64

преди 15 години

Мечо пух бърка в общата каца и си им раздава с лъжичка.Умно е мечето,като не пита дядо си,а си ортува с баба си на 200г.

63

преди 15 години

Такива като вас са донесли най големите беди на България, добре че сте малко и народът не е с вас.

62

anonim

преди 15 години

Чемадан ...

61

преди 15 години

Тезата за "откраднатия" от Украйна газ може да бъде защитавана само от напълно невежи хора. "(Премьер-министр России) Владимир Путин пообещал нам, что после восстановления поставок, помимо газа, предназначенного для экспорта в ЕС, в систему будет подаваться также необходимый объем технологического газа", - сказал Башта.К примеру, по его словам, для транзита 300 млн. куб. м газа в день должен быть дополнительно предоставлен 21 млн. куб. м технологического газа."Остается вопрос, который Украине и России необходимо будет согласовать без участия ЕС, - речь идет о стоимости данного технологического газа", - добавил посол. Айде, оправяйте се,нали разбирате руски.

60

Някой си...

преди 15 години

57. - 14:34 - 22, зор ми е коя територияE,точно затова България винаги застава на губеща страна...

59

kyky

преди 15 години

хич не ви е зор за кризата, господа ***, зор ви е за власта.....ама народ веднъж се лъже, видя ви кво направихте, след като яхнахте едни протести, и не ви вярва повече....за кво да ходим да се бунтуваме? за да седнат костов и софиянски върху още повече пачки ли?

58

cv

преди 15 години

Великия Български народ,е измислил приказката за ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ...1.Това за "четвъртъка", го чухме и за предишния четвъртък...2. Изнасяме 632 МV, но поддържаме ли задължителния "горещ" и "студен" резерв..., за 70 дни...3. Какво правим, ако сега спре 5 или 6 блок в Козлодуй(1000МV)...4. Какво правим с битовите консуматори, ако след изтичането на прословутия месец няма газ и колко МV са нужни за да компенсираме недостига...(а и кой излъга, че има газ за 120 дни)...5. Газ се подава, но с ниско налягане, което значи и в много по-малко количество... Кой следи в момента за ТАЗИ ИЗМАМА с подаваните количества....... НЕ-Е-Е-Е... КРИЗАТА Е РЕАЛНА И ОГРОМНА!БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ЕВРОПА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЕНЕРГИЯ - ВЪПИЮЩО!!!Словакия пуска атомния си реактор - Браво. Браво и на Турция..., иска да строи НАБУКО - ние ще помагаме... алъшвериша ще е общ..., Русия иска "Южен поток" - добре, ние го плащаме от границата на нашия шелф, но до 2013г. време много...ЗАЩО ДА ЧАКАМЕ - ЕВРОПА СЕ НУЖДАЕ ОТ ЕНЕРГИЯ СЕГА!РЕШЕНИЕ ИМА!! ... А ЕВРОПА, ТОВА СМЕ И НИЕ!!!ВЪПРОСА ДНЕС Е, НЕ С КАКВО ЕВРОПА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ..., В УСЛОВИЯТА НА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, А НИЕ, КАТО ЕВРОПЕЙЦИ, С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМАГНЕМ НА ЕВРОПА...!!! Договора с Е.С. е ясен... В условията на днешната енергийна криза, на основание Чл. 36, ТРЯБВА незабавно да "пуснем", след завършване на ремонтите, малките четири реактора, в Козлодуй и ДА ДАРИМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ с 1600 мегавата качествен и високо рентабилен за нас, електрически ток, с което значително ще подобрим външнотърговския си баланс, и значително ще се приближим, до пълно изпълнение на изискванията за влизане в Еврозоната!!!ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ СЕГА, ЗНАЧИТЕЛНО ОЩЕТЯВА ОБЩОЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА И ЕВРОПЕЙСКАТА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ! ВИНА ЗА ЗАБАВЯНЕТО НОСИ ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО С УМИШЛЕНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ!!!Да му го кажем на 14/01 - Пред Парламента!

57

преди 15 години

на кой щяла да бъде дадена - поне Бг щеше да бъде поделена между нормални държави и населението да живее нормално. Добре, заради СССР се запазихме относително цели - но на каква цена? превърнахме се в най-безгласна *** на СССР и КПСС. е, не е нужно да си аналитичен гений, за да видиш, че се прецакахме .

