74

:)

преди 15 години

Muhlio, shto ne izkarash statistika i ot osnovavaneto na BG ! Are begai

73

ЕДИН Варненец

преди 15 години

Ей, ***, аре стига сте го вадили голям - кой е по-гражданин от София , или от Варна. По време на Освобождението най-голям е Пловдив ок. 45000ж., но не само българи. София и Варна са с по около 30-35000ж. , но пак с малко българи. Особено градът, където съм роден(но родителите ми не са от тук) - Варна. Почти е нямало българи и затова е имало опасност да си остане турска крепост като Кюстенджа(Констанца) в Румъния, например, чак до Балканската война. Затова никой да не ми твърди , че е КОРЕНЯК от София, Варна или Пловдив. На който му ври кръвта от глупост, да отиде да се поразходи навън, хладничко е !

72

Калин

преди 15 години

Хващай си дърто да те по ушлайфа ,както казват.

71

Mancho

преди 15 години

:)))))))))))))))))))))) Ще си хвана теб, щом така препоръчваш - отговаряш изцяло на изискванията ! Жив и здрав !!!

70

Калин

преди 15 години

С това обръщение Калчо,какво искаш да докажеш?Не се чуди ,че са те изритали от Софето така я наричаш де.Ходиш ми по нужда в морето и ми се заревал ,колко гадна била София.Прекрасната Варна няма що.

69

Калин

преди 15 години

Ти сам го казваш,че си гей.*** и голям психолог се извъди.Само го въртиш.Хващай си дърто гадже и не ме занимавай най обикновен ....п!

68

Mancho

преди 15 години

Калчо и не мога да разбера по кои дупки все се нашиваш, че само ревящи гейове и комусинти те преследват ?

67

Mancho

преди 15 години

Калчо, последно да те занимавам ли или не? После да не кажеш пак, че не ме дефинираш - до тук съм гей, комунист, ***, комплексар, нещо, което завършва на НО. Благодаря за профила. Само не разбрах къде хленча и къде плюя по София ? Пак говориш за себе си, аре стиа разбрахме колко си самовлюбен :)

66

преди 15 години

аз съм от каспичан като гледам как спорите софиянци и варнанлии едните сте а другите л.аина

65

Калин

преди 15 години

Мане за мен селянина е блогороден човек.За разлика от тебе грамотния правя разлика между селянин и ***.Ти си *** абсолютен ,както и да се докарваш си е едно ревящо и вечно незадоволено комунистическо ...завърша на НО сещай се.Единственото определение за себе си го даваш ти.Повече ,какво да добавя.Факт е,че си харесваш си Варна плюеш по София по една причина.Столично конте те е разочаровало.Ама такъв е живота не ми хленчи.Търси си дърто гадже и не занимавай публиката.

64

Калин

преди 15 години

Мане ти ,като се имаш за *** айде да не ме занимаваш.Друго писане и не заслужаваш.Ясен си!

63

Varna

преди 15 години

domakinstvata polzva6ti toplofikaciq Varna sa pod 15 000, tova e ni6tojna cifra kato se ima vpredvid naselenieto na Varna (nad 800 000)!

62

Mancho

преди 15 години

Чета внимателно - дефинира ме там, където даде определение за варненци :) пак ще ти кажа не съди единствено по себе си и хората около теб ! Що за стожер (тая дума я виж в речника, че като гледам как пишеш май "екстравагантен" е най-сложната, която знаеш)си, че да раздаваш категоризации наляво и надясно ! Давай, може да теглиш чертата и под пловдивчани, бургазлии, търновчани, русенци, заралии и др. За софиянци вече разбрахме че са "екстравагантни" ....

61

Калин

преди 15 години

Родният ми град,града в който съм израстнал и в ,който живея е *** мръсен и прашен.Пълен с гей господа ревящи до досада.Мане не се имай за гей ти не си гей..а най обикновен ....сещай се!Писна ми от вас ..комунисти и хомосексуалисти ..то все там де.Слезте на земята.Обичайте си града ама не ходете по нужди в морето.

60

Калин

преди 15 години

Чети по внимателно.Каде те дефинирах.Това го правя по отношение на комунистите само!Ти комунист ли си Манчо?Мане дреме ми,кой колкото те е разочаровал в интимен план.Такъв е живота.Не съм те нарекал комплексар а ,че си с комплекси.Сега обаче ,ще ти го кажа.Ти си комплексар не харесваш ,разочарован си от някой столичен гей господин сории батко такъв е живота.

59

s

преди 15 години

Хора пообиколете малко из Европа и вижте какво се нарича град. В БГ няма такова понятие най-добрия град за живеене.....

58

Bob

преди 15 години

Аре да се съберем и да се позабавляваме... :)))

57

Burgasliq

преди 15 години

" Варна е най-старият град в България и един от най-старите в света " ... BWAHAHAHAHAAA!!!!! ooo ne ne ne hahahaha

56

Манчо

преди 15 години

Калинчо, може да съм гей ама не съм станал гей от комплекси, а защото така ми харесва и такъв се възприемам и не бягам от това, още по-малко към София. И не си ме разбрал, аз не мразя никой. Сега ако искаш пак се опитай да ме категоризираш като, гей, селянин или комплексар :)

55

a

преди 15 години

Абе Варна си е супер ,като не ви харесва не се занимавайте с нас.Варна е най-старият град в България и един от най-старите в света така че да се говори за селски манталитет е малко смешно ;)