29

преди 15 години

Време е да демократизираме Русия и Газпром.Време е да искаме ПРО да ни защитава от руското оръжие в ИранВреме е да стартитаме НАБУКОВреме е да си извадим главата от земята - руснаците не са били и не са наши съюзнициВреме е да свършим нещо

28

Христо

преди 15 години

единствените,които печелят от тази криза са САЩ,но тъпите глави дето ги поддържат,не схващат това.А Юшченко е продажники щатска ***,каквото му наредят от там това си прави

27

преди 15 години

. . . от сън дълбок се събуди!От: boristodorovКъде е газта, бе руснаци в България!Кремълски *** - 3 седмици вече няма!В в бутилки с водка да я бяхте докарвали - Чиренда сте напълнили.Кой е виновнишя ла липсата на газ.Нашето правителство или някой друг!Въпросът трябва да бъде - кой е длъжен даосигури газ - аз не съм убеден, че това е друг ане Правителството, но кой да му дири сметка.Заигра се сценарий за изместване на вниманието към протестите и всички забравиха, че без газ умря икономиката на България и утре на улицата ще има хиляди хора - без работа.Като се разкара до Кремъл Станишев - стана ли нещо - играе си на загрижен и вее *** - толкова бесмислени и глупави са ходовете му -осигура ва си PR и алиби за загриженост.РЕУЛТАТИТЕ!КЪДЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ!?Нали за това говорим, хабим време и ядем бойза да обясняваме, че Сергей и & са абсолютнидървеняци и некадърници.ИМАТ ЛИ БЕЗОЧИЕ ОЩЕ ОНЕЗИ, КОИТО ГО ЗАЩИТАВАХА - КАТО МАТРОСОВ - И ПЛЕДИРАХА СПЯНА НА УСТА ЗА НЕГО - ДА ГОВОРАТ В НЕГОВА ЗАЩИТА!ПОМОЩ!ИДВА ЕМЕЛ ЕТЕМ!

26

Roshan

преди 15 години

You russians will soon learn Mars, very good. But for the starters - just remember who you took your alphabet from !

25

преди 15 години

Освобождать скоро будете?

24

Солдат Красной Армии

преди 15 години

Русия си подви опашката като бито куче,.....................ебальник давно не хуячили прикладом?! Скоро русские исправят, твой ебнутый физюляшь.

23

Солдат Красной Армии

преди 15 години

Европа зъзне, Русия брои съюзниците си....У России только три союзника. Армия, Авиация и Флот.

22

Солдат Красной Армии

преди 15 години

Ржу над тупым племенем болгар (сейчас, болгары сосут США без газа) РУССКИЕ скоро будут МАРС изучать и исследовать Юпитер, а вы так и останетесь робами турок! Жалкие рабы!

21

Солдат Красной Армии

преди 15 години

Ржу над тупым племенем болгар (сейчах соссут без газа) РУССКИЕ скоро будут МАРС изучать, а вы так и останетесь робами турок!

20

Солдат Красной Армии

преди 15 години

Болгары, вы глисты в моей жопе. Просите помощи у США, но США не придут на помощь. Боже, какое жалкое это племя, - болгар.

19

преди 15 години

Навремето имало един гениален български политик, Стоянчо Данев, който излязъл с думите: "Господа, спасявайте България, моята политика фалира!" Нещо подобно ще чуем от В.В. Путин в скоро време...

18

Екстрасенс

преди 15 години

казват-новият ни голям брат / САЩ / ще ни докарат газ в много близкото бъдеще,за да премахне зависимостта ни от Русия.ГАЗЪТ ЩЯЛ ДА ИДВА ОТ АМЕРИКА! Американците щели първо на нас да докарат газ,а след това - на поляците.А страни като Италия,Австрия,Гърция и други,които разчитат на Русия ще останат с пръст в устата! Е , това се казва ГОЛЯМ брат! Браво!!

