21

преди 15 години

Не ги съжалявам този и хора като него,които отравят хората за да трупат големи и лесни пари.И на мен не ми е лесно всеки ден рано сутрин да отида на работа и късно да се врищам,но никога не съм виршил незаконни деяния и всяка стотинка я печеля с труд и под-знам че никога няма да забогатея, но аз и съвестта ми са чисти.Випреки всичко дано е късметлия и да не го обесят

20

преди 15 години

haide sega da pla6tate i za advokat na izdanilia se bulgarin,posle i na tezi v Belgia deto sa hvanati pak s narkotici i taka do bezkrainost

19

atanas_1941

преди 15 години

На времето много и помия се изляха върху едни достойни хора от правителството на ОДС - Ив.Костов и Надежда Михайлова защо не узнали веднага и не спасили медиците от Кадафи. Тези двамата поведоха България към Европа и премахнаха визите, за да можем да пътуваме като бели хора из Европа. Сега един българин от м.септ.2008 г. е панделата в Иран, от мазния шут на Гоце Пърнанов ни дума, ни вопъл, не стон. Проститутките от правителтвените медии и Сл.Триф. разбира се също са млъкнали. Защо така бе хора, цялата помия ли си я изхарчихте, та за този достоен и мъж Калфин, за началникът му Станиш и за онзи строг, но справедлив баща на цялата нация няма и помия.

18

НФБ

преди 15 години

набързо му намериха адвокат!Страх ги е да не проговори за червената нишка и трафика на наркотици!Ако искаме да запазим децата си нека го осъдят !330 000българи се дрогират!Наркопласьорите у нас се ползват с политически чадър!Това е едър червен бизнес и всяко хлапе го знае!

17

преди 15 години

Bez dokazatelstva 4ovekut e neviven za men,osven tova e BG,stegni se malkoA na teb da ti slojat ne6to druga pesen 6e zapei6Ako e vinoven ve4e ima si zakon koito da go sudi

16

преди 15 години

аз разбира се съм доволен че ще целувам на надето но ти си зле- на калфин мазния хич не е за целуване.Но всеки сам прави избора си.Когато казваш нещо бъди ясен ако не можеш трай си.

15

Anonimen

преди 15 години

Ало 11 от 16:27 не ни знимаваи със тъпите си седесарски комплекси ако толкова те боли води си я надка в къщи и ицелувай ***.Тук става въпрос за друго и стига сме се правили щом е наш не е виновен винаге прав ако виновен да си носи последствията трябва да се спазват законите в държавата в която си.

14

преди 15 години

Аз пък мисля,че зад всеки българин зад граница трябва от външно министерство да помагат на българи в беда,така както правят французи,германци и т.н. И да има разследване и ако българина е виновен,да си излежава присъдата в бг затвор.

13

преди 15 години

12,как така си сигурен,че човека е замесен с наркотици? Айде *** работи в Иран,пък после пиши. Аз не мисля,че българина е виновен, има много гнило в ТИР -аджийския бизнес по принцип,ако щете дори трафик на хора.

12

преди 15 години

За какво България трябва да му търси адвокат. Никой не го е накарал да превозва наркотици. Всеки един като него заслужава най-тежкаа присъда, затото не пряко тези са часто от виновниците за гибелта на много млади хора жертви на наркотиците (свръх дози)

11

преди 15 години

хайде де нали сега не е надежда михайлова а комуниста калфин.До 3 дни комунистите да освободят поредния българин сгазил лука в азиатска държава.Ако не го направят значи са некадърни.Нали много знаехте за сестрите а сега е време да покажете колко сте велики.Дали е възможно да не е знаел какво пренася.Знаел е и то много добре само не е знаел че през цялото време ще е проследяван.Поредния наивник-големите пари се печелат лесно.Да ама не.

10

преди 15 години

Abe ako beshe v balgariq da go pusnat no tova ne e balgariq. Prestupnika trqbva da bude suden spored zakonite v durjawata v koqt ose namira... ne moga da razbera zashto balgariq zashtitava narkotrafika... tova moje samo da vloshi reputaciqta na balgariqta vi

9

преди 15 години

И аз мисля, че който е сгазил лука, трябва да си плаща. Омръзна ми вече, когато заловят поредният български престъпник зад граница, медиите тук да гракват, как било тенденциозно и не знам си какво. Ами 135 кг хероин, колко деца ще убие, господа патриоти.

8

преди 15 години

Dano vi se slu4i i na vas ta da vidite togava kakvo e da obvinqva6 nespravedlivo 4ovek

7

преди 15 години

Първо 135,сега 150,после може и 500...

6

преди 15 години

престъпници? Или сте невинни до доказване на вината ви? Е---ва ти простите! Човекъд не е осъден от съд,само е обвинен!!!

5

преди 15 години

Спукана му е работата.Няма го видят вече жив близките му.Ще получат трупа му.В ислямската република законите са много строги

4

owen20

преди 15 години

И аз подкрепям това за медиците ни в Либия.От къде на къде ще плащаме за тях.Колкото по темата не съдете щофьора защото в много от случаите се слагат дроги и други глупости по камионите без да се казва на шофьорите понеже малко са тия които биха си рискували живота.Та същото може да е и с този човек той изобщо да не е знаел за дрогата в камиона.

3

преди 15 години

Поредния "герой".Мгого започвам да се дразня.Защо трябва да ни е грижа за престъпници?

2

Ядосана

преди 15 години

Съгласна съм с номер 1. Пак ще стана като с ония мърли в Либия. Ние ще плащаме за техните простотии. Защото и тия в Либия може да не са били виновни за заразяването на децата, но че са пиели и че са ходели по мъже това 100% е така!!