98

БАТКО

преди 14 години

- чрез отрова или инжектиране на вещества, или по друг особено жесток начин, които предизвикват мъчителна и болезнена смърт, Всички животни са равни пред закона. *** протестират срещу жестоката химическа война срещу тях Да спрат нацистките методи срещу ***, настояват от сдружението "Движение за права и свободи на ***" . Към тях се присъединяват и сдружението на мишките и плъховете...ТОВА ЗВУЧИ НЕСЕРИОЗНО!!! ИМА ВЕЧЕ ИЗМИСЛЕНИ ВЕЩЕСТВА КОИТО НЕ ГИ УБИВАТ А ГИ ПРОГОНВАТ САМО

97

Анчо

преди 14 години

одиране, разчленяване или изкормване преди умъртвяването .........bah tazi prostotijaaaa......i kvo ne moga si zakolja praseto li bre ,,balgarite pak se naakhaha hahahaНе е простотия, и българите не са се наакали, има по-бърз начин да се убие едно прасе та да не се мъчи, в белите страни са го решили ние не откриваме топлата вода, изглежда ти си егоистично и и необразовано същество.........

96

вал

преди 14 години

Всички ловци и бракониери са нещастници

95

зззз

преди 14 години

Естествено че ловът трябва да се забрани. На теб ще ти хареса ли ако с децата си, със семейството си сте излезнали, на разходка из гората и някой се цели във вас, с пушката си с бинокъл, снабден с огромни ножове, облечен и обут в защитни дрехи и ботуши, сякаш е тръгнал на война, а стреля по-беззащитни и нищо неподозиращи същества, по семейство, и как ще се почувсваш ако убият децата ти ей така за спорта, за сафарито, а как ще се почувсва твоето семейство ако те убият пред учите им.

94

Анонимен

преди 14 години

а не консуматори, като "цивилизования човек"!!! Те могат да убият животно, но за да се нахранят и то бързо и безболезнено в някои случаи като го упоят със стрела, за да не се мъчи ( въпреки че и в този случай не ми харесва )...Дано тези закони да се приемат и да се изпълняват безпрекословно!!! Трябва да има наказуемост иначе...няма законност!

93

В

преди 14 години

а не консуматори, като "цивилизования човек"!!! Те могат да убият животно, но за да се нахранят и то бързо и безболезнено в някои случаи като го упоят със стрела, за да не се мъчи ( въпреки че и в този случай не ми харесва )...Дано тези закони да се приемат и да се изпълняват безпрекословно!!! Трябва да има наказуемост иначе...няма законност!

92

В

преди 14 години

......и много други лоши "човешки" черти, които притежава само "УЖ" "цивилизования" така наречен "човек"!!! А има и общества по-близки до природата: в Тибет, Азия, Африка, Австралия, племена, духовни общества в Индия и Китай и Тибет, индианците в Перу, въобще общества които не са като напредналата индустриална и информационна "цивилизация", на пръв поглед "примитивни" ( само защото нямат вещи като нашите: коли,печки,gsm-и,компютри....) Напротив, това даже ги прави по-малко бездушни!

91

В

преди 14 години

нищо неподозиращите си събратя, така както правят хората, то няма да ти се присмее ако не си красив, слаб и строен, ако си черен или жълт или бял дори, нито ще те мрази ако си с различна вяра или сексуална ориентация, въобще ако си различен по всякакъв параграф!!! Ако си добър с него и то те приема и те обича защото е лишено от гадния човешки манталитет и лоши човешки черти...алчност,нехуманност,жестокост,нетолерантност,злоба,завист,клеветничество,лъжа,измама.........

