27

преди 15 години

Не са габроци а севлиевци и се напиват във Франция

26

преди 15 години

и кратуните прости

25

преди 15 години

Незнам дали знаете един интересен факт-едни нашенци(от габровския край,градинари) на пристанището се напили до смърт и изтървали кораба и така се отървали от къпане в ледената вода! :D :D

24

преди 15 години

Тия дето първи са се качили на лодките с бутане също са мъртви, но за тях никой не пише статии...

23

rowena

преди 15 години

shurabg спокойно не искат това да кажат. Става дума за сравнение между алнглийското и американското поведение по време на трагичният инцидент.Индивидуалистите американеци са модел каубой от прерията- той пъво стреля после мисли.Оцелили мъже от първа класа има и те са именно американски богаташи и милионери. Докато английски аристократи като джентълмени са предпочели да отстъпят предимство на жените и децата.

22

Ха ха ха

преди 15 години

Направо съм изумен от поста на N.15.Тоя е някакъв уникален феномен.Не само е искал да го попитат преди да го заченат майка му и баща му ,ами и не е доволен от изработката. ПИЧ,С ТАКАВА КУХА ТИКВА ЗА ГЛАВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е ДОВОЛЕН.АМА ТИ ТРЯБВА ДА СИ Й СВИКНАЛ ВЕЧЕ. ХАХ

21

така ли е

преди 15 години

Защо не споменават, че всички спасени са така наречените джентълмени от първа класа? Загиват над 1700 чавека предимно от долните класи включително и над 50 БЪЛГАРИ, които никои не ги е поканил в лодките.

20

sas

преди 15 години

мисля, че при положение на равноправие, ще е най-малкото нарушаване на конституционните права на жените и дискриминация по пол ако мъжете останат, пък жените се качат на лодките.

19

Опознай света с Уоли

преди 15 години

Това, което става ясно от статията - Джентълмен тва е нещо като Супермен - облича си смокинга, захапва пурата и става джентъл, демек любезен. А иначе без костюм си е пълен ***, много ясно.

18

преди 15 години

предполага се че простаците и възпитаните люде са равни на брой,но първите създават илюзия за численно превъзходство поради забелижимото си безпардонно поведение и активност.По начало *** ,това е *** който е свръх активен.

17

Светослав

преди 15 години

тъпия сайт, и аз съм още по-*** задето го чета... Джентълмени били :D:D:D Абе вие у ред ли сте, всяко разумно човешко същество ще се опита да запази спокойствие в случай на паника. Тва за жените и децата е нормално, нали мъжете трябва да са МЪЖЕ, а не пу**и като оня от филма, дето се набута с детето :D Иначе въпросният изследовател от статията явно е българин, или има корени тука.

16

стани стани юнак бал

преди 15 години

Е, българите поне за тива няма защо да се притесняват!

15

преди 15 години

N12 А някой да ме е питал, дали искам такова нещо? Някой си е правил кефа и хоп ето ме и мен. Честно казано, не съм благодарен на таз жена.

14

edna

преди 15 години

не смятам,че в наши дни е необходимо мъжете да се жертват в името на дамите.по скоро съм съгласна в името на децата.всеки вече има възможност да възпита черти на характера в себе си,които биха го направили по силен човек.в подобен момент аз специално бих подминала етикецията и бих се пожертвала в името на съпруга и детето си.

13

ss23

преди 15 години

Чел съм версията на един оцелял по чудо очевидец, третия по ранг капитан който остава до последно на кораба и отговаря за половината лодки. Той изобщо не е пускал да се качват мъже - лодките са били недостатъчни за всички. Но проблемът е бил, че голяма част от тях са тръгнали полупразни, защото никой не е искал да се кача отначало. А после само две са се върнали да спасяват давещите се.

12

преди 15 години

Ами 9, поне едно нещо в твоя живот е направено от жена! Ако не беше тя, ти нямаше да се родиш, бе гл...ко! Ама като дори и това не проумяваш за какво да си говорим.

11

xaaaaaaaa

преди 15 години

Добре де откъде го взехте тва впеччатление, че англичаните били големи джентълмени? Най-големите хулигани на европа били джентълмени. Въобще знаете ли кво значи джентълмен? Джентълмен е богат човек, който по цял ден играе голф и НЕ трябва да върши никаква работа щото това срамно?!

10

преди 15 години

Леле, имало цензура на думи. Що така ми урезахте второто изречение бе? На нищо не прилича сега.

9

преди 15 години

Да си джентълмен е равносилно на това да си ***. женурята. Кво ше им цепя басма, да не са направили нещо за мен, че да правя нещо за тях?

8

Astarot

преди 15 години

Що за идиотска статия? Какво шокиращо има в статията, че англичаните са били и продължават да бъдат джентълмени? Вярно, ако корабът беше български, от примерно 20 лодки, 15 щяха да бъдат почупени, заради принципа "Ако аз няма да се кача, никой няма!"