51

Станислав Малчев

преди 15 години

А докато го имаше този закон бяха много ефективни? Направо ще се самообеся и ще изчезна безкрайно!В Добрич най главния доставчик на наркотици е един *** "Сополанкото" всички го знаят, куките го знаят, плаща им и никой не го закача за ниииииииииищо, що така бе г-н Миков? Що има 20 българина и 5 *** които бачкат за ***, първите които ще вкарате ще са българите, а те що бачкат за него ? Щот няма кво друго да правят, няма работа, мизеря, всеки се мъчи да изкара пари по някав начин. А ето кво става.. *** си изкарва парите, плаща си на куките, плаща на 20-те здрави момчета, ако ше вкарат някой в затвора то ше е някой от тях, боли го оная работа от там нататак..Браво г-н Миков, много бяхте ефективни през последните години. Накарахте всеки 2-ри младеж в Добрич(незнам по другите градове как стоят нещата) да друса амфетамини, да не ходи на училище защото е безсмислено според него и така нататак.. не ми се продължава, че ми става.. гадно направо..

50

преди 15 години

...А има толкова много ЗТО.Никой няма даги търси.

49

Ватсаяна

преди 15 години

Пак ще си подслушват с отработени схеми и екипи, ноо незаконно...МВР никога нищо не е правило по закона, а ако е било по закон - то закона е бил противоконституционен.

48

V.N

преди 15 години

за съжаление има система за подслушване на телефонни разговори която е автоматизирана и се активира при изричането на определена дума "бомба" например.. в системата са включени около 3000 думи. та сега след като акзах това ако утре ме арестуват за издаване на класифицирана информация значи реално ни подслушват със или без закон ;) аре да видим

47

cv

преди 15 години

Приятели,..." Преди ден парламентът разреши данните, събирани от мобилните и интернет оператори, да бъдат използвани само за тежки престъпления. .... А това изключва компютърната престъпност, детската порнография, сводничеството, посочи министърът...." Г-н Министър,След като считате въпросните престъпления за особено опасни..., ами променете наказателния кодекс и ПРЕДВИДЕТЕ НАКАЗАНИЯ ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО "ТЕЖКИ", имате мнозинство в парламента, а ако не ги считате за тежки, значи ПЛАЧА ВИ Е СМЕШЕН и целите да превърнете България в Бигбрадър, а после знайни и незнайни полицайчета, да рекетират гражданите...ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧЕН, ЧЕ ЧАК СМЕШЕН...И Г-н Министър,Дядо ми казваше.."КОЙТО ИСКА ДА СВЪРШИ РАБОТА ТЪРСИ НАЧИНИ, КОЙТО НЕ ИСКА ТЪРСИ ПРИЧИНИ..."

46

Има ли значение

преди 15 години

Педофилите ни в парламента...НАП - източили ДДС...Престъпниците с власт на кметове по градове села и паланки...Наркопласьорите продават без дори да се крият...ЗА НЕТА СЕ ХВАНАХА ГОРКИТЕ.Ах какво ли ще правят сега...

45

ss

преди 15 години

verno 4e ima i izmameni mn stari hora. No tezi koito mamqt celia narod, ima li edin ot tqh v zatvora? Kato vidim rezultati neka da sluhtqt, dori 6te gi podkrepim no pri sega6nata situaciq sorry...Neka se saberat malko da si popu6at, stiga sa sluhteli

44

преди 15 години

а да.и всичко да минава през цедка,в Бг пак ще има престъпници и престъпления.щот липсват мъже,които да ги проследяват,разкриват и осъждат.другото е обслужване на лични интереси.

43

Експерт

преди 15 години

като можехте да събирате такава информация, та ликвидирахте проституцията, трафика, грабежите, тероризма, педофилията. Стига сте вили като крастави чакали, *** таккива милиционерски! Ами вземете и вършете работа! Все нещо ви пречи, кавали калпави! Или закон нямте, или бензин, или заплатите ниски, а не виждате колко сте безмозъчни, ограничени, корупмирани и мързеливи. Поне веднъж от там започнете! Катили калпави!

