7

преди 15 години

разбрах, че си глупав, комплексиран и ти липсват всякаква логика и спососбност да съставиш смислено изречение и да изразиш някаква мисъл. това се разбра перфектно - не разбирам само защо не се обесиш на провисналите м.ъде на баща си, ми се буташ да се излагаш по форуми, без никой да те е питал.

6

santa

преди 15 години

В кой град е станало произшествието - Кауфланд и кв. Младост има във всеки по-голям град?!? Редакторчетата, ще се уволняваме!

5

преди 15 години

Не става ясно кой е виновенбе, шофьочето. Защото ако пежото е ударило голфа и след това е ударена жената, значи е виновен този с Пежото. Не случайно "жената е била настанена в пежото". Но като чуят голф и някои кухи *** бързат да се изказват, а сигурно карат по-зле и от жена. Журналята също са си претпа ли

4

3 ти си смотан

преди 15 години

като се качиш на кола ще разбереш какво е станало.Този *** с голфа се силил да мине наляво жената изкача той набива спирачки и още един зад него също засилил се го удря отзад.А така разбра ли смотаняко

3

преди 15 години

се разбира, че "Голф" завил наляво, спрял внезапно и в него се блъснало "Пежо" - кой и как е ударил жената, и каква жена въобше - не става ясно. Репортерче.... Редакторчета.... ?

2

Ани

преди 15 години

По време на инцидента чаках автобус на самата спирка. Не видях удара, но чух трясъка на двете коли. В случая не мога да коментирам вината чия е, но самият светофар е зле настроен. Зеленият сигнал за пешеходци трае само 8 секунди. За това време човек трябва да пресече 4 ленти. В близост освен Кауфланд, се намират и 2 училища. На мен с енергичен ход ми е трудно да пресека за тези 8 секунди, а какво да кажа за възрастни хора и малки деца!

1

преди 15 години

mnogo hubava snimka, bravo