73

Eдин репресивен орга

преди 15 години

... и ще спре моментално, като стане очевидно и нескриваемо, че откраднатото е влизало в партийната каса...

72

Един репресивен орга

преди 15 години

"трябва да имат страха на прокуратурата, "един репресивен орган на властта, изпълняващ нейните поръчкиотвратително мутренско изказване

71

преди 15 години

На сегашната седенка май Орешарски ощипа и той нещо от Мургина, затова и благодари и я хвали

70

преди 15 години

На практика Мургина е уволнена още на 4 февруари, когато й се отрязва достъпът до класифицирана информация, но до 12 февруари тя е ходила на работа, което може и да затрудни разследването. Това дело ще бъде знаково и ще покаже волята на държавата за борба срещу престъпленията на т. нар. "бели якички", казаха разследващи пред Mediapool. Те твърдят, че имат воля да си свършат работата докрай. Не е ясно докъде ще стигне това амбициозно начинание, като се имат предвид мощните бизнес лобита, чиито интереси са засегнати, а също и на политическите им покровители, които силно се нуждаят от кеш преди изборите, а и от неопетнена репутация, за да се борят за нов управленски мандат

69

ГОЛЕМИЯ погвач

преди 15 години

Значи,ще погнете политическите партии,на които са наливани парите,така ли!?Ми давай да видим!:)))))))))))

68

преди 15 години

Г-н Роман Василев , май сте превърнали прокуратурата в ПЛАШИЛО , че апашите от НАП трябва да се страхуват !Доказателства колко щеш ! Някой трябва да ОБВИНИ, друг да ОСЪДИ и ДА ГИ ТИКНЕ В ЗАТВОРА /до живот /и конфискува имотие им и банковите им сметки ! ТОВА ВИЕ РАБОТАТА , ВЪРШЕТЕ Я , ЗАЩОТА НИ ПИСНА ОТ ПРИКАЗКИ ! А бе .....вие българи ли сте ?????

67

преди 15 години

Гоце- готви се!Пирамидата се разпада.

66

морето

преди 15 години

"Роман Василев беше категоричен пред Дарик радио, че няма да има хора, независимо каква е окраската им, които да бъдат покровителствани."Няма да има и наказани - виновни комунисти никога не е имали, няма и да има.

65

tosunbey

преди 15 години

yuruuu6 i az sum s vas!!!

64

преди 15 години

Ще си останеш негласувал.

63

преди 15 години

Всички замесени от НАП трябва да треперят, защото идва големия рушвет до прокуратурата. Ако няма рушвет ще има уволнение на неудобните и постановление за задържане - домашен арест до лятото. ГРЪМКИ ДУМИИИИ ! До сега не сме видели някой виновен от политиците осъден, а и за напред ще е така, докато не започнете да си гледате работата а не да хвърляте прах в очите на слепите. Целия народ се досеща, че без покровителството на политик от висок ранг не е минало. Малко напън и даже ще се сетим от коя политическа сила е, но вие надали ще оповестите тези неща, защото има опаснаст да станем нормална държава.

62

преди 15 години

Ако някой от свързаните с тази бизнесмени влезе в затвора ще гласувам за БСП доживот

61

преди 15 години

Super si *** oba4e i az si pomislih sustoto kato q widjah, barem da prili4a6e na nesto da ne ni e jad mujete pone :D

60

преди 15 години

Abe Marijka nemoza li da spretne po seksi cecki. tolkoz pari e otrala, ta da nempze dve gurduli da nadue? krade i nemisli za krasotata.Krasotata Mariike MUtragenowa krasi 4oweka dori kogato e sluzitel na Finansowoto ministerstwo.

59

vais

преди 15 години

Приказки за наивници. Питайте другаря Роман Василев за дейността му като данъчен инспектор в ТДД Пазарджик в началото на 90-те години.

58

:D

преди 15 години

научете се да пишете... "защото тя ще стигне до всеки тях"

57

-

преди 15 години

Погнете ги,да ги поиздоите малко....

56

преди 15 години

тая *** кято я гледам на снимката нещо не ми се връзва тя да е мозъка на цялата далавера.....прекалено куха ми се види даже и за е... не става!

55

преди 15 години

нека започнат първо от прокуратурата/но мислия че щесе оакат ами че теса най корумпираните във цялата държава голям смех:-)

54

дедо поп

преди 15 години

ХАХХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХХАХХАХХАХХХАХАХХАХХАХАХА ПОЧВАТ ЛЪЖИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДЦИ-нали за това я служиха МУРГИНА умее да краде и да прави някой номера с тялото си