32

aaa

преди 15 години

ахмед доган да го *** !!! Дръпнете шалтера на талибаните е да ги видя като имат газ дали ще имат ток :) да карат на газови лампи *** мехлюзи дето ходят с женски шалвари :)

31

преди 15 години

nedei stava za posme6i6te idiot4e. "da zemem" vika, oh da se posmeia! kade si ti 4e 6e vzema6 pri tebe be?! V ES ima turci kolkoto tri balgarii be, sedni i po4eti malko predi da izpliampa6 gluposti.. kvi 10%, kvi 5 leva!

30

преди 15 години

уважаеми шабес-гой, ти си ясен и *** за зеле не става от теб. Не ръси мозък, а се готви за съботата, когато ще слугуваш в някоя еврейска къща. И що си мислиш, че братушките като ви продават най-евтино газ, сте на далавера? Газа ви го продават не нашите братушким, а руските еврей. Това че ви дават тънко газ, означава само едно - че слушкате и се подчинявате на директивите на вашите господари. Газ ви дават и АЕЦ ще ви строят - абе такава шапка ви кроят, така ще ви обуят, че ще съжаляваш. От където ние се връщаме , вие сега отивате. Затова ви "люлят" до деня в който ще ви поискат да им се издължите платите. А мислиш ли че "руската мечка" има къса памет?

29

Turk

преди 15 години

rusia prodawa nay eftin gaz na Turcite .va6ite bratu6ki . za towa jelaq wi da e mnogo qd ! Turcia ima gaz no ne izkarame za sega ( zaradi dogovori s IMF ) . a da wi na EC ! vidqhme kakwo wi dade :))))

28

moreto

преди 15 години

присъединяването към ЕС е по икономически признаки ако ЕС има изгода не само че ще присъедини Турцияособено след кризата с газа като алтернатива на доставка на суровиниами и ще извози България ако трябва

27

преди 15 години

на бг и трябват тръби,много тръби,отвсякъде тръби.но още повече и трябват нови политици.откъде ще ги намерим?????????

26

rusnak

преди 15 години

samo kak 6te vi mu6ne trubata Turkiq:))

25

преди 15 години

На България не и трябва Набуко, а Южен поток. За добро или за лошо, Русия не иска да се разделя с България и за нас газ винаги ще има. Нека да си направи и 2-та АЕЦ, дори и с Русия, а пък Набуко кучета го яли.

24

преди 15 години

Добре, де ако все пак се тръгне да се прави Набуко и Турция стане газотранзитна страна, т.е влезе в ролята на Украйна, какво гарантира, че Турция няма да играе същите номера както Украйна сега?

23

Анонимен

преди 15 години

защо да е простащина Турция да е в ЕU ? че България глей на какво дередже влезна.. =)

22

rusnak

преди 15 години

golemi gluposti govori6, da se 4udi 4ovek kolko si izostanal...

21

преди 15 години

Atom za turcia!!!

20

Аз

преди 15 години

Те нека приемат мангалята, пък после като трябва да сложим и ***,ще питаш: ама защо стана така!? Ай няма нужда от братята българи,с двойно гражданство, за по-удобно.А пак и като гледах световната карта наскоро, пак ми се стори,че нещо не са много-много и в Европата....

19

преди 15 години

Сега е момента да се изиграе коза и да подкрепим турция в алтернативния газопровод.ЕК е поел вече 50% от стойността му по цялото трасе. ТРябва и ние от наша страна да го стартираме още тази година. Турците започнаха стоителството от тяхната още миналата.Ако побързаме, другата зима може да имаме газ през набуко.

18

преди 15 години

защото едва 10 процента от територията на Турция е в Европа.Да кандидатсва в азиатския съюз.по тая логика може да земем и Иран...Ирак... Афганистан в ЕС.Смешно е!!!

17

преди 15 години

Разберете че Русия на практика няма икономика, и сега с ниските цени на нефта направо пада в канала, остава само газа.Затова драпа с нокти и зъби, когото може да да плаща по по-високи цени просто е супер!Сега от цялата работа ще излезе че Украйна трябва да плаща технологичния разход за помпане на горивото.

16

Bob

преди 15 години

освен този през Турция, би трябвало да се направи и газопровод от Египет (Саудитска Арабия и др.) под Средиземно море до Гърция, за да има колкото се може повече и разнообразни независими доставки и да няма подобни ситуации повече...

15

Dimitrov

преди 15 години

На 17 януари предстои масов протест на полицията пред сградата на МВР.Очакват се около 15 000 служители на МВР да запазят мълчание за 15 минути в почит на починалото МВР.Полицейски протест който по първоначални данни ще бъде грандиозен. Протеста среща подкрепа от всички социални групи в обществото.

14

SD

преди 15 години

Само за информация, Италия и Испания за 2 години изградиха 3 тръби под средиземно море за доставка на газ от Алжир и Либия.За това време българското правителство... поднови договора с Газпром на цена по-вискока от средната за ЕС, както изглежда.

13

spass

преди 15 години

След подписаните миналата година с русия ТАЙНИ договори за доставка на газ, Румен Овча. ни каза, че България е енергийният център на Балканите!!!Така, че турците да си строят, не могат да ни изместят... аз вярвям на Румен Овча., а ти?