107

преди 15 години

Казвам се Росен Зарчев аз отивам с Костов на митинга

106

Анонимен

преди 15 години

Гласувайте за г-на Костова ,така г-жа Костовица,ще има възможност,да създаде не една фондация "Бъдеще за България",а две ,може би дори три.И като ви поведе към светлото бъдеще,заедно с господина Костова,леле-мале............

105

дърт ченгесар

преди 15 години

Да живее Костов,най-великия политик на всички времена!Вдигни се ,народе,и му ДАЙ ВЛАСТА!Той,човека,друго и не иска!Десебеееееееееееееее!:)))

104

напускане парламента

преди 15 години

цялата опозиция ТРЯБВА да НАПУСНЕ парламента и да се приобщи към протестиращите...Надеждата ми е в ДСБ и КОСТОВ!

103

Emil

преди 15 години

EDIN OT GOLEMITE ZAGOVORI NA KOMUNISTITE E SRESHTU KOSTOV.GODINI NARED SE SEJAT LAJI OT STRANA NA KOMUNISTICHESKITE MEDII I SLUJBITE NA KGB. HORA, MISLETE SAS SOBSTVENITE SI GLAVI!

102

преди 15 години

не се притеснявай! него ще го помни историята! а тебе - никой!

101

преди 15 години

Костов беше и е един добър човек, тъпанарино!

100

преди 15 години

Кой беше този...Костов...? Не си спомням...

99

:)

преди 15 години

Ей на свършила работа мноо знаете всичките. Като сте такива капацитети да бяхте станали Вие министър председател и да бяхте оставили АЕЦ-а да работи, да не бяхте крали, да бяхте продали Балкан и Нефтохима и другите длъжници със по няколко милиарда печалба и да ни бяхте вкарали в ЕС. На ракия на салата и на приказки равни нямате. Ставате смешни, що направо не заявите в прав текст, че Костов е виновен че няма газ и е студено. Няма такива дебели глави ! Няма лошо, придължавайте да си живеете във вашия си свят където Той е източника на всички злини и където е ТОПЛО навярно.

98

Dodo

преди 15 години

едва сега ме светна защо и американци и англичани са толкова зле и по думите на министър Димитров "благородно ни завиждат"! ами зле са и все по-зле ще стават с техния "двуполюсен модел"! да вземем да им пратим Царя за 5-6 годинки та и те да рахатясат, а?

97

go6o

преди 15 години

haresvaite si go,no ne ni go natrapvaite.onzi dart ko3el CARQ napravi mnogo beli,no napravi 1 dobro-RA3BI DVUPOLUSTNIQT MODEL.nima 3abravihte bre hora,kak si menkaha mestata v parlamenta-tu sini,tu 4erveni.i 4etete #27-ne se ostavqite nqkoi pol. *** ,da oglavi protestite,i da si pripi6e 3aslugata

96

anonimen

преди 15 години

За тези които мислят че по време на Иван Костов е имало по-малко продукция и тн нека си помислят отново и да погледнат БВПто. IMF са направили статистики за истинския икономически растеж на БВП (GDP real economic growth). От тази графа се определя дали продукцията се е увеличила или намалила. Можете лесно да я намерите и в интернета. Ако я видите ще видите че точно по време на Иван Костов БВПто се вдига рязко от -8 на 4. И това става за 4 години - от 1997 до 2001. Чак след 2001 до 2009 (сега) БВПто не е мръднало много много - варира между 4 и 6. Извинете но предпочитам разлика от 12 в растеж на БВП за 4 години от колкото малък растеж в БВП от 2 за 8 години. Даже сега БВПто ни ще падне - сега е към 5.5!!!

95

Dodo

преди 15 години

Иван Костов измислил Интернет? тука май някой не си е пил хапчето!

94

tan4etonet

преди 15 години

Добре е,че и полицаите ще протестират,но трябва и тях да подкрепим,защото и те са хора от народа - наши бащи,синове и съпрузи ! Народът ни трябва да бъде единен във всичко ! Но искам само да вметна,че снощи по БТВ студентските делегати бяха май поплювковци.Гледах и не вярвах на ушите си,че били постигнали споразумение с Миков...Ако е вярно,трябва да си сменят водачите...

93

cv

преди 15 години

Полицаите ще изразят най-добре протеста си,КАТО НА 14.01 ЗАСТАНАТ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И С ГРЪБ КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!НАПРАВЯТ ЛИ ГО - НИКОЙ ДА НЕ ГИ ДОКОСВА, ЗАЩОТОТАКА ЩЕ ПОКАЖАТ, ЧЕ СА НАШИ СИНОВЕ, СЪПРУЗИ И БАЩИ,ПАЗЕЩИ ХЛЯБА НИ,А НЕ ОХРАНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

92

Валентин

преди 15 години

Абе,Додо много си активен.Такива като теб едно време си правеха форумите по стените на кенефите/може би Костов още не е бил измислил интернет/ Като сделката за нефтохима няма политическа окраска,що дири Вилхем Краус там сега?

91

Dimitrov

преди 15 години

На 17 януари предстои масов протест на полицията пред сградата на МВР.Очакват се около 15 000 служители на МВР да запазят мълчание за 15 минути в почит на починалото МВР.Полицейски протест който по първоначални данни ще бъде грандиозен. Протеста среща подкрепа от всички социални групи в обществото.

90

преди 15 години

Нагъл и безочлив. Защо не си се погрижил за страната си когато беше на власт, бе . Сега вместо да гледат всички да оправят нещата, те се опитват да яхнат вълната на политическа измислица. Специално тоя няма никакво право да говори. Защо спря Козлодуй и не измисли алтернатива. *** си е ***, вари го печи го, но той има къса памет и най вече избирателна/извинявам се на шепата свестни хора/. Костов си управляваше точно по комунистически, но с единствената но съществена разлика, че всичко беше за тяхните джобове, а по социализма всичко се водеше държавно.

89

преди 15 години

Костов е финансист и политик когото на запад и в сащ признават.Няма такъв от друга партия -и в парламента и извън него.Изобщо не е негова вината за бълг. в либия.Като се правеха на способни да ги освободят защо не го направиха ндсв и бсп и дпс.Пуснаха ги когато им дойде времето.Костов не е разсипал земеделието и промишлеността. Те бяха съсипвани 45 год . от т. живков а след него от луканов доган-беров и жан виденов.Всички те оставяха бг. без ток а козлодуй уж работеше без хляб празни квартални магазинчета купонна система безработица помощи храна и лекарства от загнилия капитализъм откъдето чакаше и великата русия.Комунистите и *** доган след всяко тяхно некадърно и крадливо правителство оставят българия в туш.Няма в ес друга държава в която пенсиите и заплатите да са толкова ниски .И тези които не са в ес пак са с по-добри заплати-турция македония сърбия украйна и мн. др.

88

анонимен

преди 15 години

Мисля че е за някаква томбола ,ама пусти английски...