85

asd

преди 15 години

Cqlata rabota s krizata za gaza , e che Rusiq pokaza na Evropa koi e shefa i che q dyrji v malkiq si djob...

84

сп

преди 15 години

Най голямата лъжа, която нашите зомбирани от червената олигархия медии непрекъснато тиражират, е за запасите на русия с газ и петрол. Прочетете в ГАЗЕТА.RU статии на тази тема.И много смешно звучи русофил или русофоб.Заради тези индивиди ние още нямаме държава.Чак когато децата и внуците им станат БЪЛГАРИ, тогава тази територия, наречена за краткост България, може да се превърне в нормална държава. http:// .gazeta.ru/column/milov/2923125.shtml

83

BG

преди 15 години

Алоо, що си мислиш, че хората са русофоби, бе, червен г.. ! Аз съм запален РУСОФИЛ и краен антикомунист! Какво значи да мразиш руснаците - Тургенев и Толстой ти звучат като Путин и Сталин ли бе , червено ***!

82

BG

преди 15 години

да припомня на No 80 - "Който на познава Сибир - не познава Русия!" Как я изгубихме, тази мъндзърка Русия!

81

Koko

преди 15 години

еврейска подлост(Ал.Милер) шефа на Газпром + имперски болни амбиции на руснак *** и Медведев = газова криза (мразнещи хора , затворени предприятия)

80

преди 15 години

Някой от коментиращите гледал ли е филма ,,КАК ИЗГУБИХМЕ РУСИЯ'' излъчиха го по някогашния ,,Ефир'' 2 през зимата на 92 или 93 г.около полунощ там бяха казани и показани много неща за оная РУСИЯ и за СССР финала беше сюрреалистичо реален

79

rusnak

преди 15 години

smqh v zalata be bunak:)))))))))

78

преди 15 години

" ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕНОбн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че:1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки"Пробват се да ни управляват пак по същия начин.

77

Калин

преди 15 години

Та да оборя с факти наукообразните инфалтилни съждения ,на някой комунисти/социалисти т.е лъжливи и маниполиращи и крадливи индивиди.Ще кажа следното ,който не вярва да отвори гугъл.Руска държава няма от 1917 година.Русия не е страна от тогава!Наричайте го Съветски съюз или Руска федерация все тая ..но да казвате Русия това Русия онова е неоснователно!

76

преди 15 години

Тя Москва след втората световна цели 70 години не може да се оправи с рухналото си международно самочувствие, та след третата ли се надява да се даврандиса ментално?

75

anonym

преди 15 години

Стига сте крякали срещу Русия, неблагодарници такива, сега щяхте да сте с фесове на главите и отдавна да сте забравили, че сте българи. Русия проля кръвта си на българска земя за да има държава България. 40 години получавахме руски нефт без пари, за да може българския народ да си направи къщи, затова сме на първо място в европа по брой на собствени жилища. Посочете коя друга държава ни е дала нещо, освен да взима

74

Анонимен

преди 15 години

Като чета коментарите тук разбирам защо никъде не ни уважават. Как да уважаваш хоро които се пишат по големи католици от папата,пишман патриоти които си служат с гръмки имена?Как да уважават хора които искат само да им дават?Хора които повтарят това което им казват партийните кумири , но не могат да искажат собствена мисъл.

73

има и още

преди 15 години

захари стоянов е прав но да не забравяме берлинския договор,противниците от първ. св. воина,турция като вечен съюзник на брит.империя и наш вечен враг,ролята на запада в воините на балканите и пр.тоест никои не ни обича и това е съвсем нормално.освен това-какво е украина:половината-100%тови руснаци,другата половина полуруснаци.ако някои си мисли че тя ще бъде приета в нато и ес в обозримо бъдеще е наивник.ако в русия има автокрация/все пак някакъв ред/то в украина е хаос и така ще бъде още много дълго.полувината"украинци"имат русия като своя родина а украина им е място за живеене.хаиде сега по спокоино...

72

Бачо

преди 15 години

на концерта на Кобзон не реваха- с'а що ривът?

71

преди 15 години

Фараоните така кумуват.

70

Шоп

преди 15 години

Да, браток, пак ще издухате таратора. Казвах аз, че Путин ще си реди Северните и Южни потоци от криви макарони, ама кой да слуша. Но виждам и по-добро. Най-накрая Европа ще и писне от игричките на нашите комита и ще им сложи чатала на врата. А те, милите, много не им трябва, по душа са си васали. И да не ги махнат от власт, поне ще се цивилизоват малко.

69

rusnak

преди 15 години

a be mnogo *** se e navudil bre...

68

cv

преди 15 години

Великия Български народ,е измислил приказката за ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ...1.Това за "четвъртъка", го чухме и за предишния четвъртък...2. Изнасяме 632 МV, но поддържаме ли задължителния "горещ" и "студен" резерв..., за 70 дни...3. Какво правим, ако сега спре 5 или 6 блок в Козлодуй(1000МV)...4. Какво правим с битовите консуматори, ако след изтичането на прословутия месец няма газ и колко МV са нужни за да компенсираме недостига...(а и кой излъга, че има газ за 120 дни)...5. Газ се подава, но с ниско налягане, което значи и в много по-малко количество... Кой следи в момента за ТАЗИ ИЗМАМА с подаваните количества....... НЕ-Е-Е-Е... КРИЗАТА Е РЕАЛНА И ОГРОМНА!БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ЕВРОПА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЕНЕРГИЯ - ВЪПИЮЩО!!!Словакия пуска атомния си реактор - Браво. Браво и на Турция..., иска да строи НАБУКО - ние ще помагаме... алъшвериша ще е общ..., Русия иска "Южен поток" - добре, ние го плащаме от границата на нашия шелф, но до 2013г. време много...ЗАЩО ДА ЧАКАМЕ - ЕВРОПА СЕ НУЖДАЕ ОТ ЕНЕРГИЯ СЕГА!РЕШЕНИЕ ИМА!! ... А ЕВРОПА, ТОВА СМЕ И НИЕ!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, НЕ С КАКВО ЕВРОПА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., В УСЛОВИЯТА НА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, А НИЕ, КАТО ЕВРОПЕЙЦИ, С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен... В условията на днешната енергийна криза, на основание Чл. 36, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора, в Козлодуй и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ! ВИНА ЗА ЗАБАВЯНЕТО НОСИ ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО С УМИШЛЕНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ!!!Да му го кажем на 14/01 - Пред Парламента!

67

Spiro

преди 15 години

"не струват и хартията, на която са написани."Бисмарк"А, ето това е най-вярно !

66

Бачо

преди 15 години

не струват и хартията, на която са написани."Бисмарк