16

svetlito

преди 15 години

nie pak ne sme na sastestvenata tema abe rusnacite ni..................... , a nie se yademe s turskite firmi , ha da vidya smel4agata koyto ste oplyuye Alyosha , Ayseto lesno ya plyuete

15

bobi

преди 15 години

mnogo sme meraklii na vnosnoto , holandskata bila po ka4estvena, ya pomislete kolko dena taya maya patuva do tuk kolko stoi na sklad i kolko ka4estvena moje da bade tya sled 2 sedmici laskane po tirovete, ama sme gotvereni ot vsyakade samo da e 4ujdo

14

mirko

преди 15 години

nyamam dumi , samo prostotii govorime dori i v nay kriti4ni momenti ne mislime s glavite si , hlyab e tova gospoda govorete po4teno i hayde da mi dades umniko na men recepta za hlyab bez maya 4e daa ti omesya i da te nahranya s taya

13

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Да мрът турските фирми,дреме ми на двутестисният....

12

анонимен

преди 15 години

Твоето али го дай на жена си !Да му се радва,пък дано те огрее и да ти пусне!Ако ли не,ти си го яж!!!

11

преди 15 години

ot dnes shte qdete moeto ALI

10

преди 15 години

Ади бе, содени , Вие от Днес сте били големи драматурзи, я кажете кой го измисли това, че да го похвалим. Като видя содена на пазара тогава ще си говорим.

9

преди 15 години

Някой иска ли рецепта за без мая?

8

преди 15 години

Султан Хасан е силно женско име! Аферим!

7

преди 15 години

pylna gluposttowa moje da mine samo pred hora koito ne sa se zanimawali s hlqb

6

Анчо

преди 15 години

защото от него се дебелее.

5

преди 15 години

То хляба без мая е по-полезен

4

Калин

преди 15 години

И Мария Антоанета правилно го е казала.Пасти са се намирали тогава.Жалко за смотано бг 21 век..отновно комунисти отново кризи.Студ и глад.Да живей комунизма.

3

преди 15 години

kato nyama hlyab yajte pastimaria-antoaneta

2

преди 15 години

нета знам г-жа ли си за мен името султан хасан си е жив геи. ко ми трябва че няма мая нали има внос ко *** замаяваш. какви кризи какъв газ увеличиха ми заплатата пак са опих а да ми е честито

1

преди 15 години

много малко производители ползват русенска мая, тя е с ниско качество. в България се ползва Холанска, Френска и Турска мая.