90

В

преди 14 години

Според мен даже 1 година затвор и някакви си 2-3000 лева глоба ми звучи крайно недостатъчно и смешно, трябва да е най-малко 5-10 години затвор и 20-30 000 лева глоба!!! Най-после доживяхме да видим хуманно отношение и към животните!!! Тях също ги боли, те също се хранят, също имат чувства и са дори много много по-добри от хората!!! Животното никога няма да те предаде ако се държиш добре със него, то не е сериен убиец за наслада, то не е садист, нито е камикадзе, нито залага бомби за да взриви

89

лоло

преди 14 години

СМЪРТ ЗА ВСЕКИ КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ УБИВАНЕТО НА ХОРА И ЖИВОТНИ Е НЕЩО НОРМАЛНО, СПОРТ ИЛИ МУ ХАРЕСВА. НАЙ-ПОСЛЕ ВЪЗМЕЗДИЕ!!! ТРЯБВА ДА ИМА ТАКИВА ЗАКОНИ И ТЕ ДА СЕ СПАЗВАТ, НАИСТИНА!!!А НЕ ПАК ДА ИМА ИЗБИРАТЕЛНОСТ ИЛИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!!! НО АКО ПАК НЕ СТАНЕ, ВЕЧЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА И БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ХОРА А ЖЕСТОКИ *** И ЩОМ ТЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА СА ЖЕСТОКИ И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И НА БЕЗЗАЩИТНИТЕ ХОРА И ЖИВОТНИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ!!!

88

преди 15 години

Ловът трябва да се забрани. Раненото животно изпитва адски мъки. Компромиси никакви не трябва да има. Щом ще защитаваме животните, нека е докрай. Всички ловци да бъдат обявени за убийци и прибрани в затвора.

87

преди 15 години

Всеки, който убие куче трябва после да го изяде. Така законът ще е спазен.

86

преди 15 години

- чрез отрова или инжектиране на вещества, или по друг особено жесток начин, които предизвикват мъчителна и болезнена смърт,Всички животни са равни пред закона. *** протестират срещу жестоката химическа война срещу тях. Този геноцид трябва да спре...Да спрат нацистките методи срещу ***, настояват от сдружението "Движение за права и свободи на ***" . Към тях се присъединяват и сдружението на мишките и плъховете. С общи усилия смятат да променят жестокостта и нехуманното отношение. Страданията и болката, агонията и насилствената смърт на животните трябва да спре веднъж завинаги.

85

Хм

преди 15 години

ДСБ що сега предлагат, вместо да си го приемат преди 10 години...

84

aaaa

преди 15 години

одиране, разчленяване или изкормване преди умъртвяването .........bah tazi prostotijaaaa......i kvo ne moga si zakolja praseto li bre ,,balgarite pak se naakhaha hahaha

83

eve

преди 15 години

Просто в БГ няма закони за хората , а още по малко за животните. Животните са наши само те ни останаха.Само тях и природата няма кой да ни вземе.Обичайте животните и им помагайте да съхраним техният свят и нашия. Кои сме ние та да отнемеме животи?

82

Zama

преди 15 години

интересува ме има ли закон за защита на животните които отглеждат безрасъдни хорица които ги оставят без храна с дни, не им чистят и тн...доколкото знам в развитите страни има такъв ..мисля че е време и тук да се гласува за това

81

преди 15 години

Ще ни останат само свободните боеве които в последно време са на мода.

80

scum

преди 15 години

... топлата вода ли открихте бе хора ?То това съществува от години даже имаше документален филм по някоя от БГ телевизиите. Показаха ги в кои местности се организират борбите. И както пише горе в статията има хора които от този бизнес живеят. И какво се случи хайде познайте ? НИЩО !И пак казвам по-добре късно да се случат нещата отколкото никога.

79

Димитър

преди 15 години

Да съгласен съм с цялото това нещо...само че ме притеснява малко една друга част...та пред нас има 5 помияра дето се хвърлят зимата да хапят и да кажем че аз убия някой от тях и какво следва? Вижда ме комшийката дето им хвърля хляб, звъни на полицаите и ме вкарват в затвора защото съм се защитил от улично псе което се опитва да ме ухапе и не е ясно какви болести носи из себе си... Хм...това как ви звучи?!?!?!?