40

111

преди 15 години

Ако имате някакъв проблем, той е със Столична община!!!

39

младЕЖ

преди 15 години

Мързи ви да гледате и не работите и сега хайде на 14.януари. стачка. Е хванете се и работете, на една две работи ако не ви стигат парите, пак вземете и си почистете тротоарите от снега пред къщи,блоковете и магазините , оправете си градинките пред къшите и почистете в двора...В тоя студ ако се съберете 1000 мързеливи *** , можете да помогнете като отъпкате снега около Народното Събрание , защото започват редовните заседания след Коледната и Новогодишна почивка.

38

на протест

преди 15 години

доста хора ще се съберем на този протест, както и трябва.веднъж да се стори нещо колективно, от което да не ни е срам.

37

Здравко Здравков

преди 15 години

Някой казват, че умните и работливи хора няма да бъдат на протест. Не претендирам за умен, но от 4 години си плащам пълните данаци, осигуровки и т.н., значи съм поне от работещите.И именно това ми дава право на 14-ти да си взема отпуск, и да бъда на протеста.Некъдърниците трябва да си отидат!!!------------------------------------- -----------------------------Уважаемо правителство! Уважаеми господа депутати! СРАМ НИ Е ОТ ВАС!

36

преди 15 години

Момчета и момичета ... еб.е.ете. май.ката на парламента!!! и на Сергей също!!!

35

подскачащ от 97..

преди 15 години

Добре де,събираме се,измитаме ги със шутове ! А после...нали трябва да сложиме някой !!? Кой - пак лъжливия цар ? Пак крадливия *** с теменужката ? Пак Жанката - да стане долара 3000лв...някой нов мистър 10 или вече 20%,пак ухиления корумпиран бивш кмет ?..Или някоя нова"тиква"пръкнала се от борческия мутренски свят ? Мисля,че това е важното - ако ги открием,да излезем и да им дадем нашето доверие ! Съжалявам,но аз още не виждам такива..Иначе ще хвърляме камъни,ще чупиме,палиме,това го можем.И само едно може да се постигне(ако въобще се случи..)-Гоце или президента Първанов да състави служебно правителство до изборите. Е, и...Ако почистиш *** и го хвърлиш в кофата,а нея веднага изсипеш на метеното,за какво чистиш ?...

34

преди 15 години

аз май ще си водя детето у станишев да ми го храни ...щото откакто нем газ не работим ....

33

преди 15 години

На 14.01. 2009 нема Първанов и Станишев , ама нема и Газ ще изпукате без братския руски народ...

32

преди 15 години

Ало , номер 23 , ние сме на всеки километър и така до Венецуела, Боливия , Куба , СССР и .... А вашите са наши - сДС , оДС , нДСв , б'СД , сСД , ДСсъюз либерали ...

31

Андрей

преди 15 години

"Станишев е убеден, че подбудите към действия на 14 януари са цел да се реши проблемът на една или друга общност."Да г-н Станишев, но няма да сте вие. Да опитаме и на другите прасета

30

преди 15 години

мазен, тя работата отдавна не е за Студентски Град - случилото се там само поразклати препълнената чаша, та помията май ше прелее и ше ви издави. Я недей дава акъл, ами се ослушай за някое каналче към чужбина, че тоя път май нема да мине без трепане.

29

Десебар

преди 15 години

Мишка нещастна. До 14ти има шанса доброволно да си подадде оставката. След тая дата вече ще му я искаме както ние си знаем.

28

ТодорБатков

преди 15 години

Четете само 22 и го запомнете хубаво ! Имам орден СТАРА ПЛАНИНА - трябва да ми вярвате..

27

ЗА НАРОД

преди 15 години

A бе Станишка я вземи *** Догановата П.И.Ш.К.А. и не се обаждай неподготвен ... нещастен некъдърен бесепарски(комунистически) *** ... Това е най наглото и лицемерно същество в Българската политика научено само да краде лъже и спекулира от малко е закърмено с лъжи и измами ... Въм *** нещастен .... !!!

26

преди 15 години

време е някой да изхвърли *** !!! 14.01

25

ВЪН!!

преди 15 години

ВЪН, АРОГАНТНИ НЕКЪДЪРНИЦИ !!И не питайте дали следващите имат подготвена програма, защото е сигурно, че който и да дойде ще се грижи по-добре за хората!!!!! По-зле от вас не може!!!!

24

hhh

преди 15 години

бе ще има някаде 100 хил. крайно десни;

23

преди 15 години

Абе... вие си казвайте отсега молитвата "Бай бабо, да не ме срещне мечка", щот преди време едни другари се въргаляха на пода в Парламенто докато припяваха Къде си вярна ти любов народна, па тя народната любов беше отвънка и напиняше да нахлуе вътре и да им се излее върху *** кратунки като пълноводен поток. Та не се знае, подгответе се отсега, ако трябва раздайте на парламентарните групи на БСП, ДПС и НДСВ текста на Къде си вярна ти любов народна, та да са подготвени като стане време...

22

младЕЖ

преди 15 години

Какъв 14. януари. Никой няма да си ходи ! Стига сте плашили народа. Да живее Президента Георги Първанов и Сергей Станишев и Ламбо и патриарх Максим и младогвардейците и комсомолците, които после ще управляват.

21

dizzymisslizzy

преди 15 години

Правителството само прехвърля топката на Бойко Борисов.*** какъв е тоя Бойко,бе??За всичко виновен ...... за кучетата,за бoклука,за заметресенията,за трафика,за глобалното затопляне,за ниските/високите температури и т.н все Бойко виновен,а Станишев и компания винаги гледат да излязат чисти от всяка ситуация.