23

преди 15 години

...държавата е наред, хората повечето са кофти, що се отнася до арабин, няма работа май вече в Бг, и някой се е опитал да му го подскаже...да се маха, както нас не ни искат в чужбина, и отвсякъде ни се крещи, че българин е *** дума и ни дискриминират безпаррдонно, така и ние не искаме съжителство с араби, които еб'т жените ни, и се газареят по кръчмите.......спирам до тук

22

edin drug

преди 15 години

tova s bratovcheda e policeiska glypost. Choveka e shefa na Kapitolia, no zashto go skriha???

21

55555

преди 15 години

Много ви моля четете м-ду редовете информацията която е подадена от полицията е......грешна.........става дума за 47г.човек който е роднинска връзка на арабина който е уж братовчет на Фатик.........

20

преди 15 години

Какви са тези араби които така свободно се раскарват из страната,как е влязъл,кой му е дал статут на постоянно пребиваващ и защо,с какво се занимава тук, какви доходи има,какви данъци плаща,и службите защо спят и не се поитересуват от това?

19

dtz

преди 15 години

Четирима араби, маскирани като мъже отвлякоха жена, маскирана като торба с амфетки

18

преди 15 години

Хахаха , става въпрос за лек побой без нищо сериозно. Ако искаха да го отвлекат за секунди щеше да е в джипа. Тези хора са професионалисти и не допускат грешки. Смешки са историйте че , видиш ли тои се развикал ПОМОЩ ПОМОЩ и хора наизлезли - та му помогнали ;)) Не се излагайте..

17

преди 15 години

Като се замисля - и сам да бях щях да го вкарам за отрицателно време в джипа. Така че е много интересно защо са го удряли по главата - а не са го отвлекли? В друг сайт пише че лекарите в Пирогов не са констатирали сериозни наранявания по главата на арабина

16

преди 15 години

Голяма "новина"........dкf сe зямислим.....4-*** ако ИСКАТ...ще натикат един където трябва - съвсем друг е въпроса???........защо не са успели :-))))

15

ГЕШЕВ

преди 15 години

Не малка част от гладните полицаи на комунистическият вътрешен министър работят като ,,охранители,, в ,, охранителните ,, фирми на чичковците от мракобесното проруско ДС . А пък щом държавата не дава добри пари на служителите си , то мафията дава ! Това е един от проблемите с корупцията !

14

-

преди 15 години

Пиянска разправия...

13

nj

преди 15 години

5. - 20:47 - От: АнонименАбе що някой не се опита да отвлече Станишев????OТГОВОР-НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАТИ ОТКУП ЗА НЕГО ИНАЧЕ ДОСЕГА ДА СМЕ ГО ЗАБЪРСАЛИ.

12

преди 15 години

Явно не става въпрос за отвличане, а за побой. Ако са искали да го отвличат - четиримата са щели за секунди да го вкарат в джипа!

11

преди 15 години

Пак са същите ,но от друго Р....

10

преди 15 години

"Бизнесменът разказа още и за това какво си е помислил в първия миг при покушението:"Стана като гръм от ясно небе. Мислих, че става грешка, че службите правят някаква проверка. Всичко стана пред кооперацията.Полицейски джип, униформи, маски... все едно акция на ГДБОП."Преброих си приятелите. Те не са малко, те са качествени и част от тях - известни хора", каза още Бончев. "- това казва Ангел Бончев за отвличането си. Но в конкретния случай изглежда много странно че маскираните като полицаи с джипа - не са успели да отвлекът арабина- някак си много неестествено изглежда това....

9

BenSherman

преди 15 години

Стига бе приятел, не е толкова зле в България, на всякъде ги има тези неща, това че медийте не показват добрите новини, а показват само лошото, не трябва да ни отчайва. Няма място без престъпност, без да е мръсно и без корупция!

8

преди 15 години

Джип, маскирани като полицаи - веднага се сещам че такива с джип отвлякоха Ангел Бончев - според неговите думи!

7

ПРОДАВАМ

преди 15 години

Продавам кремвиши. Чудесно са докарани на цвят и вкус. Произведени от чисто нова тоалетна хартия и пресни животински кокали. Екстра качество.За големи количества, както всяка вечер ще има отстъпки.За повече информация пишете в темата.

6

LJ

преди 15 години

Всичко, приятелю, всичко е измислено, то това дори не е държава...сметище е точна дума...

5

преди 15 години

Абе що някой не се опита да отвлече Станишев????

4

BenSherman

преди 15 години

Кое е измисленото на държавата бе мрънкало?!