18

merist

преди 15 години

Защо толкова злоба се излива по този повод? Може би сте на по 20-тина години и мислите, че любовта е само за младите? И изобщо какво ви влиза в работа дали ще се жени Пол Маккартни? Стар бил, увиснали му били бузите и видиш ли - не става за женене. Глупости!!!! Хората се женят в старчески домове, всеки човек търси топлина и хубави емоции докато е жив, ако е нормален..... Но не зная дали някой, който изпитва само злоба знае за какво става въпрос.

17

Експерт

преди 15 години

Мъжът трябва да е по-възрастен с между 10 и 20 год.Повече от 20 ощетяват жената, а по-малко от 10 ощетяват мъжа.Природните закони е редно да се съблюдават.

16

преди 15 години

"залеза" ??той да не е на 90 ??

15

преди 15 години

И какво, ако не се ожени? На теб ли ще си завещае парите? Или на пенсионерите в Каспичан? Какъв ти е проблемът, че човекът иска да има някой до себе си в залеза на своя живот? Звучиш така, сякаш си час от наследницте му е не желаеш да делиш наследството. Но понеже на всички ни е ясно, че няма как случаят да е такъв си просто един злобар/ка, който вместо да гледа в собствената си паница е тръгнал да критикува хората, които наистина са постигнали нещо в този живот!

14

сухото цвекье

преди 15 години

Жална леля!..

13

koko

преди 15 години

На младини хомосексуален, на старини го ударил на жени.

12

Друг поп

преди 15 години

но не случи на жена... :-(

11

преди 15 години

Tova e dvoinikut mu...

10

do 8

преди 15 години

Друго имаше предвид човека бре... Мисли малко преди да пишеш.

9

До #1

преди 15 години

Ибе му се на чиляка кво толкова.

8

преди 15 години

И като не се женят богатите, ще ти решат проблемите с тока и храната в България...

7

преди 15 години

Как беше израза"Любов все возрастый подвластный"

6

преди 15 години

еми никой не иска да остарява сам... Тя и булката не е в първа младост, така че всияко си е 6.На мен ми е жал само за млади момичета, които си вземат старци и си мислят, че само заради парите си заслужава, обаче квито и да са пари, квато и да е слава, колкото и да е интересен като личност, да слушаш само за лумбагото и да крепиш нещо, което постоянно се разпада, си е голям труд и е много тежко... Ама кой да ти мисли, като подмирише на пари...

5

преди 15 години

ДА ИМ ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ТЕЗИ БОГАТИ ПЕНСИИ.ХОРАТА ТУКА НЯМА КАКВО ДА ЯДЪТ,ТОКА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАТЯТ.

4

преди 15 години

нека се земат младите

3

и от мен

преди 15 години

Увиснали му бузите , а може би и други работи , сватба ще вдига !

2

от мен

преди 15 години

Тая престарела бабичка Полчо , нема ли да миряса вече и да престане да се излага ! Ще се разпадне вече , тръгнало да се жени.....

1

преди 15 години

аве симпатяга е тоя пич,*** явно е решил да си изпука кинтите по бивши съпруги и адвокати...негова си работа,все пак си ги е спечелил почтено,забавлявайки милярди хора.респект!