103

80%

преди 15 години

80% от българите смятат че клекалото отговаря напълно на състоянието на държавата, замърсената и унижоена природа, политиката, бизнеса, взаимоотношенията, образованието, здравеопазването и т.н. в БГ. Трябва ли да се сърдим на някого освен на себе си, че сме успяли да съдадем най-лошо функционирашата държава в Европа?

102

преди 15 години

и аз бях се обидила в първия момент,ама като размислих...на кого се обиждаме?да си погледнем под прозорците-*** до ***.кой ни го е направил? днес бях в 12 поликлиника.влезнах в тоалетната-ОТВРАТ.надраскано с простотии,омазано...ГАДОСТ. е,кой пък ни тъпче или ни се подиграва?

101

преди 15 години

Подкрепяте му наклона на висналия *** ли ве????

100

evil

преди 15 години

kak tva ste e simvola be, kat ti trebe kenef nikude nema, kude puk gi vidjahte tija obstestvenite kenefi

99

преди 15 години

уточнение към предния пост

98

преди 15 години

има и българи с чувство за хумор, и такива, които подкрепят автора. Всеки, който е излизал в чужбина, ако си сложи ръка на сърцето, ще каже, че първото нещо, което се набива в очите, когато се влезе ОТ ВЪН в България, са именно гадните, омазани обществени тоалетни, това е синоним и на цяла България, политика, отношение, управление, въобще всичко в България, наистина е ЕДНА ОГРОМНА ТОАЛЕТНА, при това наистина ТУРСКИ тип

97

virunga

преди 15 години

Може да сме тоалетна чиния, ама си я пазим чиста, защото си вършим нуждите около нея. Не знам за другите градове, но София е като минно поле от ла*на.

96

преди 15 години

Напротив, Българите имат чувство за хумор,а автора няма!

95

преди 15 години

Аз на тоя Давид Черни ще му се изтаковам в устата, и после ще го питам що няма чувство за хумор.

94

SAPATA

преди 15 години

Имат го тези, които умеят да се смеят и на себе си.Иначе си смърдим. И като държава и като нация.Абе, като им видите подредените и чисти градове.Като видите, как си спазват правилат, друга песен ще запеете.

93

todot karamanliev

преди 15 години

за съжаление винаги тъпчат малките - България, Словакия

92

ужас

преди 15 години

страх ме е за България. 260 предатели- нихилисти. тези хора ли ще представляват общественото мнение. България страда от това,откакто е създадена втората българска държава. Позор. позор. позор.

91

преди 15 години

ЛЪЖАТ БАШИБАЗУК ТАЗИ ГНУСОТИЯ Е ИЗТИПОСАЛ ТАМ:"Всеки от макетите е изготвен от художник или скулптор от съответната страна. Това, което ще видят посетителите на изложбата като България, е творба на българката Елена Джелебова."*** ТВАР МАЙ СЕ ОПИТВА ДА СИ ЗАПАЗИ КОЖИЧКАТА С ТОВА МЕДИЙНО РАЗПИЛЯВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА.

90

зъбатия

преди 15 години

ако е ходила в България на море, дали българите нямат чувство за хумор, използвайки я нея за тоалетна! Хи ха ха!

89

cv

преди 15 години

Писмо отДавид Черни, до българите."ПРОШИМ ПАНОВЕ - ГОЛЕМ МАЙТАП СТАНА...Прибирам се в къщи и гледам, пановие, ЗАД *** МИ НА ДВОРА..., между краката на жената един ГОЛЕМ МАЙТАП -двуметров българин..., който рече айде и ти...Наведох се пановие, и О - ПРИЧЕРНЯ МИ - ГОЛЕМ МАЙТАП, ГОЛЕМ МАЙТАП...ОТТОГАВА ПАНИОВИЕ, КАТО ЧУЯ БЪЛГАРИН И МИ СЕ ПРИВИЖДАТ *** И ЧЕРНИ НЕБЕСА..., С МНОГО ЗВЕЗДИ...ЗАТОВА НЕ СЕ СЪРДЕТЕ..., ПАНИОВЕ..."

88

tato

преди 15 години

Абе неверници. от що се срамувате да се наричате българи Как така станахте чак толкова само критични.Откаде таиа смелос алековци кои идиют ;азиатец,американец,германец;; тръгва да плюе нациятаси.само вие чуждо верци идиюти

87

мурат

преди 15 години

де то се вика с майтап и питане хората опънаха жена ми...да е чеха му е

86

стани стани юнак бал

преди 15 години

че сме дървари си е самата истина, както и че нямаме тънко чувство за хумор. Я ни виж шегите и вицовете - пиене и секс, по-далеч не стигаме. Затова сме и *** на Европа, който не го вижда си е дървар и нищо друго, тук Черни е прав.

85

Koko

преди 15 години

чешкия пияница който си е въобразил че е човек на изкуството , що не изобрази Чехия като една чехкиня на къмпинг яхната от няколко българи в групова оргия , пък ние ще се посмеем , а чехите ще са в ролята на дърварите

84

преди 15 години

Трябвало е да потърсят Кристо :))Щеше да опакова страната ни по подходящ начин, например в целофан и с панделка :))