58

az

преди 15 години

НЕ ЧЕТЕМ КОМЕНТАРИ НА МАЙМУНИЦА :)

57

VAZDUHAR

преди 15 години

OCHAKVAJTE PALNA POBEDA ZA VELIKA RUSIA !!! VSICHKI CHAKALI -ATLANTICI SA GUBESHTI .ZASHTO NE VI POMAGA AMERIKA DA LAETE PO-SILNO ? ZASHTOTO AMERIKA VECHE NE MOJE DA DIKTUVA NA RUSIA !!! VAS VI OCHAKVAT TEJKI DNI . NAPALNO ZASLUJENO . PREDI 1989 REVJAHTE PO PLOSHTADITE KPSS ! BKP ! KPSS! BKP ! PO SASHTIJA NACHIN KAKTO KAZVAHTE " HAIL *** " . 20 GODINI DJAFKATE ZA "DEMOKRACIA" . KAKVO SHTE E SLEDVASHTOTO ? ZA NISHTO NE STAVATE !!!

56

Калин

преди 15 години

Какви ги дрънкотиш ти.Не ми се прави на много умен ,като поназвайваш нещо за тези древни градове.Той си мислил,че знае.Той си мислил ,че много разбирал.Той си мисли,че САЩ и Англия нямало да ги има.Аман от такива наукообразни *** ,като тебе.

55

преди 15 години

Отново почват бодряшките очаквания. Ще видим довечера товарищ путин какви нови условия ще измъдри.

54

tan4etonet

преди 15 години

До 49 - ...заеми са...заеми...Никой не дава бели пари за черни очи ! Насреща винаги се иска нещо ! До 51 -Може и да ти е правилно мисленето,обаче до тука изреди само починали българи и само един жив - Костов ! Други алтернативи ?!

53

преди 15 години

vijda se koi s kakvo e naqsno, sled kato sravnqva6 otno6enieto na Zahari Stoqnov kum Rusiq sprqmo tova na Botev...

52

46 до 48

преди 15 години

vruzkata e 4e predlagash neuda4na alternativa po otnoshenie na gaza.Turzia samo tova 4aka- da zavisim ot neia kolkoto se moge po pove4e linii.A za tova,4e nishto ne se pravi za ograni4avane na neinoto vlianie su m na edno mnenie s teb.Naprotiv- probivut im e goliam.Za sega samo v Kurdgali,a posle i v drugi gradove. Naprimer- isliamski zentur(razbirai na terorizma) v Sofia.A predi nego imashe edin Rumen Vodeni4arov.

51

quer

преди 15 години

Ей ,ама много *** народ.Как ще ни е малка страната .3 пъти по-голяма от Белгия,по-голяма от холандия,по гляма от Австрия.почти колкото Чехия и Унгария , по голяма от Сърбия.Проблема е да се справим с русофилите,както го е правил Стамболов,да не допускаме сърбите и албанците,както направи Костов и да зазстанем непоколебимо на европейския коловоз,както искаше Левски,БотевСтамболов,Захари Стоянов-те не бяха русофили нали.Обичаха си Българийката и не правеха политика с нея,а умряха за нея.Прочетете пак за Строителите на съвременна България, какви глупости пишат клакьорите тук за заробващи лихви по европейските средства.Няма такова нещо,мислете по европейски,защото децата ни и внуците,ако попаднат под руско крепостничество никога няма да ни простят.Питайте рускините за положението в Русия и ще ви се отворят очите за олигархичната държава!

50

преди 15 години

Меркаторе, до 20 години най-много Щатите въобще няма да съществуват, Москва и Лондон ще бъдат Мохенджо даро. Тогава никой няма да говори за политика, а ще мисли как да оцелее.

49

преди 15 години

45, "онези спрени пари" заеми ли са?

