10

Бургазлийка

преди 15 години

Аз пък се питам сащо при опасност от пренатоварване на ел.мрежата, целия град цвети като коледна елха? Снощи излязох из центъра и за първи път си дадох сметка какви разхищения на електричество се правят!!! Цялата община светеше, по фасадата й имаше лампи светеши като знамената на БГ и ЕУ, хотел България светеше и той целия - реклами на водки, уискита, мобилни оператори...., БСУ и той с цялата си коледна украса свети ли, свети. И после как да няма режим в града???

9

преди 15 години

Но пък почти го спряха в софия

8

.

преди 15 години

Тока в ЦГЧ спира заради аварии причинени от претоварване на мрежата.

7

бургазлия

преди 15 години

Е хубаво ,ама почнаха да спират тока в ЦГЧ, така че ...Ние тук никога не сме разбрали за благата топлина на парното.Открай време мръзнем като кучета.А тук снощи валя сняг и кметчето не си помръдна дъто на опясячават или да минат с луга . Улиците сутринта бяха стъкло ,ама на кой му пука нали има паяци ,кото рекетират бургазлий срещу 100000лева чиста печалба на месец. Умножиха улиците с предупреждение за контрол от паяк. Мизерници .

6

До #4

преди 15 години

Ако подгряват като в София-овча купел - първо търсиха релси ,че *** ги бяха краднали, после цистерни и "още го подгряват" ако трябва и да го дестилират седмицата уйде.

5

преди 15 години

а ти да четеш че тепърва топлофикация Бургаз започва подготовка за подгряване на този мазут, 2 дни след спирането на газа, защо непочна преди 2 дни?

4

ASR

преди 15 години

Приятел мазута се подгрява от 1-вата минута която спряха газта. До да не става за 1 2 дена.

3

старши матроса

преди 15 години

Всички топлофикационни централи в България са окомплектовани със стопанства за два вида гориво / газ-мазут, газ-нафта/. По инструкция преминаването на котелен агрегат от един вид гориво на друг става за два часа при това без спиране. Съгласно плана за есено зимната отоплителна кампания която топлофикациите всяка година изготвят през м. август - септември трябва да имат в наличнаст мазут в складовите резервоари за минимум 20 дни. Пита се кой не си свърши работата?

2

преди 15 години

защото на тях им е все едно дали топлото ще дойде до теб днес или вдруги ден, техният уред ще им брой 'топлата вода' от 30 градуса влизаща във твоят вход и ще си я платиш като свята.И защо да им пука, в зградата на топлофикация са на климатици на тях не им е студено

1

Морски

преди 15 години

Пълни нещастници. Докато имаха авария на компенсатора защо неподгряха мазута.