14

преди 15 години

Не 199-то, а 166 СОУ е спортното на "Левски"...199 СОУ е в кв.Левски

13

Pesnioner

преди 15 години

Komuniiiisti VELIIIIKI bratq RUSNAAACI !!! URAAAAA!!!!! URAAAAA!!!! KOMUNIIIISTI VE4NAQ DRUUUUJBA S BALGAAAARIIIIQQQQQQQQ URAAAAAAAA!!!!!!! URAAAA!!!!

12

..........

преди 15 години

А в 81! оня ден 16 гаруса. тцтцт-безобразие :х

11

преди 15 години

133 СОУ сащо си учи с пълна сила... и учениците ходят, не заради "прекрасните" и "страхотни" учители , а заштото са решили, че точхо ж месеца, когато има най-много болести и е най-студено трябжа да обикалят по класните стаи и да се заяждат на учениците.. Явно за да ни пуснат във ваканция трябва 90% от децата да се разболеят, а тожа цхе по 7 часа на ден зъзнем няма никакжо знацхение за никого!

10

преди 15 години

To poprincip pri tezitemperaturi navanka trqbva da ima darvena vakanciq no moeto y4ili6te moje i na nafta...

9

anonimen

преди 15 години

V 18 si zaznem .. ama ne ni puskat :X:X

8

Гордия пенсионер

преди 15 години

Чичо Путин, ти прости им,Молим ти се от душа,С ум и разум надари ги,Да не могат да грешат.Запази ми ти сърцето,От зли мисли и неща,Всичко виждаш в КГБ-то,Зло до нас недей праща.Дай на мама, дай на таткоГаз и сила и животМир, любов на всички братяИ добро на наш народ.

7

Ро

преди 15 години

А в 36 СОУ ще си мръзнем.

6

преди 15 години

Ура?! После защо сме се трепали по дискотеките и защо са ни *** децата

5

преди 15 години

Ама защо лъжете народа.76-то ОУ децата си учат при 15 градуса,но по 20 м.час

4

Шаро

преди 15 години

Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора стария пън,Снежко затрупа всичко навън. (2)Ледникът вдига снежен калпаксняг е затрупал къщния прагШаро тревожно тръска глава"как е възможно, що е това?". (2)Шаро е още малко кутреможе ли Шаро да разбере,колко си глупав Шаро сега,колко страхливо гледаш снега. (2)

3

преди 15 години

Простотия по български

2

bang007

преди 15 години

199то не ги мисли. това е спортното на "Левски". дори и да има учебни занятия не значи че ще има учиници в час. а смяната на дограма сега - тя е за каляване на спортистите :)

1

преди 15 години

Браво на 199! Точно сега е времето за смяна на дограми!А колкото до "учебното съдържание" - нека някой ми каже какво е това и има ли то почва у нас! Съсипаха ни децата!