16

ММм

преди 15 години

Само за пример мога да там така умразната ни Турция. Давам нея за пример, защото ни е съседка и не е в ЕС. Там имам освен 4-те супер модерни метро линии в Истанбул, имат добре изградена мрежа и в още няколко големи града. А сега и правят под Босфора нова метро линия, нещо като умален вариянт на Ла Манша и това го осъществяват в рамките на 2 години. Ние нещастницитем трябва да се радваме за някаква си копка!!! А другите градове в страната едва ли в това столетие ще видят летро станция :)

15

Ivo-DE

преди 15 години

То разширенията на метрото само се започват, но май е много голям проблема със завършването им. :-/

14

BF

преди 15 години

Баси,в 21 век едно метро не можм да направим к'во остава за друго!Ако беше за разрушаване и разграбване,то за нула време сме готови,но нали не е...Абе,няма ли да изчезна тази държава и този народ,само това заслужаваме!

13

GD

преди 15 години

Ако не падне моста пред Интерпред... може и да има метро повече от месец

12

.360.bg

преди 15 години

Ако пуснат Интерпред до средата на лятото, ще съм много радостен. Очаквам да тестват трасето 3 месеца и да режат лентите :-)

11

Ватсаяна

преди 15 години

Тунела "Драган Цанков" е прокопан преди да се родите още по времето на болшевизма. Изчакването произлиза от старите подземни комуникации, както и разграбването на луксозно оборудваните "апартаменти" на големци. Няма сведения за подземен персонал със занижено самолюбие, но е имало такъв.

10

преди 15 години

...2 километра от Сердика до стадионът ги ровичкат 11-та година - сигурно като граф Монте Кристо копаят с лъжици... в Петербург хората 50 километра нова линия направиха по-бързо. Ама иначе бюджетът на София е един милиард...Сега някакви турци щели да строят от Надежда до НДК за две ли, три ли години - ми те ако успеят, тия японци дето човъркат сега, трябва публично да ги обезглавим !!!

9

преди 15 години

Леле, леле! С каквито емпове го строят това метро, дано поне внуците ни имат шанс да се возят на него! Прав е номер 8, те египетските пирамиди са ги стоили по-бързо!

8

Maya

преди 15 години

Сигурно няма друг такъв строеж в историята на земята! Сто процента египетските пирамиди са ги правили 10 пъти по-бързо! Хората тунел под морето направиха за 7 години и пуснаха в експлоатация, вие тука с това мижаво метро ни съсипахте нервите толкова години! Строители! ***!

7

Lobo

преди 15 години

Напълно подкрепям коментара ти!

6

M.Jane

преди 15 години

супер! сигурно след някакви си петдесетина години ще е готово,а?

5

kiroooooo

преди 15 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ПОНЕ ДО СОФИЙСКИЯ ДАЛИ СКОРО ЩЕ СТИГНЕ?

4

rainbou1

преди 15 години

Брей, айде една добра новина...най-накрая.

3

преди 15 години

подземен паркинг за 2000 автомобила.. а аз си мислех че метро копаят то паркинги били.

2

.

преди 15 години

А защо до сега го стройха тясно....

1

me

преди 15 години

А да вземат да пуснат в движение някоя нова част? *** не, само "разширяват" и правят "първи копки", и празнуват "свързвания". Смешници....