35

DREVEN

преди 15 години

Пускането на реакторите няма да струва 1 милиард, но може да струва свободата на предателите, защото ще излезе наяве, че българския народ е бил лъган за истинските текстове в предсъединителните договори. Ами ако се окаже, че ЕС никога не е бил против работата на реакторите какво правим с тези кукли подписвали договорите.

34

jiko

преди 15 години

da , iskame da ni upravliava Evropa! Stiga ste ni krali i machkali VIE

33

НФБ

преди 15 години

корупция , но е силно червена и вярна та не я закачат!

32

преди 15 години

Номер 2, има уран в българия, обаче извличането му и обогатяването му до необходимите нива и т.н. е непоселна задача за малка страна като българия просто неможе да излезем напред от него, да консумация в страната де е ако например продаваме навън някаде... обаче това е по скоро във фетъзи жанра....

31

преди 15 години

16. - 16:34 - ЕВРООТВРАТЕНОт: warНякой мен питал ли ме е дали искам ЕС и дали ми се ще да ме управляват и поучават разни,комисари и чиновници със заплати 18 000 евро , които да имат наглостта да ми казват ,че заплатите в България са високи и трябва да се намалят да не се срути финансовата система,че училищата са много -да се намалят щото от къде на къде вашите деца да са по-умни и интелигентни от нашите ,да се закрият болници и болнични легла ,че по-лесно и бързо да мрем,да се дават предимства и превилегии на малцинствата с приоритет на *** под прикритието на идеята за правата на човека -да се унижават и дискриминират българите в собствената им страна ,да не си помислят дори и на ум ,че имат равни права с европейците от " стара Европа " и тн. и тн.

30

Koko

преди 15 години

Не е важно че на нас ще ни струва 1млрд. важното е че някой ще гушне 100-200 млн лечно за него. Наивно е да се разчита че пускането им ще доведе до намаляване цената на тока. Но както партиите използват хорската наивност за да ги изберат, така и сега пак някой разчита на същата наивност за да си напълни гушката.

29

jino

преди 15 години

така нареченото членство в ЕС е продиктувано от две основни причини:1.Да ни отделят от руското влиание,както се исказват самите те без да ги интересува можем ли без руска енергия и руски пазари.2.Това е колониална политика с цел да ни използват както USA примерно използва латинска Америка да ни държат на дъното за да сме готови на всичко.А русофобиата това клинично състояние на доста политици на запад и USA е една дълга тема с история.

28

men

преди 15 години

ako rabotiat oba4e tezi reaktori kolko pe4alba shte ima ot iznos na el.energia.....a i niama da sme tolko energo zavisimi ???? da iznasiash el .energia e vse edno da iznasiash petrol ...zna4i nie sme "sheihove" a kade sa parite ot cialata tazi rabota ...???

27

национал

преди 15 години

ами те ни биха шута за всички проекти . Голяма файда от тях,колкото и ползата от нас за тях. Абе *** не разбрахте ли че евросъюза ни *** както си иска.Стига преклонни главици като овце.

26

анонимен

преди 15 години

ВИЕ ЯВНО ЧЕТЕТЕ И СЛУШАТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.ИЗЛИШНО ВИ КАЗАХА, ЧЕ ПО ДОГОВОРА СКЛЮЧЕН С ЕС И ПО Т. 36 ИМАМЕ ПРАВО ВРЕМЕННО ДА ГО ПУСНЕМ, ДО ОТМИНАВАНЕ НА КРИЗИСНИЯТ МОМЕНТ И ДО ТРИ ГОДИНИ ОТ СКЛЮЧВАНЕТО НА ТОЗИ ДОГОВОР.ТОЗИ ТРИ ГОДИШЕН ДОГОВОР ИЗТИЧА ТАЗИ ГОДИНА, НО КРИЗАТА СВЪРШИ. ТА НАЛИ ТРЯБВА МЕСЕЦ ЗА ДА СЕ ПУСНЕ ОТНОВО. НО НАЛИ СЕ НАМЕРИ ЕДИН УМЕН ЧОВЕК КОЙТО КАЗА ЧЕ Е ОСТАНАЛО МАЛКО ЯДРЕНО ГОРИВО В ЕДИНИЯТ РЕАКТОР.ТА КАКВО ГЛАСИ ТОВА НА МАСАТА НА ТРОЙНАТА ЛАМЯ: АБЕ ДАВАЙТЕ ХОРА, ТАКА И ТАКА НАРОДА Е ***. ЩЕ ОТВОРИМ РЕАКТОРА ЩЕ ПРОДАДЕМ ЯДРЕНОТО ГОРИВО ПОД МАСАТА И ЩЕ СИ ДЕЛНЕМ ПАРИТЕ. ПЪК ПОСЛЕ НЕКА ЗО ЗАТВАРЯТ.ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ПОДРОБНО СЪС СКЛЮЧЕНИЯ ДОГОВОР - ЗАСЛЕПЕНИ БЪЛГАРИ - КОМПЛЕКСАРИ

