162

Анонимен

преди 15 години

Уважаеми приятели, това не демокрация, това е чисто тоталитарен режим, жалко че сме член на Европейския съюз. А се играе по правилата на тоталитарен режим. Няма нищо Европейско в България все още сме комунистическия режим. Така че управляващите не спазват правилата на европейския съюз, а играят правилата по Съветския съюз, защо днес точно господин премиера на България Сергей Станишев избра да замине в Съветския съюз. Задавате ли си въпроса защо, защото България играе по правилата на Съветския съюз, а не по правилата на Европейския съюз. Уважаеми Българи, не позволяваите отново да дойде страшния режим на комунизма, да убиват невини хора, защо управляващите не решат въпроса с организираната престъпност а се занимават с хората които нямат вина им плаща на тях от данъците им да си получават заплати.Защо не решат проблемите на хората, а са свързани с организираната престъпност, знаете ли кога ще решат проблемите с организираната престъпност никога, те са заедно с мафията, и ние очакваме някакви резултати от управляващите да решат е как. Така че никак не се предавайте хайде да ги изгоним от властта.

161

kyky

преди 15 години

не разбирамзащо се толерира фашисткото поведение на `протестиращите`?защо медиите насъскват към погроми????

160

gey

преди 15 години

Предлагам докато ощ са мнозинство да гласуват нов закон в които да забранят недоволството и хората ссамо да се усмихват да се възложи на МВР да пребие всеки които е намръщен и се оплаква за да види ,че може и по зле да е !

159

преди 15 години

ВЪПРОС КЪМ АДВОКАТИТЕ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА: Защо същите тези ревностни пазители на реда стоят, гледат мълчаливо и биват засипвани от предмети, включително и бомби, в продължение на часове на всяка футболна среща в България, което застрашава както тяхното здраве, така и това на седящите зрители или граждани около стадионите, а също е и нарушение на законите? Защо единствено при протести срещу комунистическата олигархия Народната Милиция е толкова нетолерантна към отношението към тях?

158

преди 15 години

На червенотиквеници като тебе все Костов им е крив.Що бе Василев? Щото не ви даде на тълпата през 1997 г. ли?Айде главите между краката, както ви съветваше оновеа полицайче преди 12 г., червенотиквеник задръстен. На вас само в тая поза ви овират главите, сигурно щото са по-близо до това с което мислите.

157

144

преди 15 години

Каквото би станало в всяка една страна ! В цивилизованите държави протестират за къде по малки неща ! 200 000 онкоболни 900 000 пенсионери с 113 лв още много нещастни хора ама те сами са си виновни !Да се скъсват от бачкане за да се разболеят ! Трябвало е да станат ПОЛИЦАЙ да пребиват другите не тях да бият

156

преди 15 години

Миков на бесилото!!!Заедно с цялата *** в парламента!!!

155

cas

преди 15 години

hodi da prodyha6 trabata na mikov moje da ti dade o6te edna na6ivka pedera64e policaisko.

154

преди 15 години

Не подкрепям Миков и не ми пука за него и неговата партия ,но да се хвърля цялата вина на полицаите ми се струва пресилено -имаше много хулигани и неорентирани индивиди които нарочно търсеха сблъсъци с полицията ,нарочно провокираха за да се стигни да точно това което стана и КОЕТО БИ СТАНАЛО ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СТРАНА ПО СВЕТА!!!

153

144

преди 15 години

Работих 9 години като слуга на един партиец за мизерно заплащане и си увредих здравето сега съм като непотребен защото изпълнявах всичко което ми казваше видях много видях как се забогатява в БГ видях наглите митничари крадливите полицай повръща ми се само като си спомня !

152

ss20

преди 15 години

а бе кретенчета когато ви трябват ченгета ревете а сега се правите на луди.студентите искат да няма кръчми в студенския град ами тези къде ще се напиват и студентките къде ще ходят да правят *** .яд ме е на куките че неги смачкаха по рано тези лумпенчета .

151

kyky

преди 15 години

не разбирамзащо се толерира фашисткото поведение на `протестиращите`???

150

COPunism

преди 15 години

Сигурен съм, че всички полицейски служители, които се отличават като най-интелигентните и достойни членове на нашето общество, сега с нетърпение очакват широка обществена подкрепа при следващите им протести за по-добри условия на труд. Да подкрепим професионалистите в униформи и да поискаме по-добро оборудване за тях с по-твърди палки за главите на нашите деца и родители.

149

ghjgh

преди 15 години

ТОАЛЕТНАТА БГ ! Вижте този мазен *** се радва ,че МВР е било хора на площада !!! Утре тези хора ще са много повече да видим как ще ги набиете тогава

148

Просветен

преди 15 години

Който е гледал канал 3 е видял на пряко как набиха един тинейджър и после биха млади хора седящи мирно на пейка!!!

147

d1g174l

преди 15 години

Сам видях със очите си как хората който не искаха да се отдръпнат от парламента и затрудняваха жандарменията да изблъска протестиращите далеч от жълтите павета бяха налагани с палките! Какво е това? Демокрация? Това беше мирен протест те ни изблъскаха със сила, понеже тези вътре се страхуваха да се изправят срещу народа си!

146

333

преди 15 години

Качвайте снимките от побоищата в Интернет. Качвайте и клиповете в YouTube. Нека да гледат хората по света какво е разпоредил алкохолика Миков и какво правят плачещите за съжаление полицайчета. Малки им били заплатите ли? Да живеят в мизерия като са еничари

145

dete

преди 15 години

Нека ми отговори някои след като МВР пази добре как така сме най куромпирани ! Кои напълни ГРОБИЩАТА че няма вече места !ЗАЩО НАРОДА МРЕ А ВИЕ БЛАГОДЕНСТВАТЕ *** НИЕДНИ

144

преди 15 години

цял ден гледам Канал 3 и съм шокиран от полицейския произвол,полицаите бият само деца,както и моичета,блъскат жени и тосамо ,когато са в числено превъзходство,псуват и се държат арогантно,ето защо се опасявам ,че тази нощ София ще заприлича на полуфабрикат,за което са виновни неграмотните полицаи и техния ялов министър и се чудя какво би станало ако имат неблагоразумието на 17-ти да протестират,не ми се мисли каква страхотия ще настане тогава.

143

Vasilev

преди 15 години

Защо си толкова загубен и задръстен. Познавам десетки, хиляди млади и не толкова млади хора, които се скъсват от бачкане и печелят не зле. Какво искаш - да ти пада от дърветата ли бе . Защо си мислиш, че Бойко тъпанарина или Волен Сидеров и Иван Костов ще ти дадат на тепсия пари и спокойствие бе нещастен. Вземай калашника и стреляй наред бе гаден дано да ти се затъкне гърлото от кръвта, която явно искаш да лочиш .