26

преди 15 години

Очевидна така нареченото и доминирано от Ковачки движение НАПРЕД ще върне България НАЗАД във времето от преди 01.01.2007, вероятно това е единствената цел на това "движение".

25

преди 15 години

добре само че руснаците нямат бригадни генерали.Имат армейски генерал каквито имахме ние навремето

24

плагиат

преди 15 години

копирах от друг сайт: Новите чинове в Червеното армия: "Вместо Майор - Кранист 3 ранг.Вместо Подполковник - Кранист 2 ранг.Вместо Полковник - Кранист 1 ранг.Вместо Бригаден генерал - Помпен генерал.Вместо Генерал майор - Генерал станция.Вместо Генерал-лейтенант - Газопреносен генерал.Вместо Генерал - зам. директор Газпром.Вместо Маршал - директор Газпром.Точният превод се очаква от специалисти по международните отношения."Моля автора да ми прости, но е чудесна находка - нека и другите го прочетат.

23

преди 15 години

Що Станишев не е на масала?Щото кулминацията на протеста попремина!Ето колко го интересува положението в Бг.

22

преди 15 години

Говорите врели-некипели.Русия ако нямаше газ,няма да строят тръби германците и запада.Те не си хвърлят тъй парите на вятъра. Да,горивото в цял свят намалява.И руските ресурси не само ще се търсят,ами ще станат ценни и скъпи като водата в Синайския полуостров.Кой болен мозък плещи,че нефта нямало да се търси и продава с огромна печалба.Ииии не нападайте Русия,все едно дали я мразите или обичате.Горивата ще станат след 10-20 години ценни като златото.Който ги има ще има икономика.Който ги няма ще бъде на глад и студ.ЕВРОСЪЮЗА ДА НЕ СЕ РЕПЧИ НА РУСИЯ. ЗАЩОТО ГАЗА КОЙТО ПОЛУЧАВА Е ИСЛЯМСКИ И НЯМА НИКАКВИ ГАРАНЦИИ,ЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ КАТО ЕДНА ВТОРА БЪЛГАРИЯ КОГАТО АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ ИМ ЗАВЪРТЯТ КРАНЧЕТО В НЯКОЯ ЛЮТА ЗИМА.РУСИЯ ВОДЕШЕ ПРЕГОВОРИ ЗА ГАЗОПРОВОД КЪМ КИТАЙ. СТАНЕ ЛИ ТОВА,ЩЕ Е КРАЯТ НА ДОСТАВКИТЕ ЗА ЕВРОПА. КИТАЙ ЩЕ ГЛЪТНЕ ВСИЧКО. АЙДЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ЗАГУБИ?

21

преди 15 години

20, от такива заострени в главата русофили като теб сме на този хал. Предприятията работещи на газ в България са в колапс и най вероятно голяма част от тях ще фалират и то поради факта, че Русия през цялото време лъжеше Европа че има газ в изобилие, на което се хванаха само нашите русофилско настроени управници, затова сега само ние сме в безизходица в цяла Европа.

20

преди 15 години

18-ти,*** си брато...много ***...

19

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

След като си читателче,защо се правиш на писателче?...

18

преди 15 години

При липсата на газ в Русия стават все по безсмислени тия срещи. От 1991 година до сега в Русия не е разработено нито едно ново газово находище, старите са изтощени почти до своя край. Към тази картина се добави и преориентирането на Казахстан, Туркменистан и Узбекистан към Китай, който заплаща по добра цена за газа им отколкото Русия. От 1 януари 2009 година Туркменистан престана да продава газ на Русия поради изтичането на договора помежду им и насочи всички количества към Китай, който плаща двойно по висока цена от Русия.

17

boristodorov56

преди 15 години

В ХОД Е СЦЕНАРИЙ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС.Московските *** - начело с ГОЦИ - подготвят почвата с опитите за отваряне на блоковете на АЕЦ,като си въобразяват,че ще се правят на спасители на цията, която съсипаха.А КОИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ГАЗОВАТА КРИЗА И "ГОЛЕМИЯ ГЕМ"? ЩЕ УСПЕЯТ ДА НИ ИЗКАРАТ ОТ ЕС - ДОРИ С ОРЕОЛ НА национални герои!Убийците НА НАЦИЯТА!ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ!ВИНОВНИТЕ ЗА КРИЗАТА НА СЪД!ВИНОВНИЦИТЕ НА КРИЗАТА - В ПАНДИЗА!НЕКА НЕ НИ ВКАРВАТ ПО УЛЕЯ НА ДРУГ СКАНДАЛ!НЕКА НЕ ИЗМЕСТВАТ ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО!НЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС - ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ ПОЛИТИКАТА!ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВЗЕМЕМ НАИСТИНА ПУШКИТЕ!В Н И М А В А Й Т Е - МОСКОВСКИ ОТРОДНИЦИ!

16

преди 15 години

Сега на кьде да врьтнем гьзь?Лошото е,че винаги се сьюзяваме с губещите.По рано с руснаците а сега с американците.Това е участа на дупедавците.А и кога сме видяли добро от католици и протестанти?

15

преди 15 години

кой е клекнал русия или европа.Кога е чакал капитализма помощ от съветския съюз винаги е било обратното.Сега като не им купуват скъпия петрол за който путин се сдушваше с миризливите араби и скъпия газ ще трябва да си го навират в г-ъз-а.Може и да си ги пият вместо водка.Да отидат да им правят компания българските червени *** дпс атака и вмро.

14

преди 15 години

клекнала ти е болната фантазия,хахо! Европа е много малко зависима от руския газ! Русия е зависима, че няма от какво да печели, умнико! ако никой не им купува нефта и газа ще ядат корени във великата ти Рус! а ти си събери съчки, че и за тебе няма газ!

13

Москвичка

преди 15 години

ОТ БОЛГАРИИ НА ЭТОЙ ВСТРЕЧЕ НИКОГО НЕТ....

12

bobi

преди 15 години

Kakvo pravi stanishef na срещата за газовата криза moje bi nosi kafetata i sladkite

11

преди 15 години

Сериозни са, защото *** преди да изяде нещо първо си го мери на г*за. А тия май се оказаха по глупави от маймуните.

10

преди 15 години

леле колко са сериозни.ама вие още ли чакате газ от тези страховити хора.казаци бррррр

9

ашколсун

преди 15 години

кво си милят тия европейци че Русия щте играе на тяхната ***-НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ,спряха руснаците горивото и Европа клекна като жена

8

преди 15 години

Отчаян опит на Русия да се измъкне от батака, който сама направи. Но май никой от ръководителите няма да уважи поканата на Медведев, ще участват само чиновници от трето ниво просто да не злепоставят съвсем президента на Русия пред света.

7

читателче

преди 15 години

Няма ден, в който в този сайт да не е публикувана новина, водеща до противопоставяне между русофили и русофоби, българи и турци, червени и сини, квадратни и правоъгълни глави. ЗАЩО И ДОКОГА???