25

преди 15 години

A защо никой не каза точно с колко ще поевтинее тока, който би се произвел в тези скапани реактори? Каква ни е файдата да ги отварят, когато пак само разни олигарси ще се нагушат( свързани с БСП, респ. с Русия). ХЛЯБЪТ ДА НЕ ПОЕВТИНЯ СЛЕД КАТО ПАДНАХА ЦЕНИТЕ НА БРАШНОТО И ГОРИВАТА?! Затова като знаем, че тук такива пропаганди са само с интерес на шепа тарикати, не си струва да се палим за глупости. А за реакторите - все едно с един постегнат Москвич да ходим на рали, е ,ще се движи, но как?

24

kalin

преди 15 години

От тази плътска любов със съветският сатрап ..се пръкват само изрощини в обществото.Страната е обладана от съвестката *** и положението е показателно.

23

Любомир

преди 15 години

Движение НАПРЕД!!! България се нуждае от АЕЦ-Козлодуй!!!

22

колкото и да ги е яд

преди 15 години

Аз си ги искам руските,просто и ясно-защото другите гърмят.А винаги търся,и намирам-най доброто,което се предлага.Всеки си фали неговото,но аз намирам най-сигурното.

21

преди 15 години

"Съветския съюз умря отдавна ..победиха го :) "- оказва се че не е съвсем така и нещата се обръщат!

20

l

преди 15 години

abe to milqrd pove4e ili po malko 6te zagubim s vas vse taq.Vie tolkova pari zagubihte zaradi krajbite vi i lo6ata rabota 4e ujas ve4e.l

19

kalin

преди 15 години

Ще реанимират едни съвестски бракми подлежащи на Частична модернизация ..ток има.Питам що не мислиха за изграждане на 7 и 8 блок на Козлудуй е европейски реактори?Щото няма далавера!Трябва да се знае Съветското е пошло и опастно и нормалния свят го има ..за *** само тук останаха да го хвалят!Крайно време е тази *** бг да се обвърже с газовите мрежи на Гърция и Румъния..да изгради терминали за течен газ!Не от една тръба да се точи...и то от Съветската Федерация!Не влезем ли в част ни чакат енергийни и газови кризи след кризи!Трябва да се помисли най сетне за алтернативи..Съветския съюз умря отдавна ..победиха го :)Та вместо да играем кючеци пред ЕС ..тея *** трябва да се махат и да дойдат модерни и адеквактно мислещи хора!Иначе ..ще тънем в мрака ...!

18

преди 15 години

абе, хораааа....не разбрахте ли че всички са в кюпа???????????? Само се пазете утре на протеста,че както чета , наистина оак се очакват кретенийки.....и после полицията пак ще е виновна....внимавайте утре...ние сме с ВАС..........

17

Желязко Желев jele

преди 15 години

Станишев и Първанов не следваше ли да поискат тоя обстоен анализ и тогава да приказват.И тоя анализ не ли следвало да го има.Докога ще гледам министри които се държат като селски клюкарки.

16

az

преди 15 години

де..ба тъпите бг муцуни, омръзна ми да ги гледам, слушам и да зная че в същото време лобират за кого ли не. Нямало било държавна стратегия!!! Ами то кой въобще си мисли за такова нещо?