80

преди 15 години

Ти си най-голямата п*тка в тая държава. Ако беше истински мъж щеше да напуснеш поста си преди да се случат тези проблеми, с достойноство, а в момента лижеш собствения си за*ник. Много добре знаеш, че повече никога няма да си премиер....сигурно за това ще се нагушиш като за последно.

79

преди 15 години

Ами почни да четеш писмата и ще разбираш някои неща предварително, а не следварително

78

bg

преди 15 години

Не е важно кой ще ни управлява - важно е да започнем да търсим сметка,да сме на улицата за най малката нередност,да си заслужим свободата-много време вече не знаем какво да правим с нея.

77

иван

преди 15 години

добре ,бутаме серго ,за кои гласуваме като всички са *** ,искам да знам

76

преди 15 години

1500 лв. заплата за чистачка във Върховния съд

75

bg

преди 15 години

Еее,пак се намери повод да се отвлече вниманието на хората от ставащото в дьржавата.Тая газова криза нямаше да е на дневен ред , ако горе си бяха свършили работата.Всички засегнати държави намериха начини за овладяване на кризата -само нашите бездарници се карат-кой знаел,кога знаел и как нищо незнаел.Пълни глупости--никой управляващ незнае защо е на поста си и какво трябва да прави.В същото време медийте продуцират невероятни заглавия---малеее-много сняг,ухааа-страшна криза с газа,иииии-карат се Русия и Украйна-----айде стига вече.По цял ден слушам -газа,газа,чета-ГАЗА,.Ясно е че тоя проблем ще се реши, пък и не виждам кой знае какви драматични последици.Мен ме касае това че получавам 380лв. заплата и тия колкото и газ да ми докарат и топло и електроенергия АЗ НЯМАМ С КАКВО ДА ГИ ПЛАЩАМ . Няма как да отглеждам децата си, живеем като скотове--незнам как се живее нормално, и най лошото е че свикнахме. Ножа е опрял до кокала и е добре в тая насока да насочим усилията си-държава|ако има такава| ,всички ние И МЕДИИТЕ

74

evil

преди 15 години

...

73

Rosen

преди 15 години

Jiveq ot 8 godini v Germaniq, dale4 ot roditelite mi, setra mi i decata mi, i go pravq ne zashtoto mi e kef, a zashtoto sam prinuden po tozi na4in da pomagam na blizkite v tezi tejki vremena. 1 000 000 balgari jiveqt i rabotqt v 4ujbina i prashtat spe4elenite pari v Bg ne zashtoto sa rodoostapnici, anonimen glupako 70

72

преди 15 години

Българският народ трябва да приживее тези некадърци и на изборите да каже едно "дрън, дрън". НЕКАДЪРНИЦИ ПРИ ТОВА КРАДЛИВИ.

71

kiko

преди 15 години

A OT KOLKO HORA SI PREDUPREDEN 4E SI GEI ,ISKLESIAK RUSKI.

70

преди 15 години

Сашко, пак не си разбрал ситуацията - Русия има 2 договора за газ с Украйна - за доставка и за транзит. На 01.01.09г. те спират доставката на газ за Украйна, защото онези украински гейзери не си плащат последните доставки на газ. Но газ си тече по транзитния договор към страните от Европата. На 05.01.09г. Русия спира и подаването на транзитния газ, защото за 5 дни Украйна е откраднала над 20 % от транзитния газ, предназначен за Европа и за нас. Кажи ми сега кой е крадеца и кой вика дръжте крадеца? И мисли малко повече, преди да ми пишеш сълзливи коментари, изпълнени с фалшиво родолюбие, защото си просто поредния анонимен родоотсъпник ...

69

SAPATA

преди 15 години

Министър и министър-председател твърдят противоположни неща.Сега остава да разберем, кой от двамата лъже.Защото това е показателно за хаоса в управлението.И всички знаем, че Петър Димитров /Поразяващата Уста/е подставеното лице на Румен Овчаров.Също знаем, че те са част от лобито на Енергийната мафия.

68

mama

преди 15 години

От Бургас съм и имам информация, че още преди Коледните празници е имало обаждане от "горе" в "Лукойл" с думите: "Мазутът да тръгва за София" така, че да не ни баламосват. Аман от тях! Не, че в случая правителаството има някаква вина за неуредиците между Русия и Украйна ама с това информационно затъмнение останало им от време оно ме дразни много!

67

tosunbey

преди 15 години

drun,drun-tva e serGey stani6ev

66

JD

преди 15 години

Путин снощи обвини украинците в опит за корупционна практика на правителствено ниво. Видимо кризата ще се задълбочи. Украйната готова да издържи до късна есен. Ислед това , естествено, може да клекне. Въпросът: ние ще издържим ли и на каква цена?

65

преди 15 години

Щях да ти кажа, че ще имаш проблеми с Русия, както и всяко следващо правителство, което не скачка по болшевишката им ***

64

*

преди 15 години

С такива " патриоти " като серГей на Р. България врагове не и трябват

63

Александър -Германия

преди 15 години

Живея от скоро в Германия и гледам и слушам всички абсурди които стават в България.Съжалявам хубавоте хорица които продължават да бъдат лъгани и баламосвани по всякакъв възможен начин за известни факти.Ще кажа само това малко преди настъпването на нова година имах възможност да пусна руска телевизия по която предаваха как Русия големия брат спира кранчето на до скорошните си партньори в ОНД Украйна.Това е с дата 31 срещу 01 през деня по новините на руската телевизия.Така че не е трябвало никакви разузнавания да се правят просто е трябвало да се види това .А как да се реагира незнам може би наистина някои хора баяджа се успаха докато лапат и глозгат опърпаната ни държавица.Крайно време е да изгоним тези които не вършат работа че да дойдат тези които да я вършат .И по малко приказки повече дела .

62

Vofka

преди 15 години

А ве хора защо сте се нахвърлили на Сергей Станишев той си е българин и обича РБългария като Родина, и аз като него съм израснал в Украйна, ама вече много години живея в София, и РБългария не ми е чужда и безразлична, повярвайте на мен в Украйна той беше болгар винаги, а не руснак или украинец.Не може така да псувате човек при положение че не знаете какви са му чувствата, а чувствата му аз съм сигурен само обич към български народ, лошо че е попаднал в кофти система, която превръща даже най-чист човек на един звяр

61

Vofka

преди 15 години

Сега поразрових в украински мас-медия, ситуация в страната е стабилна, народа е спокойен и подържа правителство да се бори до край, защото никой, даже големи металургически предприятия не осетиха спиране на газ.По-първо Украина добива своя газ 65 млн на ден (толкова количество уж те откраднаха за 5 дена, къв е смисал,ама руснаци забравиха да кажат че технологични загуби някаде варират към 10% процента) който стига напълно за население, второ добре се подготвиха към разправии с Москва щом хранилища им пълни и спокойно ще издержат до края на зима и плюс към всичко ще дават и на Молдова.И на руснаци и на украинци май много не им дреме за други държави, ама въпрос защо РБългария не може да издержи поне две седмици без поставки на руска газ май сега ще стане актуален, аз колко пъти чувам от американци, от украинци също, от европейци за приоритет на енергийна безопасност, май даже виждам хубово че тази криза се случи да покаже на РБългария нейния пробелм, съответно ще има евентуално и решение.