277

Стрелец

преди 15 години

Путин е достоен за уважение човек , който защитава интересите на държавата си. Доста пъти ме досрамя , че съм българин докато четох коментарите от хора не помнещи историята. Така ли не Ви е останала малко благодарност към народа освободил ни от турско робство.

276

Слънчице

преди 15 години

274. - 09.01 16:55 -От: Анонимен242. - 08.01 09:54 -От: АнонименПрочитайте басню про слона и моську. Так вот Россия слон а все остальные моськи.------Почему тогда всех вас, уродов, москалей називают? :)))****************************************** назИвают потому ,что завидуют:-) Но все-таки москали лучше, чем сам себя ты назвал, а именно:АНОНИМ

275

Слънчице

преди 15 години

268. - 08.01 13:09 -От: АзНек'ъв си Путин и нек'ви си български ...Ама се правят на велики, защото няма кой да из скръцне със зъби...Защото народът, ако е български, винаги си трае...

274

преди 15 години

242. - 08.01 09:54 -От: АнонименПрочитайте басню про слона и моську. Так вот Россия слон а все остальные моськи.------Почему тогда всех вас, уродов, москалей називают? :)))

273

читателче

преди 15 години

За пореден път се убеждавам, че в управлението на България трябва да се прилага сила. В противен случай демокацията ще ни погуби. Безкрайно простии хора има в нашата държавица... и са много при това.

272

преди 15 години

направо е отвратителен

271

преди 15 години

ко ме плаши тоя аз освен запалка друго на газ немам

270

преди 15 години

След това изпълнение вече е ясно, че Русия върви към тотална самоизолация и ще бъде в компанията на ХАМАЗ, ХИЗБУЛА и Сомалия не само по въпрса за Абхазия и Ю Осетия. Всички цивилизовани страни започват сериозно преразглеждане на отношенията с Русия - и политически и икономически. Горките бладове оттук насетне ги чака само глад, глад, глад. Удара от цената на петрола ще им се види детска песничка в сравнение с това, което ги чака.

269

sssr

преди 15 години

Какво говорите за санкци към Русия тя доказа че е най-могъщата страна защо сега Америка не бомбандира Русия както направи в И рак а???

268

Аз

преди 15 години

Нек'ъв си Путин и нек'ви си български ...Ама се правят на велики, защото няма кой да из скръцне със зъби...Защото народът, ако е български, винаги си трае...

267

Десебар

преди 15 години

Какъв е тоя договор подписан от моите представители, т.е. народните избранници или избраните от тях министри който е секретен? Къде се намира министър Петър Димитров, че обяснява че договора бил секретен според клаузите си и ако го разсекретим ще дължим неустойки?Откога националните договори са частни и могат да бъдат над националното законодателство и да бъдат секретни когато става дума за държаверн и национален интерес?Това държавата на Газпром ли е или нашата? на квадрат.По договор колко е неустойката?

266

накато

преди 15 години

Ами за всички които не знаят Русия е суверенна държава и има право да продава продуктите и полезните си изкопаеми на който иска, Правото на другата страна е да не ги купува. Поне се дуржи като суверенна държава, което е голям дефицит последните 10 години в Европа.

265

sos

преди 15 години

спокойно чеда,света от одавна е в агонията сьздадена от световните тайни служби,единственото спасение е -края на света,при такава промивка на мозаците не очакваите светли бьднини,както виждате в лоши рьце неса само орьжията а и ресурсите...

264

преди 15 години

*** до последно криеха че има проблем с газа защото има огромни делавери които сега ще излязат наяве.

263

преди 15 години

Страната е пред национална катастрофа, а престъпното правителство продължава да крие договора с газпром. Как може да се подаде молба до арбитражен съд срещу газпром след като договора се крие?

262

преди 15 години

Другари комунисти никой не знае какъв е този секретен договор с газпром. Комунист е равносилно на национален предател. Криете договора защото там пише че грабите от народа и давате на КГБ-то и убиеца Путин.

261

sos

преди 15 години

на вас може да ви харесва системата,който превари той завари,моето си е мое-чуждото общо,бития даси остава бит-ебания ,пари при пари отиват,....горко на сиромаси,африканци,азиатци,и с заплати по 200-300лв)....

260

един от вас

преди 15 години

О безнадежднии форумци.До кога с тази зла компетентност.Не усещате ли че цивилизования свят ни смята за свински кучета.

259

Къри

преди 15 години

България, с кой има договор.С Русия или с Украйна.След като договора е с Русия те носят отговорността за доставките до Българо-Румънската граница.В противен случай газът може да изчезва някъде по трасето и според Газпром ние да си го търсим.

258

преди 15 години

"верния световен ред"... хаха "благополучие за всички" .... искаш да кажеш нещо като "на всекиму според потребностете" ... мина тая браточка забрави тоя верен ред е от роеди 20 години ... сега верния е "кой печели" , "кой притежава капитала" и работната сила ... капитализма е световен ред ако не си разбрал