74

kk

преди 15 години

Bravo na boiko trqbva si takuv 4ovek ,koito da ne go e strah da se izpravi sre6tu tezi koito ni upravlqvat inkognito.Pove4eto ot vas nqmat ideq koi sa tezi hora , a gi znaqt samo po ime ..

73

Аз

преди 15 години

Абе Боби, Бобииии......на третата година от мандата ли се сети да го гониш ? И къде дрема досега, че чака да останат 10 дена от договора. "Ангажимент си поел".....че ти ако толкова стриктно си спазваше ангажиментите, досега тука Райска градина да е станало.С бюджет два пъти по-голям от бюджета на предишния кмет и растящ всяка година, ко направи ???? Че София никога не е била толкова издупчена и разкопана. Бедни ми, бате Бойко, защо си не остана пожарникар...

72

преди 15 години

TI TAQ OTREPKA OSHTE LI NE SI Q IZGONIL ?????

71

sniag

преди 15 години

znam 4e v seatlle 4istixa samo ulisite s goliam trafik a vse4ko ostanalo si stoia 1 meses nepo4isteno bb ne bog da ni ogree vsi4ki

70

преди 15 години

АВЕ БОЙКО! Бойко Борисов няма нужда от фирми за чистота! Бойко Борисов може да грабне и метне на плещите си целия *** на София!Ще се умиришем ей!

69

преди 15 години

Да,да материала е виновен!

68

Рокфелер

преди 15 години

Абе мама му ше на тоз Гайтански ли е Гейтански ли е!!!!Къде живеее таз мутра дайте ми адрес и ще му майката!!!!Ако не раздаваме правосъдие сами нищо добро не ни чака....решението е HEADSHOT.....

67

преди 15 години

И Поли Паскова е от село Банкя, но е велика жена!

66

адвоката

преди 15 години

браво на бойко борисов. между другото ще гласувам за яне янев той е 1

65

преди 15 години

АКО НАГРАБИ ЧУВАЛИТЕ ТОВА ЩЕ МУ Е И ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЕН В КОЙТО Е РАБОТИЛ ЗА ОБЩИНАТА.ИНАЧЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ , ЧЕ ОСНОВНОТО МУ ЗАНИМАНИЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ "НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР"

64

Ufilek

преди 15 години

Когато еди човек е израснал на село,в конкретния случай село Банкя /за непосветените с.Банкя стана град в ерата на развития социализъм/,той си остава по манталитет селянин за цял живот!Нищо лошо в това да си селянин няма,обаче трябва да си знаеш мястото и възможностите,за да не изпадаш в комични ситуации,като тази,кмет да изнася *** на избирателите си!Те са го поставили там да им урежда града и да им облекчава живота,а не са го "цанили" за главен хамалин!Цялата тази ежня показва,че кметО не притежава качества да ръководи град с многобройни изключително тежки проблеми!За такива като него казват:Той напусна селото,но селото него Не!Тези които го хвалят,нека погледнат назад в историята на моя и на прадедите ми любим град София,за да видят какви кметове е имала Тя!Жалкото е,че след 9.9.44г. за кметове са назначавани само колибари и ***,а придошлите от "анки и паланки" селяни си избират такъв като тях за кмет!

63

az

преди 15 години

хахахахаха... 61, кефиш ме!!! ти си мъдър, разумен и изчерпателен гражданин :)))))))))))))))))))))))))))))

62

Нестороф

преди 15 години

Браво на Б.Б. :) Бива ли да има Боклучен бос като Вълка, който да краде от джобовите на столичани? И все пак всяко вадене на трън има придружаващия го дискомфорт, но резулата накрая е важен!

61

Авер на Б.Б.

преди 15 години

Абе пън с пън, ходи си в Банкя да риташ борчетата, а не се занимавай с глупости. А между другото, ако искаш да направиш нещо разумно, можеш да превърнеш Банкя в площадка за балиране и складиране на отпадъци.

60

преди 15 години

че на теб какво ти е виновен Б.Б. затова че тъпите пенсионери с по 3 бастуна са се юрнали да ходят за хляб в най-неподходящия момент?Който не може да ходи като хората да си стои в къщи, ама *** това не могат да го разберат

59

mafuta

преди 15 години

Да го . Бойко е номер 1. Ще го усетите лятото.

58

Анонимен

преди 15 години

"Образувалата се поледица в столицата отново препълни спешните кабинети на Пирогов.През вчерашния ден - от 8 до 20 часа - са прегледани 85 човека с контузии и счупвания. До 7 часа тази сутрин през травматологията са преминали още 50 пациенти. Общо за денонощието на стационарно лечение са оставени 54 души." Ето как Супер Бойко се грижи за столичани и се върши работата браво. Докато не почнем да съдим общината винаги ще е така.

57

преди 15 години

Какво става с завода за на ***.Още колко командировки на общински служители ще има по света да оглеждат какъв завод ни трябва.

56

преди 15 години

napravo 6te padna ot smqh

55

Цеца

преди 15 години

Най после някой да събере смелост и да разкара поредната голяма политическа мутра - Вълка ! Браво приветствам!