-годишен приятел Крис Браун жестоко я преби в колата им на път за Лос Анджелис преди раздаването на музикалните награди Грами." Ама и тя Риана доста е пропаднала щом е станала приятел с този "герой". Но така е в Холивуд - който не може да прави секс и да си живее живота като нормален човек - напада и бие всичко по пътя си... Хм... То май е така навсякъде. "В момента снимката на пребитата Риана е най-търсената и най-скъпата фотография на журналистическия пазар." Ех, тия папараци.... Докога ще се изхранват от лични живот на хората... ? Защо не си намерят по-добра работа... "Скандалът избухнал в наета от тях кола, когато Крис получил SMS от друга жена. Риана разбрала за това и двамата се скарали.Той спрял колата, при което певицата измъкнала ключовете на автомобила от таблото и ги изхвърлила навън.Приятелят й се вбесил, сграбчил я първо за ръцете и след това започнал да я души, заплашвайки, че ще я убие."Явно Крисчо си има доста комплекси човека... Че от толкова жени в клиповете му, сигурно п*шката му е станала малка и не може да се оправя с Рианчето и затова си търси други мадами и получава от тях SMS... Ама и Рианчето какво толкова се е ядосала? Та тя е на 21 години... Как ще се хване с някакъв отворен рапър на 19 години, който сега доста хора щше го мразят. Сега Рианчето ще се покрие докато се възстанови, но ми е интересно Крисчо как ще излезе на сцената и ще пее спокойно на концертите си... "Междувременно след сигнал на очевидец Крис беше арестуван и след разпит освободен под гаранция от 50 000 долара." И да си плащаш, Браун, и да не си плащаш вече си черната овца в очите на много хора по света (още повече на феновете на Риана)... Ако аз бях по някаква случайност съдия там дори и 1 000 000 $ да дадеш гаранция щеше да си бъдеш на топличко зад решетките... ;)"След инцидента той се опитал да се свърже с нея, но Риана не вдигала слушалката."А така, Крисчо, направи една много храбра постъпка за която ще бъдеш възнаграден от президента и се обаждаш на жертвата да провериш дали е още жива...? Хм... Браво на теб, отворко... Следващият път се бий с някой МЪЖ... Поне да си проличи, че и ти си мъж, въпреки че поведението ти се откроява с израза "женски бой"... И още веднъж браво, Крисчо! Дано да ти е станала голяма оная работа и дано вече да си станал мъж след като преби ЖЕНА... И дано да си намериш повече фенове и повече привърженици! ;) А да... И вземи ги спри тия наркотици, че май станаха много провиненията ти... ;)И

95

Отец Нафърфории

преди 15 години

следващият път Крисс не я жали толкова

94

snimka: internet

преди 15 години

"В момента снимката на пребитата Риана е най-търсената и най-скъпата фотография на журналистическия пазар. "А Вие от Инвестор колко платихте, за да я публикувате?!

93

alexa

преди 15 години

Един комплексар като тебе навремето го вкарах за две седмици в болница, защото си помисли, че няма нищо нередно да посегне на жена, ама не би... изненада :) Бас държа, че вече пъро ще помисли преди да удари.

92

ne

преди 15 години

EI SEGA TRIABVA I NEGO DA GO NABIAT TAKA DA GO OBEZOBRAZIAT KATO NEIA.

91

sas

преди 15 години

ei gnusnite snimki cena niamat, a hubavite gi razdavat bezplatno na national geographic ;)