56

преди 15 години

ДО 24.МАМА НА ТАТИ БЕЗ ПАРИ НЕ ДАВА. КВО ОБЩО ИМА КОЙ НА КОГО И КАК ГЛЕДА. ИМА ЛИ ТЪРГОВИЯ -ТЯ ТРЯБВА ДА Е СТРИКТНА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАЛОЖИ, НАПРИМЕР, НА "ДЖЕНЕРАЛ МОТОРС" СЛЕД ПОДПИСАН ДОГОВОР ДА НИ ДОКАРАТ КОЛИТЕ НА ДР.ЦЕНА И ДА ЗАБАВИМ ПЛАЩАНЕТО С ГОДИНИ И НАКРАЯ И ПРИТЕНЦИИ НЯКАКВИ ДА ИМ ПОСТАВЯМЕ И УСЛОВИЯ. СТИГА БЕ, ВСИЧКО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ФАРС, ЗА ДА СРИНАТ РУСНАЦИТЕ. ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е УСПЯВАЛ, А ПРОГНОЗИТЕ СА ТАКИВА ,ЧЕ КОЙТО КОПАЕ ГРОБ НЯКОМУ, ЧЕСТО САМ ПАДА В НЕГО...

55

преди 15 години

БРАВО НА 25 И 27. ИГРИЧКИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ ГОСПОДА ЗАСЕГНАХА И АРМЕНИЯ.КОЙ НАРЕДИ НА ГРУЗИЯ ИЗВЕДНЪЖ ДА ЗАПОЧНАТ " РЕМОНТИ" ПОСРЕД ЗИМА НА ГАЗОПРОВОДА ,МИНАВАЩ ПРЕЗ ГРУЗИЯ ЗА АРМЕНИЯ. ТА И АРМЕНИЯ СЕГА Е БЕЗ ГАЗ. ДА НЕ БИ ПАК ДА СА РУСНАЦИТЕ? СТИГА БЕ... А И ДРУГО ЩЕ ВИ КАЖА, И ПО МАЙКА И БАЩА СИ ДА ПЛЮЕТЕ ПОСТОЯННО И ТЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ВИ КАЖАТ "ДО ТУК СМЕ ТИ ПОМАГАЛИ... ОПРАВЯЙ СЕ САМ". НЕ ЛИ ТАКА? НАРОИХА СЕ ВСЯКАКВИ РУСОФОБИ, БОГ ЗНАЕ КАКВО СА ИМАЛИ ПО ТУРСКО ИЛИ ЦАРСКО ВРЕМЕ, ТА СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОБЕРАТ В КОЖАТА СИ..

54

преди 15 години

ДО 37-"НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА Й Е ВИНОВЕН"-ПРИ ТЕБ Е СЪЩОТО.

53

преди 15 години

Ограбила Русия...хаха, ако не беше Русия или СССР нямаше да имаме Добрич и Добруджа, защото само те се застъпиха за нас след ВСВ.Именно те настояха да не се взима тази земя от България

52

an

преди 15 години

ti si smeshen ...rusia ni ograbi oshte predi polovin vek i ni ostavi na ulicata

51

преди 15 години

в Украйна имат газ само за 4 денонощия, след това и те остават на студено... това е съобщено по тяхната телевизия...

50

kyky

преди 15 години

44. - 12:51 - . От: Spiro "41. - 12:43 - От: A.GАми хайде сега да видим кога ще пристигне газа при положение, че Украйна тотално удовлетвори исканията на Москва. Съгласиха се с всичко . Да видим сега Путин какво още ще измисли."ами след като заради хватки на ес и украйна се загубиха два дни, честно е да очакваме че и руснаците ще загубят два дни преди да пуснат газта.и още три докато дойде до България...или когато времето се губи заради тия, които харесвате, не броите колко дни сме в криза, и броите само когато ви отърва?майтапи...

49

kyky

преди 15 години

старецо, може ли да ви напомня, че договор за транзит между украйна и русия все пак има и той изтича 2010 година?и че по искане на украйна през 2006та договора за доставка и транзит бе разделен на два договора - договор за транзит по пазарни цени и договор за доствка по цени на около 1/3 от пазарните?и защо винаги като нямате какво да кажете и се налага да признаете истината се нахвърляте с лични нападки срещу въпросващия ви?

48

Spiro

преди 15 години

"Еее Спиро че то си чиста истина ... добре си го измислил !"Да, само си пропсунал едно важно изречение - "Съгласиха се с всичко и се надупиха услужливо"

47

f

преди 15 години

hah, каката по баща е арменка, по майка - еврейка. Украинка е по някой от бившите и съпрузи.

46

Вбесен

преди 15 години

Абе лудо куче, защо пишеш Русия с главна буква а БЪЛГАРИЯ с малка????? Истински националист си! Милеещ за майка България!!!

45

А.Г

преди 15 години

Еее Спиро че то си чиста истина ... добре си го измислил !