32

преди 15 години

В Китай няма 6 5 за тва такаво нещо повече няма да се повтори

31

преди 15 години

В България децата ни ядат вафли FAMILY с 8 вида Е-та.например Е 211,Е 330,Е 322 са канцерогенни. Е 133 В СЛАДКА И НАПИТКИ са забранени в 7 европейски страни но при нас е използват масово. Ко може да ни каже защо.Кунева се страхува от плюшените слончета на Китай.А хранителните добавки- разни подсладители, набухватели и т. н......

30

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Надпис на колбас: "При производството на този продукт не епострадало нито едно животно"...

29

преди 15 години

27, според мен човекът преди теб използваше ирония, но това е трудно забележимо за изпълнени със злоба и жестокост същества, оправдаващи случилото се на Тянанмън, което цял свят осъди, а също и назоваващи се с омразното "онбашия." Съвет: *** да воюваш някъде в Близкия изток. Там обичат да мразят, нямат чувство за хумор и е сърцето на Ориента.

28

otnosno krenvir6ite

преди 15 години

Виждал съм цех за производство на кремвирши. Съставки: пилешки - чофки, крака, кожи и най- важната съставка без която кремвирш не може да има - ЛЕД! И все пак си ги похапвам харесва ми как хрупат чофките Л:)))) не няма майтап!!! Който не верва да се поинтересува.

27

онбашията

преди 15 години

усещаш ли седерасче болно как ви влиза все по-дълбоко и по-дълбоко? ето хората се кефят на китайските власти, а недоволстват от демократичните. знам че за болния седераски мозък престъпниците са всъщност хора сбъркали, трябва да се порицаят, но правото им на разкаяние трябва да се уважава и да им се даде втори шанс. да ама не - хората не искат да дават втори шанс а искат глави набучени на кол. затова мое болно седерасче само ще гледаш безсилно как китай става все по-силен и по-силен и нищо няма да можеш да направиш. помниш ли как китайските власти размазаха начеващата седерастия на площад тянанмън? ех, паметни дни!

26

Bob

преди 15 години

Тези добавки са проверени и узаконени от ЕС, който стриктно проверява и вноса от Китай, именно затова, защото там слагат какво ли не... А относно кренвиршите, може да има много неща в тях, явно че няма много месо, сигурно слагат соя и такива неща, но тук, предполагам, се правят проверки и не се слагат такива неща като този "меламин"...А иначе вече си отговорих на въпроса "С каква цел са го сложили?": Уики: "Меламинът неетично се използва в производството на хранителни продукти с цел повишаване на измерваната при анализ концентрация на белтъчини."

25

Дьорд Шорош

преди 15 години

Мръсни китайски комунисти.....Балканска Кенефия е хиляди пъти по добра....

24

преди 15 години

Взимайте пример, ви недоправена ПОЛИТИЦИ..

23

преди 15 години

може ли да внесем малко работна ръка от китай?искам да поръчам едно цяло съдебно правосъдие, парламент и закони. Те си направиха иконимиката, производството, законите... а нашите свършиха едно нищо...

22

muaddib

преди 15 години

Дайте да си внесем съдии от Китай!!!!

21

klarita

преди 15 години

Жалко, много жалко, че нямаме китайско правосъдие!!!

20

Niakoi si

преди 15 години

БРАВО! Само това мога да кажа! Може и да си мислим, че сме мноого напред пред китайците ама сме поне 100 години назад! И докато и тук няма такова правораздаване ще си имаме и Батко и Кака и Топлото и Галеви и Доктори и депутати - лъжливи и крадливи и Догановци и Гоцета и мутри и още знайни и незнайни крадци лъжци и прочие ***!!! БРАВО на китайците! Дано скоро и при нас да се случи!!!!!!!

19

преди 15 години

Ivan Kostov e vinoven za zarazenoto mlqko v Kitai.

18

преди 15 години

''ИСКАМЕ КИТАЙСКИ ЗАКОНИ И СЪДИИ!'' + китайски политици

17

MM

преди 15 години

За първоначалния ти въпрос: а ти наясно ли си ние какво точно ядем?! Като ти сложат на пицата "кремвирш от месо" за 4 лв, а месото е 8,50, какво има вътре??? А наясно ли си какво е добавка "Е350", "Е 820" и пр. Там поне има съд, който осъжда на смърт дори висши управници, а при нас затворите са пълни с ***, които са откраднали 2 кокошки, а дебеловратите собственици на хиляди знайни и незнайни заводи, които ни тровят отвсякъде... Горко ни!

16

Bob

преди 15 години

Китайски закони ли? Ми то при такъв масов и смъртоносен случай няма как да не заработи правосъдието! Където и да било. Така че не ги хвалете толкова.Щото първоначално въпросът е как и защо изобщо са слагали тази съставка в млякото. С каква цел? И представяте ли си какви храни ядат там, след като редовно идват такива новини.За другите им стоки знаем също... И птичият грип все от там тръгва. Сега пак има случай. Така че, какво толкова...

15

Kiril

преди 15 години

Серго ватмана , Гоце Първанов и шайката им бегом в Китай , там ще получат това което заслужават и е забранено в България , публичен разстрел за мръсната им шайка и за тях

14

реалист

преди 15 години

Ако такова нещо се беше случо;ло в България, наистина щеше да се размине с условни присъди или по голяма гаранция. Но там няма лабаво, дали заради това че са 2 милярда, или затова че с държат на законите, там съдебния процес е нещо сериозно и както гледам има и смъртни наказания. лено му е било едно време на хан крум. Крадеш коне опааааа я да видим как ще крадеш сега с 1 ръка.п.с. През 1984 година Дядо ми и баба ми са били в арабските емирства. И по онова "цивилизовано и модерно време" Заради доказана кражба са ми разказвали как са кълцали крайници на площада.Можело спокойно да си оставиш колата незаключена с ключа на седалката.

13

преди 15 години

а в България услони присъди за убийци по пътищата........