42

tania

преди 15 години

Умишлено се назначават такива, като Миков за министри, за да могат престъпниците да ни скубят като магданоз. За съжаление сме щом си мълчим и ги търпим.Както е казал поета -Смешен плач !!!

41

преди 15 години

ще си подавате оставките

40

ataka

преди 15 години

изроде, не пипай и малкото ми останала свобода

39

преди 15 години

Хора!!! Най - висшичта Върховен Закон във всяка европейска държава е КОНСТИТУЦИЯТА. Нищо не може да е над нея, добра или лоша. По Българската Конституция правото на кореспонденция, на свободно придвижване и на личен живот са НЕПРИКОСНОВЕНИ!!! Нищо не може да го промени, никакви наредби, никакви закони. Първо трябва да се промени Конституцията и да се приеме Бананова Конституция (може и шериато-камилска), да се върнат убийствата с камъни и набиването на кол; да се въведе смъртно наказание за всички жени, които встъпват в брак не-девствени и да се режат ....на мъжете с подобни прояви. Едва тогава може да се приеме подслушване. Но се съмнявам, че в подобна държава някой въобще ще знае как се ползват интернет и мобилни...

38

преди 15 години

"...данните, събирани от операторите и интернет доставчиците, ще могат да се използват само за разкриване на тежки престъпления..." - плаче полицията."...Тотално намалява способността на МВР и Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) да работят по горещи следи за разкриване на престъпления като отвличания, убийства, бомбен тероризъм, тежки грабежи, наркотрафик и наркоразпространение."Откога убийствата и другите изброени не са тежки престъпления?Просто МВР иска да послушва и следи и мирни граждани и особено политически опоненти (дори и дребни), да всява страх у хората и да превърне тази и без това толкова изстрадала страна в една диктатура. Добре, че такива хора все още са спирани навреме.

37

Възмотен

преди 15 години

И аз искам да следя къде отиват парите милярди от Еврофондовете и аз искам на всеки Министър да го следим непрекъснато какво прави къде ходи с кой се вижда каква му е данъчната декларация от преди да стане министър ,кои са му приятелите нали за това сме ги избрали да ги следим какво правят те защо се притесняват да са в Бигбрадъра .Защо ще ни управляват хора Бивши Затворници и ще ни следят нас примерно Ахмет Кошлуков и т.н

36

преди 15 години

до сега!Реално след като някой знае че се следят телефони..нет...дали ще ги използва за да го хванат и да повдигнат обвинения срещу него?Я да си ги следят и да не вдигат толкова шум ченгетата!Но ако следят инакомислещите и събират само компромати..кой с коя кръшнал..Това е недопустимо!

35

nekorumpiran

преди 15 години

имаше приет закон, според който се забранява разпространението на порнографски материали в нета през деня. Как мвр реши този проблем и на практика има ли порно в нета през деня ? Та в случая мвр свърши ли си добросъвестно работата, че претендира за орязани правомощия ?

34

V.N.

преди 15 години

Докладната е внесена от СДС .. и 2-та съветници на СДС в местния парламент гласуваха за .. проверявай преди да пишеш.

33

преди 15 години

Това за инвитрото е дело на АТАКА.Няма СДС тука,не е имало никога. Запомни го!Днес дава повторението на гласуването,само АТАКА и ГЕРБ гласуваха,останалите бяха въздържали се.

32

V.N.

преди 15 години

Още един успех на десните, въпреки че са опозиция. Специални благодарности на СДС за силната им кампания да спрат този закон както и наредбата за ДДС-то и търговците на цигари, както и успеха със ставките за регистриране на ООД. Малко са, но са кадърни и ефективни. Поздравления и за успеха на докладната за ин-витрото в Бургас.