17

преди 15 години

Русия си подви опашката като бито куче, до вчера искаше без пари Украйна да и предостави собствените си газопроводи, днес започва срамежливо да говори за подписване на техническо споразумение преди да подпишат протокола. Юсченко за разлика от нашите кухи *** добре си е подсигурил нещата и братушките щат не щат трябва да клякат все по ниско. Не виждам никакъв полезен ход от страна на Путин, може би само ако си подаде оставката и абдикира от властта, особено на фона на опустошителната икономическа криза вилнееща в Русия. Ако продължава да шикалкави Путин ще се превърне в изкупителната жертва и руснаците сами ще го свалят, а от там нататък не пожелавам на никого да бъде на негово място.

16

преди 15 години

постояно говорите глупости за Русия а искате тяхния газ и петрол,наложихме визи за тях,искахте хамерика от тях търсете всичко господа гъзолизачи

15

преди 15 години

"Изиненията не са позволени", написно в контекста на "премиерите на Словакия и България пристигат в Москва по повод газовата криза"???? Че на Путин не му е Позволено да се извини за неспазването на договора? Ми да - кой се изивнява на слугите и измекярите си? Или може би се има предвид, че на премиерите на Словакия и България не им е позволено да се извиняват? Че няма извинение за това, че са дръзнали да питат кво става?

14

преди 15 години

kraino vreme e us da si iznese smradlivia 4eren zadnik ot evropa.pod tehnata dirigentska palka uraina sprj gaza za balkanite.tova e ve4e pove4e ot politi4eski hod.na ukraina trebva nezabavno da se naloji politi4esko i ikonomi4esko embargo.

13

преди 15 години

Между другото проруският опонент на Юшченко е бил следствен по дело за изнасилване.

12

преди 15 години

Айде стига вече глупости... Еропа зъзнела... Ние не зъзнем, че зависим на 100%, та Европа, дето сама си произвежда 70% от газта. Стига вече вдигахте акциите на руснаците, още малко дървене им остана и ще станат по-ниски от тревата...

11

Някой

преди 15 години

Заглавието изчерпва съдържанието. Нямам какво да коментирам!

10

Присмехулник

преди 15 години

Каквото и да си пишем във форумите на всички е ясно, че виновни за кризата са изцяло властите в Украйна. Руснаците искат да прекарат газта до Балканския полуостров и западна Европа, но те отказват да отворят крановете. Това го разбраха всички, дори и някои промити мозъци. Да помислим - Украйна се опитва да прави спънки на Русия по всякакъв възможен начин. Имаха спорове и за съдбата на черноморските военни бази, относно флота и т.н.. Никой в момента не коментира, че укр. премиер - Тимошенко е била доста спорен търговец на горива преди да стане премиер (виж Уикипедия). Юшченко пък мрази руснаците още от времето когато се опитаха да го отровят преди Оранжевата революция. След като спечели 2007 г. изборите, Тимошенко отказа коалиция с про руски настроеният опонент - В. Янукович.От цялата история може да звучи странно на някои, но аз мисля, че силно потърпевш от кризата е и Русия. Износът на Русия е главно суровини, горива и материали. Не си спомням да е особено голям износът на Лада и Москвич в последните години. ЧАСТ от основните им приходи от износ са от природен газ.Да помислим- руснаците искат да прекарват по 76.6 млн. кубика газ дневно. При цена от около 400 USD за 1000 куб. м. то това се равнява на около 30.6 милиона USD дневно. Като приемем, че от 10 дни са спрени изцяло доставките то загубите на Русия достигат 306 млн. USD. Ако приемем, че кризата продължи по-дълго, то това ще нанесе сериозен удар и върху руската икономика - намалява притокът на свежи пари.По времето на студената война и противопоставянето до 60 % от съветската промишленост беше насочена към военно производство за да отговори на нивото на САЩ и НАТО във военно отношение. Основен източник на приходи за икономиката на СССР тогава бяха приходите от прод. на горива и военна продукция. По времето на Рейгън цените на горивата бяха сведени до критичен минимум и по този начин беше направен удар върху финансите на СССР и финансовата с-*** в страните от Социалистическия блок.Защо ли си мисля, че някой друг дърпа конците на украинците. Лошото е, че основен потърпевш от тази игра сме ние. Ако продължи още месец два и ще наблюдаваме редица фалити на фирми.