37

Geri

преди 15 години

Ако ни вържат газа и с ивицата Газа ще стане страшно!А бе не се ли занимаваме много с тези газове?Ивицата Газа ,газа от Русия,газа на Азис,газа на някоя и друга чалгаджийка...А бе много газове станаха в атмосферата!Пфу!

36

Калин

преди 15 години

Що не го направиха до сега,каде бяха?Тея комунисти скапани опропастиха страната.ЕС и да даде нещо ,като види кой ги иска тези средства и кои ще разполагат със тях..ще си ги вземе обратно.И с право комунистите само крадът.Този филм с евро средства и бг комунисти сме го гледали вече.

35

Борис Борисов

преди 15 години

Министър Димитров говори непрекъснато глупости. Решение за изграждане на газопровод между България и Гърция трябва да вземе парламнта за да се изгради, а преди това трябва да има решение на съотвения орган на Европейската комисия.

34

преди 15 години

Кой ще ни даде пари от Европа, независимо за какво са, след като видяха как се краде тук?????? Ще ги видим и парите и новия газопровод през крив макарон !!!

33

Фидел Буш

преди 15 години

Българина мрази да мисли.... особенно по-младите! Не всички но повечето, извинявам се на останалите.Излива от промитата си кратуна това к'вот са му напомпали под налягане разни стари, нови братя и т.н. .... Все там кои са.Болшинството "политолози" във форумите търсят виновни комунистически вещици... - пичове!!!! там в Русия са по-големи капиталисти от западняците .... забравете за комунизъм, социализъм и т.н. Умря... Както няма разлика между Хитлер и Сталин, така няма ралика между САЩ и Русия, всеки иска кокал.... А ние къде сме? Плямпала! Е те тоя ---който както иска за такъв да го приема--- мноогоо добре си ни го казва "НЕ СМЕ НАРОД" Та да си го признаем ----- сами сме си криви братоциии .................................................. ......................... В интервюто Божков, който изключително рядко контактува с медии, се изказва по всякакви въпроси.Във връзка с предстоящите тази година избори той заявява:"Изборите не са изпитание за българския народ. Защотонародът гласува безотговорно и след това псува.Вика си: И тези са като онези! Подхожда безотговорно, защото политиците непрекъснато му внушават, че нищо не зависи от тях.Ние винаги зависим отнякъде - от Европа, от Съветския съюз, от Америка, все зависим. И народът си казва: Какво да гласувам, каквото кажат от Брюксел, това ще стане. На българите им е по-лесно да не носят отговорност, дори за собствената си съдба"."Властта в България се ползва за лични цели, нали го виждаме. Кои точно идеи налагат управляващите? И какви програми? Това е битка за кокала. Няма идеи в партиите вече. И вие го знаете, нали? Няма дясно, няма ляво, няма идеи.Има едно чуждопоклонничество. Чакаме отвън да ни кажат какво ще ни дадат, какво трябва да направим и ако не го направим, как ще ни накажат. Сякаш сами сме си подложили главата.След като подчертава, че "ние българите не сме нация", Божков.....

32

преди 15 години

и защо сега чак се сетиха???????

31

МАЙНА

преди 15 години

ЗАПОЧНАХА ПЕРИОДИЧНО ДА СПИРРАТ ТОКА ПО КВАРТАЛИ В ПЛОВДИВ

30

преди 15 години

ako Pytin nari4a6 poserko, to za Goce nqma da otkrie6 nikoga dyma koqto da go napravi mnoooogo po dolen ot Pytin, a toi e 4ovek , koito si pazi interesa.....ti ako prodava6 ne6o i ne ti go pla6tat 6te produljava6 li da dava6??!! ama ti si promit mozuk"yessur-4e" i ti ne moje6 da misli6 a samo plqmpa6 i povtarq6 kakvoto si 4yl po "nezavisimite " ni medii

29

преди 15 години

dogodina vie ne samo nqma da ste politici, 6te ste trypove, dano izgniete v nqkoq kanavka vsi4ki do edin v parlamenta

28

Желязко Желев jele

преди 15 години

.............Министър с достоинство би си подал ОСТАВКАТА.Имали такива-не.А дали стават за реакторите 1-4 за гориво де.Нееее за нищо не стават.

27

Десебар

преди 15 години

Дългия инкасатор е истинския виновник за това положение.Тоя капутляк ни зароби, нарочно отказвайки свързането още отпреди 3 години.

26

natacha

преди 15 години

Този трябва веднага да се маха!

25

преди 15 години

аз карам на автогаз-(пропан-бутан) и съответно мен кризата не ме засяга. Природния газ(някои му викат метан) е най-доброто гориво и автомобилите биха вървяли доста по-добре на природен газ отколкото на бензин,(колкото е по-малък броя на въглеродните атоми в едно гориво, толкова по-добре изгаря, природния газ(метана има само един въглероден атом в състава си), но човечеството се е захванало с бензина защото петрола е лесно преносим и лесен за търговия, докато готиния природен газ(метан) може да се пренася само по тръби. Не можеш да го нахакаш в някоя цистерна и да го возиш до бензиностанции.

24

преди 15 години

15. - 18:45 -От: АнонименБраво, бе! Само как "сваляте правителството" от меките си кресла пред компютрите си на топличко. Кефите ме, *** прости! А аз днес висях на студа пред Украинското посолство на протест! Не че нещо грандиозно съм направил, но поне НЕЩО ПРАВЯ! А вие само си чешете пръстите! Що ви нямаше днес там, бе! СТРАХЛИВИ ***! !------------E, явно освен за висене пред посолствата за друго не ставаш...Виси си. има една приказка: Истинският мъж не е този, който умее да се бие добре, а този, който може да разбере кой му е враг.

23

jaha

преди 15 години

Връзват ни с Гърция, ама догодина

22

OVERGAS= GASOVER

преди 15 години

Пишем защото радиаторите са студени...а ти защо искаш хората да не си казват мнението...да не би да ти е криво колко се оср..ха комунистите...

21

ЦРУ

преди 15 години

Абе що не помогнете малко на тази държава като спрете да пишете глупости и си изключите компютрите?! Украинецът краде, руснакът виновен, българинът реве "Да живеят Костов и ЕС"...

20

tan4etonet

преди 15 години

Ако беше висял пред руското - щяхме да дойдем !...

19

Stratford

преди 15 години

...удивително ми напомня в мутрата на баба Яга в процес на възмъжаване. Само си го представете с една забрадка и яхнал метла :)))

18

преди 15 години

Благодаря на тези, които се отзоваха на въпроса ми за пропан бутана и газа.