59

Mountain Dragon

преди 15 години

Това да не ти е батерия, че да го извадиш и да го смениш? Реакторите се строят и всичко останало е свързано с тях, не може да ги сменяш като ти дойде кефа. Като им изтече срока на годност се затварят и погребват. Някъде да си видял да си сменят реакторите?

58

енергетик

преди 15 години

АЕЦ има всички документи за безопосна работа от МАЕ включително и от независима комисия от ЕС Оценката е положителна Реакторите не са Чернобилски тип са ВВЕР това *** значи водо воден енергиен реактор реактора като топлоносител и забавител използва топла вода с температура равна на 283 гр целзий

57

Мозъка

преди 15 години

А защо не сменим само реакторите /от чернобилски тип/, които не харесват европейците. Нали те са проблема. Останалото оборудване нека да остане. Да видим тогава какви претенций ще имат евроизмамниците! Сигурно ще ни препоръчат и от коя фирма да си купим оборудването!!! Естествено няма да е руска!

56

преди 15 години

Вижте колко безплодни двойки има в малка България - 200 000 и те чакат за инвитро. Очевидно е че това е поколението което се е родило след чернобилската катастрофа.

55

преди 15 години

Пускайте скапаните руски блокове и ще имаме втори чернобил.

54

BG

преди 15 години

Ще пускат Козлодуй, защото няма газ, но пък продължаваме да изнасяме ток! Докато *** като Р.Овч точат лиги около Първа атомна - има да чакаме някой от Брюксел да се трогне!

53

cv

преди 15 години

НЯКОЙ ЗДРАВАТА НИ ЛЪЖЕ...АКО ИНФОРМАЦИЯТА Е ВЯРНА, ВЧЕРА В ПАРЛАМЕНТА КОМУНИСТИТЕ ЩЯХА ДА НИ СПУКАТ ТЪПАНЧЕТАТА, А ТЕ САМО БЛЕЕХА "ОСАННА"...ТА.. КОЙ НИ ЛЪЖЕ???

52

!!!

преди 15 години

Колкото и да е гениален учена, нищо не променя законите на термодинамиката. Закона за запазване на енергията гласи в най-общ смисъл, че енергията не се губи, а преминава от една форма във друга. Според дефиницията катализаторите променят скоростта на химичните реакции, но не и енергията от която има нужда да протече реакцията.И стигаме до най-важното. ВОДОРОДА (в частност Oxyhydrogen-а) е ПРЕНОСИТЕЛ НА ЕНЕРГИЯ, А НЕ ИЗТОЧНИК!Повтарям за тези които не разбират: ВОДОРОТА НЕ Е ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ, А САМО ПРЕНОСИТЕЛ! РАЗБИВАНЕТО НА ВОДАТА ИЗИСКВА ЕНЕРГИЯ, А НЕ ОТДАВА ЕНЕРГИЯ!Тези прости обяснения показват, че водородната икономика е безсмислена без огромен енергиен източник, който липсва. Великия български учен не е измислил безкраен енергиен източник, а само начин за катализиране на електролизата.

51

Santa (Satan)

преди 15 години

Виж какъв си заспал... явно и да пуснат блоковете или не, то ти пак ще гласуваш за тях, комунисте. БСП ни докара до такъв хал, че още 20 години няма да се оправим от това. Аман от овце..

50

преди 15 години

антикомунистическата фразеология е интересна само за ***.нещо ти се губи приказката,на колко ракии си?

49

Калин

преди 15 години

Забелязал съм ...много неща във вас комуноидити..комунисти/социалисти ..забелязал съм...,както и по добрата,част от света и човечеството,като цяло ,че от вас освен *** нищо друго не става!

48

Веселин

преди 15 години

...к.р.е.т.е.н.и.

47

Веселин

преди 15 години

Забелязал съм,че хората които познавам с име Калин са :D

46

Калин

преди 15 години

Благодарение на изоставащата ви неадекватна и противочовешка мисъл и логика сме на дъното!До,като съседните нам страни и не ,чак до там съседни се излекуваха от комунистическият бацил бг тъпче на едно място!Пробутвате прокази на обществото..за пореден път!

45

преди 15 години

Само че златните яйца са за тройната коалиция а не за народа !

44

юп

преди 15 години

българия има кокошка,снасяща златни яйца-АЕЦ "Козлодуй".И благодарение на *** глави като вашите,които поставят над всичко благословиите на брюксел ,сме на това дередже.защото това бяха позициите и на меглена пръмова и милко ковачев!

43

Калин

преди 15 години

И всичките реактори да отворите и АЕЦ Белене да откриете ..все тая!Никой няма да вземе електроенергията!БГ-тю пак ще се набута т.е комунистите тези прикрити сатрапи по отношения на човек ,нация и държава ще я набутат!Но те няма да си плащат сметките те по по дефиниция не го правят.Ще плащат хората/човеците.Но не и те!

42

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

Podobno na Bulgaria, Slovakia trjabvasjhe da spre NPP Bohunice za da siosiguri visa za EU. Dnes SK-pravitelstvo objavi, 4e otnovo puskat sprjanata a AEZ. Slovacite opredeleno sa bili vinagi po-golemi nacionalistiot bulgarite i znajat po-dobre da zashtitavat interesite si ot nas.

41

лари

преди 15 години

Няма криза - ватмана знае най - добре .

40

ОТ НИЕ до AZ

преди 15 години

На 14.01. не ни чакай пред парламента.Ние няма да дойдем. Стига ни манипулира по форумите. Няма да дойдем,защото НЕ СМЕ ***.