14

Стефчо

преди 15 години

Само да отбележа, че снимката въобще не е на "Неохим"

13

Станислав Малчев

преди 15 години

*** смотани

12

Една съгражданка

преди 15 години

дали ще гръмне, те са си в София...А ние, които живеем тук да се спасяваме...На тях им трябва един "Неохимски бум" за да се изчистят всичките до един!

11

Друг от Димитровград

преди 15 години

Ами, ако бяхме гръмнали ? Тогава кой трябваше да поеме отговорността ? По същата логика и сега трябва някой да я поеме...Аз съм български гражданин и го изисквам от Станишев и Димитров, а те да си изискват, ако искат от Юшченко, ако искат от онази с венеца на главата Тимошенко, ако искат от Путин - те си сключват договорите за газ и транзит....

10

преди 15 години

какво общо има Пеньо с безхаберието на любимите ти управляващи. Не срами паметта му, щтото едно говореха, авиж каква стана тя? Ако беше жив и той щеше да е от излъганите.

9

Гордия пенсионер

преди 15 години

Завод. Над него облаци от дим.Народът ***,животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим озъбено, свирепо куче. И трябва да се бориш неуморно,и трябва да си страшно упорит,за да изтръгнеш от зъбитена туй настръхнало, вбесено псепарченце хлеб.Във залите плющят каиши,трансмисии скриптят от всеки кът.И става толкоз душно, че да дишашне би могъл спокойно, с пълна гръд. А недалече пролетния вятърлюлее ниви, слънцето блести...Дърветата опират във небето,а сенките в заводските стени.Но как е чуждо и ненужно тука,съвсем забравено това поле!Една ръка изхвърли на боклукаидилиите с синьото небе.Защото миг на некаква заблуда,защото миг с размекнато сърце,би значело напразно да загубишработните си жилави ръце.И този шум и трясък на машинище трябва непременно да крещиш,да могат думите разбрано да преминатпространството, което те дели.И аз крещях години цяла вечност...Долавях, че и другите крещят машините, завода и човекаот най-затуления тъмен кът.И този крясък стана сплав, с коятобронирахме живота си така,че сложиш ли му прът във колелата ще счупиш своята ръка...И ти, завод, се мъчиш пак отгореда трупаш дим и сажди пласт след пласт.Напразно! Ти ни учи да се борим ще снемем ние слънцето при нас.Завод, притиснал с мъка толкоз хорас осаждени от черен труд лица,едно сърце във тебе неуморнопулсира с хиляди сърца.

8

ll

преди 15 години

В този завод навремето се произвеждаше C2H5OH абсолютен реактив, доста попийнахме от него,сега незная. Дайте инфо.

7

ll

преди 15 години

Радвам се че сте имали късмет, но само на късмет не може, да се разчита. И моля бъдете по-точни, за отговорноста.Какво значи "някой трябва да поеме отговорност", този някой не е ли министър, дето не си е свършил работата ?

6

Д

преди 15 години

Точно така ! Трябва някой да поеме отговорност !Но до този момент няма нищо, освен уверението на един министър, че ще има газ за Неохим.

5

....

преди 15 години

Газта им е суровина и няма как да имат алтернативно гориво !Просто някой министър трябва да си иде, тъй като това си беше опит за убиство на гражданите на Димитровград. Сутринта гледах Нова и съм потресен !!! Тази ML @M да се маха час по-скоро. Бях на мнение, че и да се махне сега правителството като този проблем не зависи от нас нищо не може да се промени, но след тази случка някой трябва да си подаде оставката !

4

cv

преди 15 години

Не е нужно да си компетентен, но всеки би трябвало да знае,1. Няма решение на Европа за спиране на ядрените ни реактори! Това е предложение на тогавашното ни правителство... Но дори и да имаше решение, Чл. 36 от договора ни дава право, при криза в сектора като днешната да ги пуснем... Навремето Соломон Паси излъга цялата ни нация, че ще ги пуснем след партньорска проверка!!!2. Кой ни е спрял до сега, да си направим връзки с газопроводите на Гърция и Румъния, че и през Турция можем да ползваме Ирански газ, до осигуряването на Египетски или Казахтански... Кой ни спира да се свържем с Европейстите газопреносни мрежи... След газовата криза от 2006г. това е въпрос от жезненна важност за нацията ни!!!3. Кой пречи на правителствата ни да изискват, чрез закон, всички структуроопределящи предприятия да се самоосигурят поне с два основни источника на енергия и един авариен!!!Да приятелю,ПРЕЧИ НИ БЕЗДАРНОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА на собствените ни правителства...!!!ДЪРЖАВИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТразчитат на 5 вида суровини за енергия - атом, въглища, нефт, газ(метан) и вода. Правят се такива разчети, че дори един от источниците да спре напълно(както днес газа), чрез другите държавите да не усещат кризата, НО ЗА ТОВА САМО ЛАПАНЕ НЕ СТИГА ТРЯБВА И...

3

преди 15 години

Balgaria shte se spravi sas stradanieto! Shte nameri nachin za oceliavane! Beden chovek, jiv diavol.!

2

Гордия пенсионер

преди 15 години

Изречи най-красивите думи в нощта.В тази нощ като приказка - чиста и бяла. Вън все пада и тихо натрупва снега и пъртина до всяка врата се е спряла.И звънят тихи стъпки в среднощния час.По трапезите грее най-силното вино.Аз вървя и така ми харесва в този чист град.Сякаш вън не цари януари, а на клон се люлее април.Припев:За да има любов, за да има живот,златно слънце във китени черги да пари, да се ражда трудът ни във капчица пот, радостта ни да свети във двори и пендари.Изречи най-красивите думи в нощтаза успехи за мир, за мечти, за блага.Нека в тях да осъмне спокоен света.Изречи най-красивите думи в нощта.

1

Иво

преди 15 години

A kade sa im zadaljitelnite rezervi za 15 dni ot alternativno gorivo i za6to iskat da prehvarliat vinata na darjavata . ami ako se spuka traba ili ne6to stane avaria po traseto .