10

aнархо-монархист

преди 15 години

Родни безрозници, *** изсрани - КАТО ОБИЧАТЕ РУСИЯ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ - ХВАЩАЙТЕ ВЛАКА ЗА СИБИР! Еничари кремълски, червени гестаповци, хюнмета и диванета - суки недоебаные - чеи яйца здесь ищете!

9

преди 15 години

4ak v zapadna Evropa razbraha 4e Rusiq ne e vinovna.vijte presata!V BG oba4e vse o6te e pylno s promiti mozyci! Kym momenta za jalost BG e 100% zavisima ot Rusiq i stranite ot kydeto minava gaza.i kato se vijda kakvo e napravilo ili pravi bylgarskoto pravitelstvo ... izvoda e ! vseki trqbva da nameri re6enie sam za sebe si !

8

Някой

преди 15 години

Абсолютно съм съгласен с номер 1!Русофилщината е нелечима болест за съжаление.

7

Аноним.

преди 15 години

България- това е екстрим и в социалистическото време /социализъм с български манталитет/, и сега.А на руснаците-браво, държат на нациоалните си интереси.

6

преди 15 години

За да си отговориш на въпроса кога ще дойде руска газ в България ти трябва не толкова да прогледнеш, колкото да прочетеш. Ако не вярваш на българската и руската преса, опитай с Европейската където има доклади на намиращата се в Украина европейска комисия. Руската газ ще потече към България, когато Украинците отворят кранчето. Тоест колкото и странно да звучи в момента Украина е издърпала газовата бухалка от ръцете на Путин и размахва под носа и на Русия и на ЕС. Ако нещо не ти е ясно от новините от последните дни - питай? Ще се опитам да ти обясня популярно.

5

преди 15 години

Украйна е вредна за Европа!Първо Чернобил сега пък газова обсада!

4

преди 15 години

2, каго си голкова прогледнал благодарение на русофилщината насадена ти още откакто си се родил, кажи ми кога ще дайде руския газ в България и колко пъти още ще се повтаря тази криза през следващите 5 години. Не разбираш ли че докато България сама не се погрижи за собствената си енергийна криза никой друг няма да се погрижи за това, пък ако ще Станишката всеки ден да ходи в Москва и да мрънка на началника си.

3

преди 15 години

Има разлика между това да си русофоб, и да си СЛЯП!-A AZ BIH DOPYLNIL I DA SI PROS

2

!

преди 15 години

Как може си толкова заблуден ми кажи? Има разлика между това да си русофоб, и да си СЛЯП!Украйна е тази, която не доставя газа и НЯМА да достави газ докато не си издейства някакви привилегии- дали ще е влизане в ЕС или нещо друго ще видим. Но не на теб Русия ти е крива, защото така си научен, така си караш- нищо че навсякъде се разтръби/даже украинците признават че има запуск на руски газ по тръбите. Хайде със здраве карай все така заблуден!

1

преди 15 години

80% от руския газ за Европа минава през Украйна, ама на ЕС не му пука, явно могат и без руския газ. Това допълнително изнервя другаря Путин който възнамеряваше да командва ЕС като новобранец през първите 40 дни служба, като размахва енергийната нагайка. Явно така наречените руски експерти жестоко са подвели имперец номер едно, че Европа не може без руския газ. Лошото е че само България заради глупавата и късогледа политика на управляващите сега страда.