108

анонимен

преди 15 години

Много са нагли ,алчни и некадърни докторята.понякога и да си платиш...,то некадърно бе ,пак ще те обърка.А в дълбоката провинция каква е трагедия-ще си родиш на паважа ако не платиш.Смее ти се в очите и ти се подиграва докато не се бръкнеш. Голяма скръб-това е най-хуманната професия май....

107

анонимен

преди 15 години

и да им платиш ,понякога пак си патиш от тези некадърници.то хабер няма от нищо пък ще допринася за здравеопазването. Е аз цял живот ще си нося мъката причинена от такъв некадърник.

106

анонимен

преди 15 години

И да им платиш ,понякога пак си патиш от тези некадърници.то хабер няма от нищо пък ще допринася за здравеопазването. Е аз цял живот ще си нося мъката причинена от такъв некадърник.

105

padarizator

преди 15 години

леле колко е смешно да четеш как злобни,прости и необразовани хора говорят за материя като медицината!

104

преди 15 години

докога ще се гаврите с човешкия живот. дано на вас се случи или на най милото ви.

103

преди 15 години

Лека му пръст на бебето... и на 23 годишната жена... Амин!

102

none

преди 15 години

(една от причините да напусна БГ е, че исках да имам деца!)Ot kanadec li ? Ili ot BG v Canada? Pitam, zashtoto mi e lyubopiten nachina na misleneto ti. V koya provinciya zsiveesh?

101

преди 15 години

Брадва за тея доктори!Ако емигрирам, ще бъде заради здравеопазването. В тая държава и от грип можеш да умреш заради тия некъдърници!

100

Късметлийка

преди 15 години

"Д-р Скочев добави, че вероятна причина за инфекцията, наложила отстраняването на матката на жената, е аборт, който тя е направила по собствено желание на 6 март миналата година. Той поясни, че след прекъсване на бременност е желателно да не се допуска ново забременяване в рамките на 6 месеца. "Ей сега се оказа, че жената е виновна ли??? Тоя доктор хахо ли е!!!2007 лятото, за нещастие, си загубих бебето! Още по-голямо нещастие беше, че това се случи в БГ... По време на кюртажа се събудих от упойката и около себе си чувах некви каруцарски ругатни!!! Това се случи в Майчин дом - СофияПонеже съм честна и проста, казах, че нямам осигуровки и си платих за "услугата" близо 500 лева - нямах сили да се разправям.Също така си платих и глобата за промяна на полета и се прибрах в Канада...40 дни по-късно отново бях бременна! И лекарите тук (за които също се говори колко са смотани) ме увериха, че няма проблем и матката е напълно заздравяла.По-прекрасно раждане и по-професионално отношение не мога и да сънувам! (една от причините да напусна БГ е, че исках да имам деца!)Извод: това с чакането 6 месеца да го разправят на баба ми! Какъв е този аборт в 21 век, който така ще нарани матката, че година и по-късно ще бъде евентуална причина за смърт на плода, при това след / около термина!!!!!!!!!!!Дано има Господ за тази жена!

99

преди 15 години

раждане - 1000 лв на дбоб във варна.ако не дадеш - мреш ! ето вижте.

98

преди 15 години

крадат от здравната каса колкото може по-по-по-много.И ако не доплащаш на ръка така се цупят стават арогантни и заядливи.А няма защо да им се доплаща те и без това са неспособни да лекуват.Ходят на работа с една единствена мисъл-днес колко ли ще успея да рекетирам.

97

преди 15 години

а ти колко стомаха имаш бе гадняр че за не получи някой безплатен обяд ти му го излапваш .Да се задавиш от лакомията си.На всичкото отгоре и българските ''санитари с дипломи за лекари ''са абсолютни некадърници.

96

преди 15 години

Niamam komentar!

95

преди 15 години

алоооооооооо 93!!! На моята заплата, знаеш ли колко са ми здравните удръжки бе ***!???????????? Не си плащам ли бе? ***!!! Готова съм и да платя допълнително, но в случите, в които съм имала допир с родните медицински "светила" ми се е гадило, да гледам как нагло си търсят пари!!! Корумпирани мизерници сте! Нагли, лоши хора, търгуващи със здравето на хората!!!

94

Калин

преди 15 години

Крайно време е лекарите да разберат,че здравето на хората не е стока.Крайно време е да разберат,че хипократовата клетва не са думи лишени от смисъл.И мааави до кога ще пиете по време дежурства.В тази страна всякви *** се гласят и ги правят за лекари.До кога така.Що не си вземете здравните грижи и не ги приложите на практика в останалата т.е по добрата част на Европа.

93

преди 15 години

Крайно време е да разберете, че здравеопазването е скъпа услуга и че НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

92

НЕЩАСТНИЦИ

преди 15 години

докога бе маини ще умират хора и деца от това че искате пари бе?да не дава господ но на мен ако се случи ще ви застрелям *** гадни

91

do burgazliq

преди 15 години

Ne gubi vreme bratko v hodene po bolnici i nekadarni doktori.Otidi v Stara Zagora-ortopedi4na bolnica: D-r ADELIN IVANOV-HILQDI BLAGODARNOSTI NA TOZ 4OVEK-ako ne be6e toy, do sega da bqh ostanala invlid.

90

nora

преди 15 години

живея и работя в чужбина от една година но си мисля че навсякъде има гафове но поне не ме изнудват за пари плащам си осигуровките и имам лекар не ми искат нищо на ръка а в бг какво е каса за събиране на подкупи но като цяло нашите лекари по ги бива тук просто са.....Варненка съм и съм раждала в варненския родилен дом на окръжна болница защо там няма инциденти имахме прекрасни гинеколози но сега просто е ужас дано спасят жената не плюйте България а се борете с корупцията не давайте подкупи и ги топете ако ви искат те се образоват безплатно и ние достатъчно им плащаме като се осигуряваме . срещу една клинична пътека безсъвестни хора не мога да ги нарека лекари взимат около 2000 лева безумниците и все не им стигат.но ние сме виновни плащаме като попове и не ги съдим при гре6ки ....

89

преди 15 години

СРЕДСТВОТО ПОСРЕДСТВОМ КОЕТО КОМПЕТЕНТНИТЕ ПРОСЛЕДЯВАТ ВСЕКИ КОМПЮТЪРНО НЕГРАМОТЕН-С КАКВА ЦЕЛ?