31

дърто ченге

преди 15 години

Що пък не!?То лошо няма!Само дето ще видите голям зор,щото 4% хич не са малко,а за власт ще трябват много повече,нали!А,и още нещо!Не забравяйте поговорката:Не е *** който сгреши,*** е който повтори грешката!Айде със здраве!:))

30

Liktor

преди 15 години

Напълно те подкрепям !Защо да не гласуваме отново доверие на Костов !Освен това и БСП са връщали на власт такива" политически титани " като Пирински,Овчаров...Защо доказан политик и държавник като Костов да не повтори упражнението ?

29

преди 15 години

защо се срамуваш да се наречеш такъв какъвто си -комунист.***.Нямало да гласува за сдс или дсб и др.партии извън тройната коалиция.Втройната коалиция всички са светци .Само че точно за тях от ес посочват крадците и корумпираните.Е за тях гласувай но несе опитвай да лъжеш че не си комунист.

28

преди 15 години

Печеля достойнство, защото това ми оостава! Глупаците да лапат политически мухи!

27

преди 15 години

СДС и смешното им лидерче са направо като *** виц!

26

преди 15 години

СДС са крадци,не ща да ги знам!

25

Realist

преди 15 години

Ало, ти в България ли живееш. СДС, ДСБ и си е псевдодесни партии скоро ще са просто един лош спомен от миналото, защото там са само компрометирани хора. Никакво обединение не може да ме накара да гласувам за тях, защото 4 години им сърбахме попарата на тия пишман демократи.

24

Антикомунист

преди 15 години

В десницата трябва да има обединения и коалиране. Най добре е искуствените лидери, като Софиянски, Бакърджиев, Праматарски и Яни Янев да разпусната своите партии и да препоръчат на членуващите в тези измислени партийки да се ориентират към ДСБ или СДС. Тези лидери е необходими да забравят, а ако намерят сили и поднесат извинения за изречени думи и извършени дела срещу единството. Янев с агента Марков извършиха престъпление на президенските избори, като разцепиха десницата. Ако не беше тяхната подлост, други щяха да са резултатите тогава. ДСБ и СДС трябва да направят нещо повече от коалиция, като етап за пълно обединение. Това да бъде на християн-демократична основа. Либералите на Свинаров и Кошлуков да се обединят в една нова партия, която да спори с царистите /НДСВ/. Те нямат място при първите. Те трябва да участват отделно на изборите. С тях може да се подпише договор за следизборна коалиция.Така преди изборите трябва в десно да има ГЕРБ /пополистите/, ДСБ и СДС /християн-демократите/ и БНД с "Новото време" /либералите/, които след изборите да направят управляваща коалиция. Предварително трябва да се разберат за главните посоки на политиката, която ще водят след това. Хубаво е предварително да се разберат и за главните управленски постове, кой ще е Министър председател, кой Председател на НС, кой кмет на София, Кой вероятен президент, колко министерства ще има и кои хора са най-подходящи да ги ръководят, като специалисти, а не като партийци от определената партия. В тази посока пожелавам добър път на активните деятели. За мене е правилно да се използва капацитета на Иван Костов, който е доказал своите способности да ръководи държава, а има вече и доказан положителен опит. Нека постъпим умно и ние един път, да се поучим от французите, които връщаха на власт Наполеон и Де Гол, от англичаните- връщали Чърчил, турците - врали Демирел и Аржентинците - връщали Перон. На добър път! Успех! Но внимавайте! Не искаме да сгрешите и ние да умуваме за кого да гласуваме! Земеделците е необходимо да се обединят и участват самостоятелно, но понеже това е невъзможно е добре да нашарят коалицията, за да доведат допър(лнително гласове, които не харесват Пинчев и Личев, който се продаде вкупом с Каракачанов на комунистите /болшевиките/. Още един път мислете! "Два пъти мерете и тогава режете!"

23

zz top

преди 15 години

ВЕЛИКА РНАРОДНО СЪБРАНИЕ + НОВА КОНСТИТУЦИЯ!другото го има и сега!

22

Др.Далаверов

преди 15 години

Ми добре,лошо няма!Обаче...Ако минат ЗАВЕТНИТЕ 4% и влязат в парламента,какво ще правят там!?Вотове ли!?При това положение,защо ИЗОБЩО искат да влизат!?..

21

преди 15 години

Там кадето е костоФ ВИНАГИ ще е мизерия и разединение.

20

преди 15 години

Хаха, Костов, Димитров, Върбанов и сие - мерси, на тия вяра немам.

19

Kamen

преди 15 години

Не вярвам на нищо, което е производно на СДС. Аз гласувам за НАПРЕД!

18

Sdsar

преди 15 години

Стига с това дясно обединение, нов бардак със стари ! Няма да гласувам за формация, в която е Костов, който разби СДС!

17

bulgarin v USA

преди 15 години

KAKVO PE4ELI6 S TOVA POVEDENIE?? OSTAVAT SA6TITE NA VLAST!! DOVOLEN SI ,NALI....t.e. ...si ot teh!!! NE MI SE OPLAKVAI KATO SI DOIDA V BG, a badi dovolen i zasmen v robiata si....

16

избирател

преди 15 години

Писна ми едни и същи мутри в дясно да се правят на велики, а всъщност става дума пак да ни излъжат и да си типосат дебелите на депутатските банки. Въщност от 1989 година си дерем гърлата по митингите за да ни яхват нахалници и тъпигьози. Къде бяхте бе ненормалници вчера? Дали ще ходя за гъби или ще бера череши, още не съм решил, но пред изборните урни няма да се мярна! Обединявайте се както ви хрумне това мен лично не ме интересува.Баста! Двадесет години стигат!

15

преди 15 години

DSB IS DEADSDS IS DEADBSP I DEADDPS IS DEADNDSW IS DEAD.ATAKA RULEZ

14

Aman

преди 15 години

никому ненужните и отдавна употребени дясно-центристско-леви политически се размечтаха за обединение с една еднства цел - да наместят *** си в парламента, за да са "в играта"

13

свой

преди 15 години

Номер 11,ти си прав,но не е необходимо да се променя минимума от 4%.И при тези правила повече от 4 партии няма да има в следващия парламент - знаем кои.Във всеки случай нито една от упоменатите в горната информация.

12

преди 15 години

напълно те подкрепям! Трябва да има ефективно наказани за престъпленията си - ТУК И СЕГА, както иска и ЕС.А на #5 не му обръщай внимание - той не е нищо повече от един , пишещ на шльокавица!