30

27

преди 15 години

Да - така е! Не съм се сетил! А всъщност хората с парите едва ли са или пък ще обеднеят толкова колкото обикновените хора, освен ако не са пълни или каръци!

29

преди 15 години

съобщение

28

преди 15 години

ГРЕШИШ ПРИЯТЕЛЮ, ТИ МОЖЕ ДА НЕ СИ ЗАГУБИЛ НО АЗ И МНОГО ДРУГИ РАБОТНИЦИ В ЗАВОДИ ЧИИТО ПЕЩИ И ДРУГИ ИНСТАЛАЦИИ РАБОТЯТ С ПРИРОДЕН ГАЗ СМЕ В НЕПЛАТЕНИ ОТПУСКИ ДОРИ ИМА И СЪКРАЩЕНИЯ ИНАЧЕ Е ХУБАВО ТИ КАТО СИ ДОБРЕ

27

преди 15 години

Кой всъщност загуби ? Аз не съм. Заплатата ми е същата, цените в магазините падат, незнайно заради "кризата" ли или заради друго."България загуби / спечели" - когато става дума за пари, обикновения човечец нито губи, нито печели ... след като всичко му е откраднато още миналия век.

26

перде

преди 15 години

Откраднаха милиардите сега раздуват загубите та да откраднат компенсациите.

25

boristodorov56

преди 15 години

Не ругая руснаците.Псувам българите които се чувстват руснаци - у нас са само един шизофренично-дебилен вид - ***!Забележка: България е съществувала 3 000 /три хиляди/ годинипреди бушмения, ако въобще някога си се интерисувал от НАШАТА история.НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 130 ГОДИНИ! оЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА Екатерина Велика /по това времеПайсий пише - О, неразумний юроде - поради что се срамиш да се наречеш българин.../ Русия има тези земи за нейни и се отнася към народите им като към колониална *** /Дибич нещо говорили ти?/, което отношение е реалност и днес.

24

преди 15 години

не ругай руснаците борис тодоров ако не бяха тенас нямаше да ни има като нация и държава

23

преди 15 години

Як коментар :D. ... а така хубаво щеше да пасне на някой от родните ни величия :D

22

Az

преди 15 години

Шльоковица не четеме!

21

ванов

преди 15 години

яираглъ Бяираглъ Бяираглъ Бяираглъ Бяираглъ Бяираглъ БяираглъБ nqma sauz v koito da e u4astvala na6ta tatkovina [osven kogato sme bili porobeni] i toi da prosu6testvuval ilki da ne sa ni izklu4vali !!!!vinagi ,ako sa ni vklu4vali v sauz to toi e bil ili gube6t ili sa ni izklu4vali ot nego kakto 6te stane i sega a N 1 e mn prav taka 6te si go turim s toq reaktor,4e BELIKA яираглъБ 6te se izpravi sam sama sre6tu SVETOVNATA kriza

20

преди 15 години

oshte malko i ste sme s edin Kaka nazad ot taia kriza

19

Петьо Димитров

преди 15 години

Загуби търпят само капиталистите които ни ограбиха и сега това им се струва че краят , но не това е началото на тяхната лицемерна власт ! watch?v=jak035YYV_Y&feature=related

18

преди 15 години

Путин днес беше на официална визита в Германия при канцлера - Ангела Меркел - тоест - газопровода "Северен поток" се готви, а и Берлускони е силно с руснаците за "Южен поток".

17

преди 15 години

Още в зората на демокрацията, нашите партии си определиха сфери на влияние и енергетиката беше за БСП. Затова България сега е 100% зависима от Русия за газта си. Вместо да се осигуряваме с алтернативни доставчици на газ, ние нарочно протакахме подобни проекти за да помагаме на братушките да имат по-голям дял от пазара в Европа. Договарянето с Гърция и Турция можеше да стане преди месец, но нашите продажни управляващи предпочитат да кръжат от Киев до Москва и обратно; да се правят на жертви; и да демонстрират, колко са добри и как ЩЯХА да пуснат блоковете, АКО МОЖЕХА.

16

Желязко Желев jele

преди 15 години

1.Цена на газа-230$ но след две години.2.Транзитна такса 1.7$.Или пазрни цени на газа но такса за транзит-12$ което на практика ни връща на вариянт едно.Това го има в интервю на президента на Украина.Наи интересното е ,че такова споразумение е било постигнато и е предстояло да се подпише когато мин.председателя на Украина по своя иниациатива заминава за Москва и договора се проваля.Ако сте безпристрастни и посъберете информация ще разберете ,че зад всичко стои САЩ,а го отнасяме наи вече ние.И всички си траят защото всички искат това правителство да падне.И правителството си трае защото ми кажете как да обяви,че не е желано никаде.Станишев се срешна с Путин, с Ющенко , но не и с Барозо например.Защо след като ЕС е основен играч в тоя спор.Защото те Бг. примиер и президент не са желани в Европа.А защо според вас демократичните ни медии пропускат тоя факт.

15

Желязко Желев jele

преди 15 години

.......Заради кризата МК/мултинационални компании/ще съкратят и закрият производства естествено там където риска е наи-.голям или къдетоте не работят в б.г.2.И през ум няма да им доиде да инвестират тук.3.Отлив на рисковия капитал.4При такава криза ще има и политическа времето за реформи изтича,а те се заблуждават,че могат да се справят.Сега биха тълпа подставени.Следват след месец два поне 10000 на Волен.После не се знае.Тия от БСП и сие може да са некадърни ,крадливи,суперманипулатори ,но като стратези са гола вода. Стратегически загубиха битката и още не са го разбрали.Изоставиха ги всички на които слугуваха-Русия,ЕС,САЩ.Ама то народа го е казал от "два стола на земята"

14

преди 15 години

Искат увеличение от $1.04 на $1.47, което и е нормално при положение че Русия им вдига цената двойно. Да ти припомня че нашите *** договориха $1. ***.

13

истински

преди 15 години

И музикантите и артистите се включват в протеста. Утре ще има музикално-забавна програма със Васко кръпката, студенти певци, както и шкумбата. Днес музикалната апаратура беше осигурена от шкумбата. Заповядайте на площада пред народното събрание след 14.30.

12

преди 15 години

Ми губете бе нещастници прости! Братовчедските фирми загубили 140 милиона ми боли *** к,у.р.а! Това от което България загуби е че в благодарение на Вас всичко знаещо и можещо го няма вече там и тепърва ще страдате от този факт ... *** кухи!

11

преди 15 години

Нашенскитре бизнесмени даже изказаха огромната лъжа че загубите им за няколкото дена без газ били около 900 милиона - а те и за половин година не произвеждат продукция за толкова пари - но решиха че с тази лъжа ще могат да прилапат милиони от държавния бюджет.