23

анонимен

преди 15 години

НА ПРОТЕСТА НЕ БЯХА САМО СТУДЕНТИ. НА ПРОТЕСТА БЯХМЕ ВСИЧКИ, ДОРИ И БИЗМЕСМЕНИ. А ЩО ДО КОМПЛЕКСАРИТЕ, МАЙ ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСАРКА И АЛЧНА НАТУРА. НО НА ОНЯ СВЯТ НЯМА ДА ВИ СЛОЖАТ ПАРИТЕ С ВАС. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ БЯХА ТАМ ЗА ПАРИ, А ЗА ПРОМЯНА В " ТУРСКАТА ТОАЛЕТНАТА". НО ВИЕ СТЕ ДАЛЕЧ, ДАЛЕЧ ОТ ТОВА НЕЩО. ВАШЕТО СЕ КАЗВА ЗЛОБНА, АЛЧНА И ЕГОИСТИЧНА ЛИЧНОСТ. И ПО ТОЧНО КАЗАНО:Я НЕ ГЛЕДАМ ВУТЕ ДА Е ДОБРЕ, Я ГЛЕДАМ Я ДА СЪМ ДОБРЕ.

22

преди 15 години

Triabva da vqrvame na Stanishev i BSP

21

Mitko

преди 15 години

Понятието софиянец вече с е епревърнало в нарицателно, а това че истински софиянци няма го знаем всички, повечето са на 2 туби бензин от София или живеят в мизерни апартаменти в Люлин, Надежда, Овча Купел! Само не разбирам за какво всички се натискат в това голямо село София, да речеш че взимат заплати по 3000 лева, не- живеят на квартира и се возят в градския транспорт, за какво да хрантутят мутренските баровци от София, окупирали всички бизнеси, наемащи слуги, а не работници!

20

мимчо

преди 15 години

Тая статия е доста стара. Мисля, че дори тук съм я чела.

19

мимчо

преди 15 години

Алооо, софиянецоооо, студентите, които отидоха на протестите, да не смяташ, че всичките са от София?Ние от провинцията .... може да работим здраво, но това не ти дава право да ни хулиш. Предполагам, че вземам 5 пъти повече от теб и бъди сигурен, че никога не се притеснявам дали ще ми останат пари за "квартира". Но тези пари съм ги изкарала с честен труд. За разлика от някои други.

18

преди 15 години

а софия е най голямата тоалетна

17

Mitko

преди 15 години

Как да е за разправяне като стоките от първа необходимост са на същите цени, а заплатите като в Сомалия и Нова Гвинея! какви Европейци сме ние? Управляващите ни са едни и същи крадливи *** от 1989 година насам, царя ни най-големия *** в Европа, окраде каквото можа от наивния и *** Бай ***, През 3 седмици се създават политически партии с единствената цел да доограбят държавата и Еврофондовете, корупцията е на светлинни години пред другите държави, съдебната система не функционира окупирана от мутри, които с подкупи държат прокурорите!

16

преди 15 години

да де,нали е тоалетна

15

Селянина

преди 15 години

До номер 12 дето не знае селото и животните.Ами виж какво продай си апартамента купи си къща на село и животни и ще разбереш.Дори ще ти хартисат пари.Скапана е не държавата а народа дето седи и чака правителството да му вдигне заплатата.Народ който го мързи да работи алчен и *** е и мисли че друг му е виновен е скапан народ от там и държавата.

14

преди 15 години

истина казваш, ама вижте какво дайте сами да си направим държавата хубава, не да чакаме отвън някой да ни я направи такава. Като начало нека не си хвърляме *** през терасата, нека като видим, че го прави някой да му се изрепчим, нека да посадим по едно дръвче зад блока, нека да правим нещо, не само да цъкаме и да сме недоволни

13

преди 15 години

Да ама,Унгария и България-страните с най-красивите мъже и жени в Европа!Англия,Германия... - Боже,пълна помия,твар!

12

анонимен

преди 15 години

БЪДИ СИГУРЕН/А, ЧЕ ВЕЧЕ СУМАЛИЯ И ГАБОН СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС.НИЕ СТИГНАХМЕ ДЪНОТО И ВЕЧЕ СЕ РОВИМ В ТИНЯТА.В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА САМО КОИТО СИ ИМА ВУЙЧО ВЛАДИКА И ГОРИ И ЗЕМИ СА ПРОДАЛИ СА ДОБРЕ.КАКВО ДА КАЖЕМ НИЕ КЪДЕТО СМЕ ОТ ГРАДА ПОКОЛЕНИЯ НА РЕД И НЕ ЗНАЕМ КАКВО Е СЕЛО И КАКВИ ЖИВОТНИ ИМА ТАМ.

11

преди 15 години

ami balgariq e kvo se 4udite

10

анонимен

преди 15 години

ДО НАИСТИНА САМО ТОЛКОВА ИЗЛЯЗОХМЕ, ЗАЩОТО ТОВА СМЕ ИСТИНСКИТЕ СОФИЦИАНЦИ. НЕ СМЕ НА КВАРТИРА И НЕ РАБОТИМ ЗА 300 ЛВ И ДА ЛИЖЕМ НА ШЕФА, ЗА ДА НЕ НИ УВОЛНИ. ИНАЧЕ НЯМА С КАКВО ДА СИ ПЛАТИТЕ КВАРТИРИТЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НА ПОЛЕТО С МАГАРЕНЦЕТО И РАЛОТО

9

преди 15 години

В БЪЛГАРИЯ САМО 2-3000 души СА НЕДОВОЛНИ И ТЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ПРОТЕСТИРАТ....

8

Тодор

преди 15 години

Проучването е правено 2006-2007 може вече и Украйна да ни е изпреварила,все пак сме бързо изоставащи

7

преди 15 години

на българина му е хоби да мрънка и да недоволства и все някой друг да му е виновен.

6

преди 15 години

ТОВА СА ДОЛНИ ЛЪЖИ!!!! В БЪЛГАРИЯ САМО 2-3000 души СА НЕДОВОЛНИ И ТЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ПРОТЕСТИРАТ.... НЕ БЪДЕТЕ НАГЛИ!!!

5

преди 15 години

Това си го знаехме и без техните проучвания! И от какво да съм доволна? От вечно разстящите сметки и цени или от фактът, че ме пуснаха в неплатена отпуска заради кризата?

4

преди 15 години

На българина все някой му е виновен и като хвърля *** от 12-ят етаж