154

Evgen

преди 15 години

Братья Болгары! Не верьте лживым средствам массовой информации России. Сейчас цель у РФ забрать газопровод у Украины и лишить ее сначала газа, потом промышленности, задавить бизнес уничтожив экономику, в конечном этапе тихий захват независимого государства. Это случилось с частью Грузии, это случится с Украиной, а потом это ждет бывших членов Варшавского договора. "Газовая" началась с Украины, а закончится присоединением закоченевших стран бывшего Варшавского договора.

153

boristodorov56

преди 15 години

Не знам кой си и за какъв се имаш - но прекалено много се надценяваш, пич! Смяташ ли, че за някой от пишещите по форума ще е гордост да пишат КЛИНИЧНИТЕ СИ ДИАГНОЗИ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА, както тиго правиш? АКО мислиш, ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА МИ ГРИЖА Е ДА СЕ НАДПРИКАЗВАМ С ИЗТРЯСКАЛИ КУКУРИГАЛНИЦИ - ЛЪЖЕШ СЕ!И НИКАКЪВ НИК НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ И НЕ ПИША ЗА ДА ТЕ ИМИТИРАМ -- ВИЖДАШ - boristodorov56 - е където му е мястото.Не ме карай да се срамувам - имитирал съм те - луд ли си или що?Не забравяй да си пиеш хапчетата.Повече не се закачай с мен, ако няма какво сериозно да кажеш!КАКВО СТАНА С ГАЗТА, ЧЕ НЕ СЪМ СЛУШАЛ НОВИНИТЕ ПОРадио Москва!ИМА ЛИ, НЯМА ЛИ - КАК ХАВАТА?

152

kyky

преди 15 години

имам вече сериозни мммм съмнения, boristodorov56 е този, който се опитва да ме имитира :)най малкото на няколко места предлага от мое име безумни басове, а и стила и липсата на правопис е сходна.....дерзай, пускай още писания от мое име, още малко ми трябва да са съм сигурен :)

151

kyky

преди 15 години

Анонимен,държа да отбележа, че това писание не е от мен, а от пръкналите се наоколо бойкоборисовчета, на които им дойдох множко напоследък, и се опитват да ме копират.имаше едни гробари, имаше някви нфб-та, какви ли не опити да ме заглушат....е сега са избрали да ползват ника ми и да пишат седеращини от мое име.....ами да се излагат, като искат, тяхна работа, само споделям че аз никога не съм занимавал форума със себе си. и винаги пиша по проблема, а не се задявам с други....

150

kyky

преди 15 години

божее... седерастия,.... пич, измисли си нов ник, престани да ползваш мояа по темата - ако някой иска да лиже г*а на костов и на бойко борисов - да ходи пред парламента....

149

преди 15 години

79. - 14:26 - ЗАХАРИ СТОЯНОВ-ЗАБЛУДЕНИЯТОт: kykyне ми го цитирайте тоя отчаян русофоб!те и "записките" му толкова струват.престанете да ме имитирате не ви подхожда.никога не съм крил, че съм социалист, но съм БЪЛГАРИН :)напълно е изопачил историческата истина---------------:)))))))) Поми*яр... ти и по-велик от Захари Стоянов се направи,а? Записките са най-българската книга, бе, б.оклук! Ако ти извадя цитат на Христо Ботев срещу руския абсолютизъм ти и него ще изкараш посредствен. Това сте вие червените ***, никаква идеология няма във вас, само един робски манталитет. И доводите ви са проститутски - хайде да сме с Русия, за да имаме нефт и газ... Знаеш ли ти, г*оведо, че който не се е просълзил четейки "Записките" не само не е никакъв българин, а е най-обикновено животно на два крака? Запиши си някъде, че ако случайно повториш това, което каза в мое присъствие, някъде, случайно, без дори да ме познаваш, ще ти разбия мръсната уста. Никакъв българин не си ти... Питай другия ***, руснака, да ти обясни какво е "барский холоп", това си ти.

148

Митьо Гларуса

преди 15 години

Лятото на морето ще им го върна "тъпкано" на жените и дъщерите им! Ще има "Давай Митинка", "немножко поосралис"!

147

Б.Б.

преди 15 години

И какво, като влезете в парламента ще бъдете същите л..й...на.Крещом пеем, докато хванем кокала.

146

Аврам

преди 15 години

Да бе, САЩ и Европа ще избият омразните руснаци, ще им вземат газта и нефта и ще ни ги пуснат безплатно като пълноводна река.И АЕЦ, ще ни пуснат и луканката и бирата без пари защото сме най- готината нация в света.

145

kyky

преди 15 години

да престанем да се делим на фили и фоби, а утре в 11:00 всички пред парламента

144

преди 15 години

Тръбите не могат да бъдат пълни, ако компресорната станция не нагнетява газ. Това не е течност да си седи вътре. Глупостите на руснаците са за да им вярват разни кукувци. Ако Путин не беше спирал подаването, ако поне малко течеше щеше да е друго. Сега каквото е имало е изтекло в посока Западна Европа.

143

преди 15 години

Има ли значение ? Като стане ясно, че е Украйна ще почувстваш ли удовлетворение, а ще ти стане ли по-топло ? А от факта, че си бил прав кое ще ти порасне повече самочувствието или патката ?

142

kyky

преди 15 години

гледам имитаторчето се скатало,та да се върнем на темата....я са да видим ще се намери ли някой русофоб, който да извади факт, а не простотийка по темата `кой спря газа`

141

:)

преди 15 години

За кво спорите бре ??? има ли значение русия ли украйна ли и в двата България яде голямата хурка. Защитавайте си собствените интереси ако имате такива

140

kyky

преди 15 години

както казах зараната, украйна е крала досега и тръбите са празни.и понеже не знае какво да направи, затваря тръбите.....някой още да плюе по руснаците? виде ли се че цялата поезия е предизвикаха САЩ и украинските им ***?

139

преди 15 години

14.01.-има Станишев,15.01.нема Станишев

138

boristodorov56

преди 15 години

към 21.Залагам:1 000 лв - срещу 50 копеек - че газ няма да има и сряда, и четвъртък, и петък, и събота, и понеделник...Залагам ги и за факта, че примиера и президента на нищестнатакочина наречена България са продали България за не една продупчена руска рубла!Изкукахте ли или изкукарачухте - кремълски креатури!?Спокойно, спокойно - Иван Коспов е виновен!

137

преди 15 години

Русия ще се сърди ли, ако се свъжем към други газопроводи и ползваме газ оттам при авария или висока цена?

136

W#alker

преди 15 години

Посочете ми един Аргумент Русия да проваля посред зима договорите си.***Ще ти посоча 3 аргумента:1) Пари2) Власт3) Терор

135

Аргумента

преди 15 години

Всичко е много просто и ясно като бял ден. Русия НЯМА ГАЗ и докато времето не се стопли газ няма да дойде. По този начин по който Русия разиграва Европа се надява, че поне няма да плаща неустойки, кито са 5% от цената на недоставения газ.