48

преди 15 години

гледам коментарите...некои си струват некои не....в това число си ти и тоя дет говори за "сваляне на ***" ала-бала.... а на мен не ми е ясно защо намесвате въпроса за газа със проблема относно турското влияние в България....то си го има, ама ние нищо не правим по въпроса...имаше там един В.С.който се опита нещо ама ние го оплюхме....чакам те с отговор 46

47

Raven

преди 15 години

Като си slavianin поне пиши на български бе *** неграмотно!

46

Какво значение

преди 15 години

знаеш ли ,очевидно е ,че имаш тромаво мислене,но не можем да ти се сърдим- това е божа работа. Но да не се образоваш и мислите ти да бъдат формирани на база неграмотната ти злоба, просто не знам. Каква "червена чума",какви глупости за пан славянство ми говориш? Ти да не си ***,бе?

45

tan4etonet

преди 15 години

Това да ни е проблема..Спрете да се взирате в дървото,защото не виждате гората около него ! Не ни е само газа проблема ! Работата е там,че не сме обвързани само енергийно,а и чрез много други монополи...Правителството ни е виновно дотолкова,доколкото няма ясно поставени цели.Стреми се да седи на два стола,но международното положение е такова,че по този начин ощетен остава само народа ни.Целите на ЕС не са,както си мислят мнозина,да направят от България цветуща държава и е време вече да го разберем ! Всеки един заем,който ни се отпуска,ни обвързва,освен с договор защитаващ чужди интереси,а и с достатъчно висока лихва,която да ни зароби за дълги години напред.Така,че не искайте онези спряни пари,защото още повече ще затънем !

44

преди 15 години

"Но въпреки това, бих желал вие де се ръководите при разрешаването на тази задача от едно мое поръчение: всички действия могат да се извършат само след подписването на документа, каза Медведев по време на срещата си с Милер край Сочи. Руският президент отбеляза, че няма друг начин за спирането на кражбата на газ. Медведев подчерта, че за съжаление не е останало никакво доверие към украинската страна......................................... ................Колкото плащат европейците, толкова са длъжни да плащат и украинците, каза Медведев."

43

преди 15 години

Русия да си плати игрите с Украйна. Никаква руска газ в страната ми докато Газпром не плати неустойки от 10% от недоставените количества за всеки пропуснат ден, плюс разходите за преминаване към мазут

42

преди 15 години

2 дена без газ и айде...пак недоволствате...монетата има 2 страни не забравайте!!!

41

Желязко Желев jele

преди 15 години

...........Права си.Можеше да посочиш примера със Сърбия.Ама тоя избор не е на дневен ред.Първо трябва да изритаме политическите .........................../дето се продават за пари/и после да я мислим.

40

Желязко Желев jele

преди 15 години

......................Бардаците на държавата/БСП,СДС,НДСВ,ДПС и по новите такива/ще оцелеят заедно с .........................в тях . .До следващата криза след месец-два.После нищо се не знае.

39

tan4etonet

преди 15 години

Положението е такова,че ЕС и Русия си ги премериха...Украйна беше само заложник в играта,а България го отнесе по презумпция за виновност...Сега,тъй като страната ни е много малка и икономически разбита(тенденциозно),остава пак да избираме на кой господар да слугуваме.Алтернативите са 2 : 1-ва - да се влеем в процеса (от Запад) на глобализацията,където имаме всички шансове да се претопим като етност(българи) и окончателно да се смесим с всякъкъв друг вид етноси;да получим като подаръци още джамии и ислямски училища,а в добавка - нови лични карти с чип и след това и лични чипове и така да ни пуснат вече свободно из цяла Европа,вкл.скандинавието ; Вторият вариант е : приемане безусловно на всички изисквания от страна на Русия,излизане от Нато и ЕС и разполагане на руска военна техника на наша територия...Разбира се,може да бъде включен и трети вариант - независима България,който,обаче,ще ни постави като остров сред море,а не това са плановете на ГОЛЕМИТЕ и едва ли ще ни го позволят...Така,че разумно е да изберем по-малката злина ! Аз,лично,предпочитам да ме управляват християни,а не,както до сега - мюсюлмани ! Само не казвайте,че съм комунистка,защото дори не съм комсомолка !